günaydınlar
Printable View
günaydınlar
seçim öncesi meclisteki 4 lünün değişmeyeceğini öngördük,
4 lü değişmedi,
hedepe bu işten tek karlı çıkan parti oldu,..eğerki akepe oyları tek başına iktidara yetse idi,..tabalo bunun tam tersi olcaktı,..
şu anda ise mevcutta hükümet sorunu var,...satışın ana nedeni bu,..koalisyon, ...
94450 ikinci emrimi yaptım alış yönünde,
95650 zamanda alt/üst oldu,
olası tepkiler bir yerden sonra 95650 ye olacaktır,
sonrası sonra 95650 ye göre belli olur,
zaman analizinde
fiyatlrın min 113975 ve min 95650 olduğuu yazmıştık,
95650 altını alım önermiştk,..tabi o zamnki şatlarda seçim sonucu belli değildi,
buyrun şimdi seçimin sonucu var, ve fiyatlar 95650 nin altında,
demekki olumluya 113975 e vuracakmış,..
vay canına,
her neyse
geçen hafta koalisyon durumları le zamn anlizi ile başa çıkarız dediğimi hatırlıyorum,
buradayız;...
zamn analizi muhtemelen bize koalisyonun kurulma zamanının verebilir,...
zamanda iki rakamımız var,
95650 alt üst ve bu haftanın rakamı 98100,..
cümleten günaydın ve herkese bol sans ve hoscakalın :)
cumadan full dolar longları kapatarak voba veda edıyorum
palanın hedıyesı 4x4 alıyorum :) arkasına paladan hedıye yazdırıcam
ıstanbulda böyle bır araç gorursenız SELAM KAOS dıye el sallayın anlarım :))))
artık voba dönsem de cok cok cüzi rakamlarla kendını tatmın bazında olur
passat kardeşe de gecmıs olsun :)
bır devır bıttı
dedık ve yaptık :)
hdp barajı darmadağın ettı ve bır devrı kapattı..
cümleten günaydınlar.
iki partide yeni kelimesi var,
akepe de yeni türkiye,..amacı anayasa değiştirmek,
cehepede yeni cehepe, ..amacı anayasa değiştirmek,
iki parti uçta,
mehepe uçta, hedepe uçta,
mehepe dine kaymadan yani yeni akepe olmadan oy artıramaz,
hedepenin ise kürtü bırakmadan türkiyeyi kucaklaması imkansız, yani eline sarı kırmızı yeşil kurdela renklerini bırakıp acele türk bayrağını alması gerekiyor, yoksa geldiği seviye maxsimumda marjinal,..
dolaysı ile şimdi ilk beyanatlara bakarsak;
akpe seçimi başarılı buluyor,
kılıçdaroğlu istifa etmem diyor, yani oda başarılıymış,
bahçeli mehepe ben yalnızım dedi, üçü bir araya gelsin kursunlar dedi,
demirtaş hedepe ben yalnızım dedi, akepe ile koalisyon kurmam dedi,
ikiside marjinalleşti,
muhtemelen en güçlü koalisyon adayları akepe ve cehepe,
benzerlikler
ikisindede yeni kelimesi var,
biri atatürkü silmek istiyor, diğeri atatürkü tasviye etmek istiyor,
ikiside uluslar arası sıcak para servislerinden para çekecek kabileyete sahip,..
ikiisde anayasayı değiştirmek istiyor, bu manada hedepeni zaten koalisyonda olmasına gerek yok,...mehepe bunu biliyor ve bu yüzden yalnız,...
anlayacağımız akepe cehepe ikilisinden başka bir koalisyon çıkmaz çıkamaz,
5 ay sonra seçim yapsanız bu tablo yine değişmez,
bnların suyunu sıksanız yine bu oy oranları ortaya çıkar,
sonuç;
firmalar değişmedi, concişin dörtlüsü mecliste,..tr halkı işi uyanamadı,
sittim sene geçse yine uyanamaz,
not:bu iki yeninin tayyip erdeğan ve başkanlık işini bir şekilde halletmeleri gerekiyor,..engel erdoğan,..
[QUOTE=kaos;494270]dedık ve yaptık :)
hdp barajı darmadağın ettı ve bır devrı kapattı..[/QUOTE]
bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum hiç,..
