Öngörülmüş b düşüşümüzü 30 dakkalıkta yeniden verelim ayrışmış tr ya kapak olsun alayına.
Jelibon.
Printable View
Öngörülmüş b düşüşümüzü 30 dakkalıkta yeniden verelim ayrışmış tr ya kapak olsun alayına.
Jelibon.
30daksp.
jel.
Kısa vadede baya aşırı satımdayız, aşırı satım kısa vadeli dipin yakın olduğunu mu gösteriyor?
Yoksa crashların aşırı satımda geleceği gerçeğinimi?
15 dakda iki alternatifim var, seçin beğenin.
Jelibon.
[quote=aliveli;449779]şahsi fikrim sp500 te buralar taban çalışıp 1660-1670 e doğru tekrar yükseleceğiz ağır basıyor.
yazan:yeni bull..:)[/quote]
[quote=jelibon;449825]30daksp.
jel.[/quote]
bu hoşuma gitti.+.
15dak dip yakın ve teper senaryo.
Jel.
sp15dak.
jel.
Papatya 13 mayıs, 17 ve 21 mayısta +4,+7 de tepe çalıştı o gün bugün sp kapanış düşürüyor.
Yukarıda iki adet alternatif verdim bu alternatifler yarınki tarım dışı gibi veriye odaklı olduğunda iş kumara dönüyor.
Yukardan tek işlen shortsanız sorun yok, ama yeni shortta yeni longda iki ihtimale kaldığında en iyisi haftasonu riski almamak oluyor, yani erken haftasonu.
Bana göre 13 haziran papatyayı görün,
Şu anki durum şu
13 haziran papatya ya tepki b nin tepesine gelecek,
ya direk 3 3 ün içine, 33 nedir umarım herkes biliyor, umarım 33 olmaz olursa çok canlar yanar.
Görelim girelim 13 hazı bekleyelim.
İyi haftasonları.
Jelibon.
13 haz akıllı olun.
Jelibon.
Bugünle 6 trade günü.
Akıllı olun.
Çakacaz işareti.
PAPATYAYA LAF EDENİN DİLİ KESİLECEK.
Jelibon.
Eski dibi geçtiği anda bilinki zaten .78 altına alması .99 u gündeme getirir, eski dibi altına aldımı bilinki fiboyu daha başka dipden çekeceksiniz. Çünkü boru değil b düşüş diyoruz yani bütün yukarıyı geri alacak düşüş.
Jelibon.
O da nerden başlamış olabilir? Ya 48000 den ya 55000 den.
Akıllı olun.
jelibon.
Mesela gezi parkımı?
13 hazdan önce bu mesele bitmez.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;448468]13 haziran bir sonraki papatya.
Bugün tatil.
13 trade günü var 13 hazirana.
Bir kısa hafta 4 gün, bir tam hafta ve bir yarım hafta.
Bu sürecin en kritik haftası bu haftadır.
Bu hafta satışların devamı 13 haziran dibe gelecektir.
Bu hafta rebound ve alım 13 haziran tepeye gelecektir.
Ayuların gözü ikinci bir 90 lık satışın gelip gelmeyeceğinde ve sonucunda orta vade indikin flate veya sata geçip geçmeyeceğinde, öküzlerin gözü yukarıdakiler olmazsa tepmenin kapanış yenileyip yenilemeyeceğinde?
Jelibon.[/QUOTE]
Geçen haftadan, satta gelmiş, Herşey net açık.
Jelibon
oooooolllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy oooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy
lalalalalalall lalalalalalal lllllalalalalalalalallaal
PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPATPATPATPATPATPATYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
JEL.
uNUTMAYIN BEN TEPE ARAMAM DİP ARAMAM DEĞER ELİMİN KİRİDİR, BEN PAPATYACIYIM DİPE İŞARETLERİM PAPATYAYI TEPER, TEPEYE İŞARETLEDİMMİ KORKUN BENDEN VE SONRAKİ PAPATYAYI BEKLEYİN, GERİSİ FASA FİSO.
jELİBON.
İki günlük bilgileriyle takip etmedikleri bilmedikleri papatyaya çakmaya laf etmeye kalkanlar siz o zamanki piyasalara dua edin, papatya dönüp dönüp yükselen dibe geliyordu, bir kere tepeye geldi ne oldu ortada.
ALAYINA HODRİ MEYDAN.
Jelibon.
