-
[quote=hıdırogluhıdır;76244]Allahım biri bana suikast mı düzenledi ne yaptı ya....Dün birden bağlantım kesildi...İstanbul'u aradım zor düzelttim...Neyse..................................
Bundan sonra buraya dükkan açtım...Acayip geyik yapacaz...Seans içi,dışı her daim...Ama arada ben kim long,kimin şort olduğunu soracam...Batana dil çıkaracam...Deli deli tepeli,kulakları küpeli diyeceğim...Kazananı alkışlayıp,işte o,işte o diyeceğim...
En tutarlı tahmin yapanı bulduğum zamanda , şu hisseyi alacam ama endeks sakat mı değil mi?Bir yorum çak emmoğlu diyeceğim...OK?
Yemek yiyip geliyorum...Keşke yanımda olsanızda birlikte yesek...Seren abiye selam,beslenmeye devam...
Eyi akşamlar...[/quote]
lütfen kendinize ceki duzen veriniz bay hıdır... hem sizin mail adresiniz onaylı degilmiş ...sn hellimden üyeliginizi pasif konuma getirmesini istiyorum
hıdırogluhıdır ismini kullanabilmek icin uye oldugunuz mail adresinden [email]mersiyk@voborsa.com[/email] adresine mail atın yapamazsanız asagıda ne yazıyor bakın..kom
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/1938/voborsacepcq5.png[/IMG]
-
[quote=catedral;76243]hiiiiiii..... hem sapık hem iftiracıı...:..:[/quote]
çok kırdın beni...:( iftira mı? ne iftirası?
-
[quote=mersiyk;76247]lütfen kendinize ceki duzen veriniz bay hıdır... hem sizin mail adresiniz onaylı degilmiş ...sn hellimden üyeliginizi pasif konuma getirmesini istiyorum
hıdırogluhıdır ismini kullanabilmek icin uye oldugunuz mail adresinden [EMAIL="mersiyk@voborsa.com"]mersiyk@voborsa.com[/EMAIL] adresine mail atın yapamazsanız asagıda ne yazıyor bakın..kom
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/1938/voborsacepcq5.png[/IMG][/quote]
Allahım.Allahım ben şimdi burada söyleyim bari...Ne olur ama ya.Uğraştırmayın beni.
-
[quote=hıdırogluhıdır;76250]Allahım.Allahım ben şimdi burada söyleyim bari...Ne olur ama ya.Uğraştırmayın beni.[/quote]
Niye birşey oldu bilmiyom ama ben buraya yine de e mail'i mni yazayım... hıdırogluhıdır@hotmail.com ... Ekleyen olursa sohbette ederik....Özellikle vob'dan anlayanından olsun... Daha makbule geçer...
-
[QUOTE=Astatin;76241]ya kati hep soracağım diye diye geldik bugüne...hani mersiyk yaramaz, hem çok küçük hem de fişko, hiç uğraşma dediydinya bana, jerfin için de böle bir istihbaratın var mı:..::..:[/QUOTE]
ne demek fişko fişkoysa fişko insan değil mi onun da bir kalbi yok mu?
Bridget Jones transformasyonuna benzer bir şey olursa pişman olursun ama
-
[QUOTE=hıdırogluhıdır;76255]Niye birşey oldu bilmiyom ama ben buraya yine de e mail'i mni yazayım... hıdırogluhıdır@hotmail.com ... Ekleyen olursa sohbette ederik....Özellikle vob'dan anlayanından olsun... Daha makbule geçer...[/QUOTE]
Mail adreslerinde "ı" gibi türkçe karakter kullanılmayacağını bilmeden mod olmuş Kesin torpilli ama burada torpil yok.
-
[B]Sevgili Hellime buradan emekleri için teşekkürler...
Anasayfamız çooookkkk güzell olmuş....
sevgiyle[/B]
-
[quote=VOBiX;76277]ne demek fişko fişkoysa fişko insan değil mi onun da bir kalbi yok mu?
Bridget Jones transformasyonuna benzer bir şey olursa pişman olursun ama[/quote]
VOBIX im bunları bayan CATEDRALe sorun..Fişko diyende o, istihbaratı verende o..Şahsen ben de katılıyorum görüşlerinize..İnsan bu tür tabirler kullanmamalı hem de hem cinsi için.. Fişko ise fişko tabi canım onun da kalbi var:)
Bridget Jones olsa da fark etmez, Cindy Crawford olsada, Lima da olsa :) Ben cisimlerin değil sembollerin acizkarıyım :)
-
az önce bana bir özel mesaj geldi bir bir sevindim bir sevindim sormayın,
foruma girince özel mesaj varsa uyarı çıkıyor ya, aman Allahım ne seviniyorum ne heyecanlanıyorum:D
arada bana özel mesaj atın sevindirin beni yahu hayır dua alırsınız:..:
-
[QUOTE=Astatin;76301]VOBIX im bunları bayan CATEDRALe sorun..Fişko diyende o, istihbaratı verende o..Şahsen ben de katılıyorum görüşlerinize..İnsan bu tür tabirler kullanmamalı hem de hem cinsi için.. Fişko ise fişko tabi canım onun da kalbi var:)
Bridget Jones olsa da fark etmez, Cindy Crawford olsada, Lima da olsa :) Ben cisimlerin değil sembollerin acizkarıyım :)[/QUOTE]
vobix burdan ekmek çıkmayacak:..:
esra erol izdivaçı izliyorum sende izle:D
astatin ve recep sizde izleyin:D
-
[QUOTE=traderx;76303]vobix burdan ekmek çıkmayacak:..:
esra erol izdivaçı izliyorum sende izle:D
astatin ve recep sizde izleyin:D[/QUOTE]
Fındık Teyze parasını yiyecek dede arıyor ama zor bulur bu gidişle.
-
ya hexen baba nerde allah askına geyik klubune uye oldu sora kayboldu :(