[QUOTE=jelibon;229581]1146.XX den full longa döndüm.
Düzeltmesini yatayda yaptı bu hafta.
Stoploss 1146.
Jelibon.[/QUOTE]
Uçtu uçtu altın uçtu.
Seviyom bu altını.
10 dakkada.
Jelibon.
Printable View
[QUOTE=jelibon;229581]1146.XX den full longa döndüm.
Düzeltmesini yatayda yaptı bu hafta.
Stoploss 1146.
Jelibon.[/QUOTE]
Uçtu uçtu altın uçtu.
Seviyom bu altını.
10 dakkada.
Jelibon.
60 dk da 150 altında kapatması lazım yoksa yukarı riski hala mevcut..Israrla 73000 üsütnde tutmaya çalışıyorlar..
vobie, tut olm! :D
uzun dewam...ulan iice gunlukçu oldum...pis tırsıorum...gunluu bozmadı...bozmasın ,adamı sınır edıo ya...
test.
vixin gösterdiği hareket bugün geldi.
görecez bakalım marttan başlayan ralli bittimi.
Jelibon.
foruma girilemedi kapanışta .. cümleten iyi haftasonları .. geceye short devam ..:o:o
[quote=EMEKDAR;229179]Yok,gerenk yok,
Çektim bir köşeye konuştum,dedim sen selçukluyu niçün üzüyorsun...çakallığın luzzumu yok....
Dedi yok abi isa aşkına yok öyle bişe...
Dedim peki niye topiğe uğramıyor..şikayet etti seni ...
Dedi abi [B]isa aşkına beni rahat bırakmıyorlar[/B]...demürgırasi var şiddete gerenk yok ne gerekirse yaparıkh...üzülmesin selçuklu paronaj...vs..
Üzüldüm yaww..gariptir.. bırakın şunu...üüü[/quote]
[quote=[B][B]selçuklu[/B][/b];229597]hehhhe :D:D:D ... Quenn bu kraliçe .. 49,5 numero ayaklar .. üvvv .. boru deel tabi .. ehue teprik ederim apla ... .brv.brv[/quote]
Aşkolsun selçuklum,şaşkınım...bizim kara mizahımızın hiçmi hakkı yok...üüüü[URL="http://www.."]www..[/URL]..
palada tüm longlar... palaya geçmiş olsun.. goldmana suçlamada varmış... palaaaaaaaa alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste........
[quote=seagate;229656]palada tüm longlar... palaya geçmiş olsun.. goldmana suçlamada varmış... palaaaaaaaa alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste........[/quote]
Allahın ters köşesine düşmeyecen...
Ben beddua ederken acizliğimden yaptığımı
sanıyorlar...gördüklerimden ...gördüklerimden....:cool:
Vadeye short iyi tatiller:)
[QUOTE=EMEKDAR;229655]Aşkolsun selçuklum,şaşkınım...bizim kara mizahımızın hiçmi hakkı yok...üüüü[URL="http://www.."]www..[/URL]..[/QUOTE]
olmaz olurmu abi .. ayu kalesinin 1 numaralı topçu komutanısın sen .. Emekdar boru deel tabi .. teprik ederim abi .. .brv.brv
highly multi fractalic küsküsel bir durum var bence dowda .... üvvvv :D:D