Ne oldu lem 3 ün içleri??????????????????????
Jelibon.
Kalkmışlar jelibona ew öğretmeye çalışıyorlar. Başkalarını kastediyorum kim ne bilen biliyor.
Ama ben vermiycem linki bana yapılanı yapmıycam.
TIRIS ARAZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.
bEN EN AZINDAN FARKETTİM VE DÖNDÜM SEN ARAZİ OLDUN. SES VER YAŞIYORMUSUN LEM?
Jelibon.
burdan arazi ordan arazi her yerden araziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
oğlum bir bok yiyorsanız arkasında durun lem.
Jel.
[quote=jelibon;449910]burdan arazi ordan arazi her yerden araziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
oğlum bir bok yiyorsanız arkasında durun lem.
Jel.[/quote]
puhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:::
[QUOTE=PASSAT;449728]vix de bir şey dikkatimi çekti
rsı indikatörü haftalıkta 2011 mayısından beri sadece 3 defa 50 üstüne çıkmış ve ardındanda geri gelmiş
günlükte ise 2013 başından beri yine 3 defa 70 in üzerine çıkmış ve geri gelmiş hemencecik
şu anda rsı
günlük 69.56 da
haftalık 56.66 da
biraz daha sıkıntı olabilir gibi ama bunlara baktığımda fazla bir süre yok gibi geliyor yükselişe
1622.72 kırılacakmı bakacaz.kırılmazsa yukarı devam
kırılırsa 1594.xx gündeme gelebilir
passat[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;449739]1594.XX DEDİM AMMA
graflarıma tekrardan baktığımda 1604-1607 arasınında önemli olduğunu gördüm
passat[/QUOTE]
üstad vix teki görüntüyü 2012 sonları 2013 başlarındaki duruma benzetiyorum
ew olarakta abc düşüşün c sindeyiz ve c max a*1.618 den 1580-1594 gibime geliyor
4.c iptal bende sizin b düşüşü sayıyorum veya haftalıkta 8.dalga olabilir bu düşüş
9.dalga için yükseleceğiz gibimede geliyor
tr için ise diyecek birşey bulamıyorum.hayırlısı olsun diyorum.
düşüş bekliyordum amma böylesini değil tabiki
işc yi 10 yıl aradan sonra taban görünce beynim döndü o an için.noluyoruz lan dedim hatta bir ara tabanı bile kitlediler
neyse inşallah bu problemler aşılırda tekrar yükselişe geçeriz
ytd
passat
sayın jelibon su goruntude sp 13 hazirana b tepesini yapmaya gidiyo herhalde.cok tesekkürler
[QUOTE=rüzgar;449984]sayın jelibon su goruntude sp 13 hazirana b tepesini yapmaya gidiyo herhalde.cok tesekkürler[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;449834]15dak dip yakın ve teper senaryo.
Jel.[/QUOTE]
tam ewde denilen oldu, yine de veriden sonra çünkü her zaman tarım dışı kısa vade de en büyük veri dikkatli olun, genel görüntü bu ew yönünde şimdilik veriye yine de dikkatli olun, ben derim tatil yapın bakın ekran ya da kapanış yanılması olur, bakalaım 13 haza. ne bugüne ne yarına 13 haza bakalım alçalan tepemi yoksa dipmi, eğer olurda veri de satılırsa 13 haza long yok. alınırsa da 13 haza short yok.
Ben yarın yokum başarılar.
jel.
Bide bişey diycem ben politika yapmadım yapmam, bunu herkes biliyor, Atamı çok severim, Peygamberimi de çok severim, sadece yaradandan korkarım bu hayatta,
BAKIN BAŞBAKAN BUGÜN HAVALANI KONUŞMASINDA YANLIŞ ANALİZ EDİYOR, EĞER BEN GİBİ BİR EWCİYE SORSALARDI, BU YANLIŞ ANALİZİ SÖYLERDİK,
YANLIŞ ANALİZ ŞU: FAİZ LOBİSİ. ALAKASI YOK, HEPSİ BİR DÜŞECEKLER BU SON 7.5-8 AYIN DÜZELTMESİ. EĞER TR TEK DÜŞŞÜN BAŞBAKANA KATILIRIM AMA TEK DÜŞMÜYOR SP AĞIR GELDİ AMA SONUÇTA YETİŞECEK.
