-
Dün sıpsıfır bir gün hiç bir değişiklik yok, 13 ünü beklemeye devam, 13 ünde oluşacak durumda burada yazılan iki ew dışında çok sert bir düşüş 3. ihtimaldir. Ne olursa olsun mutlaka 13 ünü görün sert aşağı kırılımda aynı yönde olun, bu 3. ihtimaldir. Risksiz trader mutlak 13 haziranı görmeli. 2 gün yazmamaya çalışacam. Sp satta, nasdaq flatte. Orta vade Sinyal değişmezse sorun olur, sinyal bakacaz. Sp %0.8-1 arası flat olur dünden, 1.6-2 arası al olur dünden.
Nasdaq flata ve yatay kapadı dün ama gösterge hafif düştü 0.3 al olur, 0.7 sat olur.
Jelibon.
-
Bakın olayı anlayın kasımdan beri yukarı geldik arkası gelmeyen bir flat ve satla hep longdu,
Ardından 13 mayıs +4 ve +7 de tepeleyerek sat olduk, 13 haza yakına geldik ama geçen haftadan erken teptik. Burada iki trade vardı uzun süre long ve bir kere short, şimdi napacağımız 13 hazda netleşecek umarım ve bekliyoruz. İsyan yok ağaya uyum var. Naparsa bizde aynısını yapacaz, tepeyse satılacak, yükselen dipse alınacak, kırılım yukarı kırılımsa alınacak, aşağı kırılımsa satılacak, önümüzdeki sürecein kritik haftası papatya haftası olan bu haftadır. Bu hafta alınacak poz long veya short bir sonraki papatyaya kadar gidecek.
Jelibon.
-
üstad sp de 1598.xx e b deyip
şimdi de yükselişin 2 veya b hareketi için 13 hazirana düşemezmiyiz
küçük tobo hedefi 1702.xx
büyük tobo hedefi 1777.xx
ne diyorsunuz
-
[QUOTE=PASSAT;450499]üstad sp de 1598.xx e b deyip
şimdi de yükselişin 2 veya b hareketi için 13 hazirana düşemezmiyiz
küçük tobo hedefi 1702.xx
büyük tobo hedefi 1777.xx
ne diyorsunuz[/QUOTE]
Ya a hiç bitmedi ya da irregular b deyiz, ya da normal b deyiz, 3 durum yazıyorum, 4 üncü bulmayı beceriyorsun seni tebrik ediyorum, alemsin.
Jelibon.
-
Passat şaka bir yana, bu iş durumları noldu? Girdinmi bir yere, umarım girmişsindir.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;450503]Ya a hiç bitmedi ya da irregular b deyiz, ya da normal b deyiz, 3 durum yazıyorum, 4 üncü bulmayı beceriyorsun seni tebrik ediyorum, alemsin.
Jelibon.[/QUOTE]
Benim dediğim b tepme b senin dediğinden bir alt derecede.
jel.
-
Yani alternatiflerden biri 5a da değilsek, ve 21 inde 5 bittiyse b düşüşün a düşüşü bitti ve b düşüşün b tepkisi. İrregular eski zirveyi geçecek ya da geçmeyecek. Ardına b düşüşün c düşüşü gelecek.
Unutmayın 5a da değilsek. Zaman gösterecek.
jelibon.
-
[quote=jelibon;450507]Benim dediğim b tepme b senin dediğinden bir alt derecede.
jel.[/quote]
üstad zaten sorun orda.
eğerki b tepmedeysek c için düşeceğiz ve bayağı bir sert olacak.bunu şu anda saymıyorum neden derseniz işime gelmiyor.hehehehehehehehe
amma ben diğer bir alternatif olarakta 1598.xx e 4 veya b diyebilirim
4 dersek 5a bitmemiş olacak hedef 1702.xx
b dersekte 1777.xx e kadar yükselip bahsettiğiniz çöküşe girecez
şimdilik bunlar var elimde
-
[QUOTE=PASSAT;450512]üstad zaten sorun orda.
eğerki b tepmedeysek c için düşeceğiz ve bayağı bir sert olacak.bunu şu anda saymıyorum neden derseniz işime gelmiyor.hehehehehehehehe
amma ben diğer bir alternatif olarakta 1598.xx e 4 veya b diyebilirim
4 dersek 5a bitmemiş olacak hedef 1702.xx
b dersekte 1777.xx e kadar yükselip bahsettiğiniz çöküşe girecez
şimdilik bunlar var elimde[/QUOTE]
b ya hiç başlamadı ya da başladıysa da 1598 de bitmedi.