USDTL düşüşe geçti. yukarı hareket başlatabilir
94450 lerden nema 2550 puvan,...
pozisyon maliyetlerim,
104775, 103100, 102250, 96000,...,
nemalarla birlikte maliyet 97098
günaydınlar ;
memleketimize hayırlı olsun ....halk mesajını verdi. anlayan topa girsin artık.
bu arada sayın Gandi ; gold konusunda ne düşünüyorsunuz . çok baskılandı da
[QUOTE=sszul;494289]günaydınlar ;
memleketimize hayırlı olsun ....halk mesajını verdi. anlayan topa girsin artık.
bu arada sayın Gandi ; gold konusunda ne düşünüyorsunuz . çok baskılandı da[/QUOTE]
baskıyı yapan belli,...sp ve usd ikilisi yukarıda kalabilmek için bunu aşağı basıyorlar,...
zamanda bu hafta dahil kalan son 4 hafta,
haftaya kalan 3 hafta,
bu 3 hafta obcektif çıkış halinde gelişmeli,..
1189.x ve 1120.x
bu 1220.x geçilmeli kalınmalı, yoksa olmuyor, şablağı vuruyorlar,..
hocam dolar tl 2500 deki hunımıze duser mı? yoksa o defter kapandımı?
[QUOTE=finalwave;494291]hocam dolar tl 2500 deki hunımıze duser mı? yoksa o defter kapandımı?[/QUOTE]
tr de proceksiyon devam ediyor,...dolaysı ile düşme durumu var,...hiç bir defter kapanmaz,...
bu seçim sonuçları itibarı ile,
akepeyi kaybeden ama farkedilen yapacak, buna dikkat, istirahata çekilirse bu böyle,...yok proceksiyon görevinedevam ederse yok olacak,...
mehepe bu hali ile daha fazla gidemez,..dine kaymak zorunda, tersten yeni akepe,..
hedepe kürt olarak türkiyede yol alamaz, eline türk bayrağı almalı,..tersten yeni cehepe,...
cehepe kılıçdaroğlu ile proceksiyona son görevini yine yaptı ve arkasına takılanları bir kez daha pişman etti,..artık cehepe değişmeden duramaz, eski cehepe
burada sıkı durun cehepenin değişmemesi için yani [I]yeni[/I] kalabilmesi için koalisyona girmesi son çaresi,
aksi halde cehepe özüne mustafa kemale dönmek zorunda,...cehepeli bunu zaten farketmişti, bu seçim ise ispat etti,..
2, perde başlıyor ...bakalım ne olacak bana göre bir yön daha çizmesi an meselesi
demek oluyorki;
borsa açısından sihirli formül ne imiş,
akepenin tek başına hükümet kuracak oyu alabilmesi,
yetmez
hedepenin barajı geçmesi;
o helde manzara 113975 min gidecek bir endexti,....
[QUOTE=indregandi;494301]demek oluyorki;
borsa açısından sihirli formül ne imiş,
akepenin tek başına hükümet kuracak oyu alabilmesi,
yetmez
hedepenin barajı geçmesi;
o helde manzara 113975 min gidecek bir endexti,....[/QUOTE]
bu olmadı ama ne devam ediyor proceksiyon,...demekki proceksiyon bunu istemedi,
şimdi erdoğanın başbakanlıktan cumhurbaşkanılığına geçişi, akepenin dolmabahçe mutabakatı, üstüne saray büyük tepki çeken saray işi,..ilaveten hedepeyi ön plana vitrine taşımaları saflıkla bilmeyerek yapılmış işler olamaz,..zira son ayakta oy kaybının temelini bunlar oluşturyor,..keza başkanlık işi, ...
cehepedeki olay ise kılıçdaroğlu ile müzmin,..anti emperyalist değil, atatürkü terketti, kendisine yeni dedi,..
emekliye zam işinden ileri gidemedi,...
bu ikisi akepe ve yeni cehepe buluşuyor hep,
şu demek proceksiyon akepeyi istememekle alternatifsiz olamaz,....alternatifi var,...gerekli yerde oluşumu yapıp sıcak para servisine başlayacaktır,...bu ikili sahne alacaktır,...
yani milli ve ulusalcı hareketin blokesi devam edecektir,..
eğer bu yapılmaz ise tr nin istikrarsızlığında bu seçim bir ilk olarak mihenk taşı olacaktır,...ekonomik istikrarsızlık giderek siyasi istikrarsızlığa dönüşecektir,...
conciş için aslolan tr nin siyasi inisiyatifi devam ettirecek kozlarının daim olmasıdır,
buradan baktığımızda meclisteki 4 lünün değişmemesi bunun ilk ayağıdır,
yüklenici firmalar,...
ne demiştik bu seçim özünde ne idi açılım işine muhatap bulma işi idi,
o muhatap barajı geçerek sahne aldı,..ve bu muhatap hali hazırda beslenip büyümeye muhtaç,...
ve yine bu muhatap sahte değişimlere yine nedir muhtaç,...
muhatap bu saatte ya türk bayrağına koşacak, yada sopaya,...yani istikararsızlığa,...
usd dede trade için
2.80 den 2.8250 ye kadar short yönde dizildim,
amacım 250 puvanlık bloklar halinde trade etmek,
ilk etapta tutma düşüncem yok,..dolaysı ile gerçekleşen emir olur olmaz hemen flatını yazacam,..