BAKIN HER PİYASA DA HER ZAMAN ŞUNA UYANIN %20 HER ZAMAN AYI PİYASADIR, ALTINA GELMESİN YÜRÜR GİDER UYANIK OLUN.
93.000-73000, %20 DEN FALZ EDER, EVET TEPTİ, AMA %20 ALTINA UYANIK OLUN.
EĞER 13 HAZA TEPE ALIRSAK Bİ DAHA SHORT ALAYINA SHORT. FAİZ LOBİSİNEDE SHORT BAŞTAKİLERE DE SHORT.
BİZİM İŞİMİZİ BİZE BIRAKSINLAR.
İYİ GÜZEL YANİ SEN ORTALIĞI YER ÖBÜRÜ GERSİN ŞU GERSİN BU GERSİN DÖN DOLAŞ ŞUÇ YİNE BORSA. ÖYLE YAĞMA YOK.
BANA SORSALARDI BEN VERİRDİM ONLARA NE ZAMAN BAŞLAYACAK NE ZAMAN BİTECEK. BAK ŞUNU ASLA DEMEDİM NE BAŞLAR NE BİTER O DEĞİL, BAŞLAYINCA GÖRÜNCE ZAMANINI SÖYLERİM, YOKSA GAYBI ANCAK ALLAH BİLİR.
JEL.
Ama bu işin dibini tepesini papatya çözer, çünkü bu komplike işin içinden çıkılmayacak zor bir şey değil, kolay birşey ve biz papatyayı 5 senedir yazıyoruz, la allahın salağı goldtrens ve buttonwoods 5 senedir yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yalanın da bir usturubu olur.
Utanmaz sıkılmaz.
Jel.
Sn. Jel sizi takip ediyorum. Ama anladım ki bilmem kaç çuval ekmek yemeden yazdıklarınızı hafsalam almayacak.Bu hafta sonu yazılarıınızı geriye dönük tamamen okumam gerekiyor. Kendi alanınızda gerçekten doruk noktalara varmışsınız.
Ons analizi yapabilir misiniz, sizden rica etsem?
Teşekkürler.
[quote=aliveli;449507]bu da bir kenarda dursun.
kırmızı b düşüşün b/b çıkışındayız şuanda.1420 nin üzerine çıkış sayımı iptal eder.haziranın 3 ünü dip bulmuştum tarih olarak destek attı.şimdi 7 haziran 1420 nin altında tepe yapıp düşüş şiddetlenecekmi ona bakacam usta....[/quote]
one alalim
[quote=PASSAT;449761]tr de bugün kritik rakam
[COLOR=red]78809.xx[/COLOR]
76893.xx
sp de de en düşük 1607.xx gördük.rsıkritik yerlerde ve saatlikte full stoch aşağılarda
tr de
80200.xx
81146.xx
82217.xx
.ok önemli yerler
sp de ise
[COLOR=red]1622.xx[/COLOR]
[COLOR=blue]1645.xx[/COLOR]
bunlar yukarı kırılırsa düşüş trendini sonlandırırız ve 8 veya 13 hafta sürecek yükseliş trendine girebiliriz diye düşünüyorum
2 gün önce işc takasında artı vardı
dün bcg partners 10 milyon lot garanti aldı .bunuda yazayım
birileri mallanmaya çalışıyor anlaşılan
ytd
passat[/quote]
tr de bu hafta sert geçti ve bir önceki dip delindi.
şimdi 78809 u geçersek işler düzelebilir tekrardan
sp de dün kapanış çok güzel yerden oldu 1622.56
bu arada 1645.xx seviyesini 1640.xx e çekiyorum
üstünde bir kapanış güzel olacaktır
vix için yaptığım analiz hani 2012 sonu 2013 başındaki harekete benziyor dediğim
gerçekleşiyor gibi
hayırlısı olur inşallah
ytd
passat
[quote=PASSAT;449728]vix de bir şey dikkatimi çekti
rsı indikatörü haftalıkta 2011 mayısından beri sadece 3 defa 50 üstüne çıkmış ve ardındanda geri gelmiş
günlükte ise 2013 başından beri yine 3 defa 70 in üzerine çıkmış ve geri gelmiş hemencecik
şu anda rsı
günlük 69.56 da
haftalık 56.66 da
biraz daha sıkıntı olabilir gibi ama bunlara baktığımda fazla bir süre yok gibi geliyor yükselişe
1622.72 kırılacakmı bakacaz.kırılmazsa yukarı devam
kırılırsa 1594.xx gündeme gelebilir
passat[/quote]
[quote=PASSAT;449967][COLOR=red]üstad vix teki görüntüyü 2012 sonları 2013 başlarındaki duruma benzetiyorum[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
ew olarakta abc düşüşün c sindeyiz ve c max a*1.618 den 1580-1594 gibime geliyor
4.c iptal bende sizin b düşüşü sayıyorum veya haftalıkta 8.dalga olabilir bu düşüş
9.dalga için yükseleceğiz gibimede geliyor
tr için ise diyecek birşey bulamıyorum.hayırlısı olsun diyorum.