Az anlıyosam Zaman uymaz onu unut onu. At kafandan.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;450509]Yani alternatiflerden biri 5a da değilsek, ve 21 inde 5 bittiyse b düşüşün a düşüşü bitti ve b düşüşün b tepkisi. İrregular eski zirveyi geçecek ya da geçmeyecek. Ardına b düşüşün c düşüşü gelecek.
Unutmayın 5a da değilsek. Zaman gösterecek.
jelibon.[/quote]
üstad bu olmasın şu anda.pozum buna ters amma tam 13 ünde napacam biliyormusunuz
bulunduğum pozun tersine poz girip risski azaltacam
ama inşallah benim pozum yönünde olurda rahatlarım biraz
-
[quote=jelibon;450514]b ya hiç başlamadı ya da başladıysa da 1598 de bitmedi.
Az anlıyosam Zaman uymaz onu unut onu. At kafandan.
Jelibon.[/quote]
üstad o zaman hiç istemediğim alternatih olan b tepmenin b sindeyiz ve irregular b için yukarı çıkacaz
buda tobo hedefine uyuyor 1702.xx
veya bir önceki tepeyide geçemeyebilir.
ok üstad o alternatifi attım gitti.o zaman pozuda dengelemek lazım 13 ünde
sağolasın
-
üstad o zaman 13 haziran b tepmenin b sine denk gelirse 21 haziran bradleyde bb ye geelcek demektir
o zaman 21 haziran bradleyden sonra c düşüş başlayacak diyebilirmiyiz
kesinlikle tr de 5000-10000 puan yakalamam lazım
-
üstad kafam şimdi bu istemediğimi daha çok tutmaya başladı
çünkü 13 haziran papatya 21 haziran bradley var ve
1598.xx a dersek b tepecez ve c için düşüp b yi bitirecez
sağolasın üstad
-
sayın jelibon b nin 10 haziranda bitme ihtimalide var di mi 13 üne 3 gün kala .herhalde 10 tepesi bunun belirleyicisi olacak.bu tarihler icin cok cok tesekkürler.
-
[QUOTE=rüzgar;450582]sayın jelibon b nin 10 haziranda bitme ihtimalide var di mi 13 üne 3 gün kala .herhalde 10 tepesi bunun belirleyicisi olacak.bu tarihler icin cok cok tesekkürler.[/QUOTE]
Bu düşünce tarzı güzel işte, geçen haftaki diple 10 tepesi arasında gidecen hangisi kırılırsa o yöne.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;450592]Bu düşünce tarzı güzel işte, geçen haftaki diple 10 tepesi arasında gidecen hangisi kırılırsa o yöne.
Jelibon.[/QUOTE]
Ben ise yükselen dip bekliyorum 13 ünde geçen haftaya göre.
jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;449881]Mesela gezi parkımı?
13 hazdan önce bu mesele bitmez.
Jelibon.[/QUOTE]
bhjwdbhhbudasvhdvshnjdvsdvsahbuıdvsbdvsbjvdsbhdvsbdvsbvdshbuıbs.
jel.
-
Korkutmayım diye yazmadım parametre son 10 günde 5 crash sinyali verdi.
2 si resmi yapar, ya 4 ay içinde crash gelecek ya crashın içindeyiz.
13 üne dikkat edin dip olursa alçalan ya da yükselen sorun yok ama 13 ünden sonra kapanış alçalırsa sp de long paça ister.
Jelibon.
-
13 ünü çok sıkı takipteyiz.
13 ünden alçalan ya da yükselen diple başlayacak hareket yukarısını crashmak için yapacak, yani crashmak için artacak, bu crash ya bc düşüş ya da a5 tepeleyip tüm b düşüşü yapacak bunun 4 ay içinde olması gerekir.
jelibon.
-
[quote=aliveli;450402]bence 13 haziran 1610 ile yükselen dip kalacak.[/quote]
[quote=jelibon;450593]Ben ise yükselen dip bekliyorum 13 ünde geçen haftaya göre.
jelibon.[/quote]
ben de ben de ..brv
-
Jel hocam bu crash ana crash degil. Degil mi!
-
Good old days
Açılışta gapler devre arası gapler
Volatilite tradera yarar.
Jel.
-
ÜSTAD TR BİZİ ÇARPIYOR
BU boşluk ne zaman dolar sizce
-
[QUOTE=finalwave;450626]Jel hocam bu crash ana crash degil. Degil mi![/QUOTE]
ana crash değil ana crastan önceki uyarı crashı.
Son 7 ayki yukarının düzeltmesi.
Dikkat edin 13 haz eksi artılar dibe gelirse bir sonraki trade short değil longdur.
Öküz 13 haza yukarı gitseydi korkardı. Dip can suyudur.
Jelibon.