2.80 geldi,...
aşağı yukarı bütün kazandığım nemayı seçime verdim,
ama iyiki nema çalışması yapmışım,...
iyikide 101625 cuma gtünü koymamışım, bundada 96000 le 5625 puvan tasarruf etmiş oldum,
94450 li alımlara ise trade edip 2550 puvan nema sağladım,..
zamanda 15 haftalık periyodun 12 .haftasındayız,...
2 hafta volatilit olacak,...
8 hafta yatay olacak ancak bununda ilk 5 haftası biraz hareketli geçecek,
son 2 hafta sert agresif olacak,...
tahminlerim bu yönde,...
boruda 2 delik vardı,
113975 yerine 95650 den çıktık,
105825 bu sürecin balansı olarak kaldı,..yani dengelemesi,...şu demek ilerde kurulacak bir iyimserlik durumunda fiyatlar buralara kadar taşınabilir,..
zamanda 12.hafta mı yoksa 2 mi sayın indragandi?
[QUOTE=indregandi;494310]zamanda 15 haftalık periyodun 12 .haftasındayız,...
tahminlerim bu yönde,...
boruda 2 delik vardı,
105825 bu sürecin balansı olarak kaldı,..yani dengelemesi,...şu demek ilerde kurulacak bir iyimserlik durumunda fiyatlar buralara kadar taşınabilir,..[/QUOTE]
bu haftanın rakamı 98100, fiyatlar buraya kadar en fazla yapar,..
bunu yapabilmesi için 95650 alt/üst yerimiz üstünde kalış yapması gerekli,
bu hafta en fazla fiyatlar 91450 ye kadar düşebilirler,..
geçen haftalarda seçim öncesi 95650 yi öngörmüş ve 95650 altını alım önermiş, ancak ilk zamnalar volalite olabileceğini yazmıştık,
bu öngörü seçimle hayat buldu,..demekki seçime ayarlı imiş,
keh, keh,..
[QUOTE=rüzgar;494311]zamanda 12.hafta mı yoksa 2 mi sayın indragandi?[/QUOTE]
15 haftalıktı ya,
geriye sayarsak 12 .hafta ileriye sayarsak 4.hafta başladı,..
+250 puvan emri yeniledim,...
Şeytanın avukatın filminde ki son sahne de dediği gibi ''En sevdiğim günah kibir'' repliği gibi, kendi kibirlerinin sonucu sırf kibiri kırmak için ve darbe vurmak için çoğu kişinin HDP ye oy verdiğini düşünüyorum. Arkadaş birde tüm seçimlerde olduğu gibi herkes başarılı, destan yazmış oyunu artırmış hiç kaybedeni olmayan kibiri devam ettirmeye çalışan başkanlar ve şakşakçıları. Evet biz başarısız olduk deyip istifa edecek erdeme sahip bir parti başkanımız olmayacak mı? Kibir sonuna kadar kibir. Ve ben koalisyon kurmayacağım lafu güzaflarına da inanmıyorum nede olsa koltuk herşeylerinden kıymetli, hiç bir araya gelmez denilenler gelmedi mi bu ülke de eninde sonunda gelecekler, o yuzden aşagılardan bir yerlerden long lamak lazım, üstadın 91.450 rakamı takibimde hayırlısı bakalım
[QUOTE=deniz;494315]Şeytanın avukatın filminde ki son sahne de dediği gibi ''En sevdiğim günah kibir'' repliği gibi, kendi kibirlerinin sonucu sırf kibiri kırmak için ve darbe vurmak için çoğu kişinin HDP ye oy verdiğini düşünüyorum. Arkadaş birde tüm seçimlerde olduğu gibi herkes başarılı, destan yazmış oyunu artırmış hiç kaybedeni olmayan kibiri devam ettirmeye çalışan başkanlar ve şakşakçıları. Evet biz başarısız olduk deyip istifa edecek erdeme sahip bir parti başkanımız olmayacak mı? Kibir sonuna kadar kibir. Ve ben koalisyon kurmayacağım lafu güzaflarına da inanmıyorum nede olsa koltuk herşeylerinden kıymetli, hiç bir araya gelmez denilenler gelmedi mi bu ülke de eninde sonunda gelecekler, o yuzden aşagılardan bir yerlerden long lamak lazım, üstadın 91.450 rakamı takibimde hayırlısı bakalım[/QUOTE]
batarken ufukta bir akşam güneşi diyor sayın abimiz,..:..:
burada önemli olan zaman analizinin çalışması,
95650 ve altı demiştik,
fiyatlar açılışla birlikte soluksuz 95650 nin altına gittiler,....demekki zamn öngörüsü çalışıyor,
borudan iki çıkış vardı,
113975 ve 95650 , fiyatlar 95650 den çıktılar,..serbest kaldılar,..