düşüş bekliyordum amma böylesini değil tabiki
işc yi 10 yıl aradan sonra taban görünce beynim döndü o an için.noluyoruz lan dedim hatta bir ara tabanı bile kitlediler
neyse inşallah bu problemler aşılırda tekrar yükselişe geçeriz
ytd
passat[/quote]
...........................................
[quote=aliveli;449779]şahsi fikrim sp500 te [SIZE=5][COLOR=red]buralar taban çalışıp[/COLOR][/SIZE] 1660-1670 e doğru tekrar yükseleceğiz ağır basıyor.
yazan:yeni bull..:)[/quote]
[quote=jelibon;449825]30daksp.
jel.[/quote]
[quote=aliveli;449832]bu hoşuma gitti.+.[/quote]
buralar neresi?
1607 di.
lelelelleleleelleleeeeeee......
[quote=jelibon;449877]Eski dibi geçtiği anda bilinki zaten .78 altına alması .99 u gündeme getirir, eski dibi altına aldımı bilinki fiboyu daha başka dipden çekeceksiniz. Çünkü boru değil b düşüş diyoruz yani bütün yukarıyı geri alacak düşüş.
Jelibon.[/quote]
Sayın Jelibon 13 haziranda tr tepe yaparsa short, fakat 13 haz. da tr dip yaparsa 93000 95000 gündeme gelirmi ? Yoksa Çıkış bitti bahsettiginiz b düşüş mü başladı ?
[QUOTE=jelibon;449829]Kısa vadede baya aşırı satımdayız, aşırı satım kısa vadeli dipin yakın olduğunu mu gösteriyor?
Yoksa crashların aşırı satımda geleceği gerçeğinimi?
15 dakda iki alternatifim var, seçin beğenin.
Jelibon.[/QUOTE]
Aşırı satım ilk tutulan ew yönünde ve vix yönünde teptirtti.
Jelibon.
Vix.
Jel.
[QUOTE=jelibon;449825]30daksp.
jel.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;449834]15dak dip yakın ve teper senaryo.
Jel.[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
Özellikle 15 dakkalıkda ecab 1595-1600 arasında BORUSAL, değer iddiam yok ama 1598.23 en düşük değer. kAMİKAZE DERLER BUNA.
Jel.
[QUOTE=jelibon;409343]4.6 da verilen ewlere eklenecek yeni birşey yok.
3 adet sıfır kapanış var ortada.
Sert gelecek.
Vixden öküz avantajlı. Vix bb çıkış barını geçip geçmeme meselesi olay. Geçerse yeni short yok. İlk iki şart zaten tamam.
Jelibon.[/QUOTE]
jeli.
üstad 60 dakkalkta TOBO YU vereblirmisiniz
Şimdi geçmişe bakalım önce, gece geleceği çizecez.
13 mayıs papatyası +4,+7 günde tepe çalıştı ve geçen hafta aşırı satıma girene kadar düştü ve geçen hafta tepti.
Bir sonraki papatya 13 haziran.
13 Hazirana düşüş olsaydı piyasalar 333 şeklinde bir düşüş alacaktı
3 leri bilirsiniz, otorite de biliyor.
Naptı?
Jel.
Naptı?
175000 yeni iş dedi.
Tezat işe şurda, 175000 yeni iş varsa işsizlik oranı nasıl oldu da %7.6 da değişmeden kaldı.
Çünkü palavra.
Jelibon.
Bu ayın raporunda 205000 yaratıldığı tahmin edilen iş var,
205000-175000= 30000 net iş kaybı var.
Geçen ay 44000 idi.
GRAFTA 333 GÖREN OTORİTE KORKUDAN YALANA DEVAM EDİYOR.
Allahtan vix, aşırı satım ve ew bizi uyardı da yeni short zor çektik.
Jelibon.