-
[QUOTE=PASSAT;450628]ÜSTAD TR BİZİ ÇARPIYOR
BU boşluk ne zaman dolar sizce[/QUOTE]
Elbette 13 ünden sonra.
13 ünden sonra kapanış alçaltırsa sp stop olacaksın.
jelibon.
-
valla üstad 28 hazirana kadar mühletim var kontratlarda
yoksa nanayı yedik
13 üne sakladığım kurşunu buügn 74500 den kullandım
5000-10000 puan almam lazım.yoksa kurşunlar bitecek
-
üstad sp deki durumu şubatın sonundaki harekete benzetiyorum
ne diyorsunuz
-
[quote=jelibon;450505]Passat şaka bir yana, bu iş durumları noldu? Girdinmi bir yere, umarım girmişsindir.
Jelibon.[/quote]
icabına bakarız evelallah.
aç değiliz açıkta değiliz.
şükürler olsun iyiyz şimdilik
-
Jelibom abey sole bir sey geliyor akla. 13 tepe TR de oldu 13 dip de burda olur. ardından tepkimiz baslar. ancak bu durum cok riskli bilemiyorum tam. yeni bir dip olması burası nasil kaldırır ayrıca vaziyeti...
-
üstad sp 1622.56 daki gap ı kapattı gibi
aynı zamanda tobo nun sağ omuzunuda yaptı gibi
sanki b nin b si bitti gibi
ne dersiniz
-
bb nin içini de abc şeklinde sayarsak c=a*2.618 de oldu gibi
bana göre bb bitti gibi.şimdi c için yükselecez gibi
bir önceki tepe veya 1702.xx tobo hedefi olabilir gibi
ne dersiniz üstad
-
TR de vob un boşluk doldurma senaryosudur, olur yada olmaz artık.
[IMG]http://i41.tinypic.com/91eag0.png[/IMG]
-
üstad dün sp ve tr de dip olmuş olabilirmi
yani 13 haziran daki papatyamız 11 haziran olmuş olabilirmi
ne dersiniz
-
altında dün yine dip olmuş olabilirmi
ayın 25 ine kadar yukarı gidebilirmiyiz
ne dersiniz
-
tr de 3 haftadır düşüyoruz
cuma itibariyle 78332.xx üzeri kapanış iyi olacaktır ilerisi için
-
sp bugün eksi kapatır ve 13 ü dip yapar
b nin b si tamamlanır ve 21 ine kadar b için yükseliriz
ardındanda c için düşer ve (b) yi bitiririz gibime geliyor
buda temmuzu bulur.
inşalah temmuzdan sonrada 8 veya 13 hafta ralli gelir
tr sp deki kokuyu aldığından yükselişe erken başladı gibi
bizim kiler bu konuda çok iyidirler.
ne dersiniz üstad
-
10.06.2013 TEN ALINTI
[QUOTE=ysfys;450404]yakın zaman da DERİN Bİ v varsa bu gün yada yarın olmalı olmazsa PAPATYAYA YÜKSELİRİZ (FQMOONA= 16 HAZ)kanımca..:D[/QUOTE]
Ne oldu lem PALA yine bildik ALLAHIMIN İZNİYLE.T..C.brvT..C.boks.:::
-
veya 10 haziranda bb bitti yani 13 haziran -3 le oldu ve c düşüşteyiz
21 haziran bradleye düşeriz (b) bitirir ve 8 veya 13 hafta sürecek ralliye geçeriz
ne dersiniz üstad
her yolda ralli görünüyor.
-
[quote=aliveli;450402]bence 13 haziran[SIZE=6][COLOR=red] 1610[/COLOR][/SIZE] ile yükselen dip kalacak.[/quote]
yanlış anlamayın bu rakamı sp a 1645 çalışırken yazmak cesaret ister.burası jelibonca.
ALAYINA İSYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN.+..brv.dng
-
[quote=aliveli;449507]bu da bir kenarda dursun.
kırmızı b düşüşün b/b çıkışındayız şuanda.1420 nin üzerine çıkış sayımı iptal eder.haziranın 3 ünü dip bulmuştum tarih olarak destek attı.şimdi 7 haziran 1420 nin altında tepe yapıp düşüş şiddetlenecekmi ona bakacam usta....[/quote]
[quote=aliveli;449340][URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://l1306.hizliresim.com/1b/3/nrdk1.png[/IMG][/URL]
yenisi...[/quote]
b düşüşün içindeki son c nin 2.ci düzeltme çıkışındayız.bu çıkış bittikten sonra 3 aşağı 4 yukarı 5 aşağı olmak koşulu ile 5 dalga c bitecek ve kırmızı b de bitecek.yarın graflarız.iyi akşamlar.