zaman analizi seçimden çok önce rakamda bunu bildi,
[QUOTE=indregandi;493028]dün belirttiğim üzere bu hafta 112650 ye yahut 113975 e gidemesse
zaten 105825 alt üst başlayacak,..normalde haftaya başalayacak ancak dün belirttiğim üzere saatlik satış başarırsa erken başlamış olacak,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493029]105825 i bir kere öpersek bir kaça hafta yataya saracağız ve 5 liklerde stokastikler şunlar bunlar ii tarade çıkaracaklar,..
ağa yapacağına biz yapalım,
annadınız nı,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493030]tersine 112650 yada 113975 e giderse seçim öncesi 105825 e büyük realize alacağız,...
kurgulamalarım bu şekilde,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493157]105825 in alt / üst olacağı idi,...
şimdi alt dedi, öyle düşünelim,...
fiyatlar yukarıdan düşerek geldiiii,.....105825 e vurduuuu esnettiiiiiii,...aşağı doru geçtiiiiiii,
değilmi şimdi bunlar aynen oluyor,....işte o arada aşağıda bu momenti tutacak yerler var,...
105825 kendisi, 104550(zamandan) ve 103225 (5 liktepe dipten),...bu üçü bunlar tutamassa, senaryo değişir,
ayı ya girmeyiz ama , 113975 in tam tersi olur,...yinede ayıya girmeyiz,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493158]şimdi bunlara bakacağız,
105825 kendini oynayacak, tutturamassa 104550 ve 103225 devreye girecek,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493171]sayın teoman, az önce bahsettiğim üzere macörlerde, günlük ve 240 lıklarda std 14 te bozulma var,...
ben dünkü flatlarımı aynı rakamlaradan short yönde koymayı düşünüyorum,
105750 leri koydum zaten, 106775 im var sırada,..107025 ve 107550 diye listem devam ediyor,....
bu bölgenin 104550 ve 103225 e kadar trade edeceğini düşünüyorum,..
ama merkezi 105825 alt üst,...
ben bütün bir maxsimum dan hareket ediyorum,
bu max 113975 min,..şu dönem için, ama bu satışla bu 113975 minumum 105825 e devroldu,.....lup çizip saklanacağı yere direk kıestirmeden daldı pala bey,...
dolaysı ile tüm zamn 105825 bakacağız,...ara sıra belittiğim üzere ben long için iyimserim şu aşamada,..
py seçim öncesi öyle kalmalıki, long ve short her ikiside ürkmemeli,...
önümüzde bu iş için 2 hafta var,....ilk girişimiz momentumlu olacak buna başladık zaten,..ama sonraları durulacak,
işte bu durulma 105850 merkezli olacak,
işte bu moment esnasında 103225 ve 104550 lere düşüş alabiliriz,....
yukarıda ise 107200 üstü kalış short stoptur,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493178]zaman rakamımız 105825, 5 lik tepe dip rakamımız 105850,
geçen yazmıştım bunu,..çok önemli yer o nedenle,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493254]burada ana düşüncemiz agamemnonun seçime 105825 alt/üst hedefli saklanarak gireceği yönünde,
bu manada saklanmayı bozmadan aşağı da gideceği iki hedef 104550(ZAMAN) ve 103225 (5 lik tepe dilp) hedefleri ki bu hedeflerin taratacağı yer hep 105825 (zaman), 105850 (5 lik tepe dip) diye düşünüyorum,..
gelişmeler olursa paylaşırız,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493272]teknik olarak düşünürsek,
zaman analiznde,
113975 ten çıkacak fiyatlar,...
tam tersten çıkmaya çalışabilir,..
zira zamanda 103800 son kale idi ve bir süred,r biz dahi yazmıyorduk,..104550 ve 105825 ile ilgili idik,...5 lik tepe dip 103225 te geçilince ve sert geçilince o nedenle acele etmemek gerekiyor,...zira volatilite olabilir,
can yanabilir,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493273]peki zamanda 113975 in tam tersi nerede,
95650 de,...volatilite olursa 95650 ler ve daha aşağısı rahat rahat görülebilir,...
böyle durumda 95650 altı mutlak alım gerektirir,...ve ayrıca bu alımlara volatilite çok güzel kar bırakabilir,...[/QUOTE]
özet,...
yani şu demek seçim gelip sonucu ile birlikte zamna oturuyor,
eğerki pozitifr otursa idi 113975 e doru gidecektik,
negatif oturdu 95650 ye doru gittik bunu boru konusunda açıklamıştık,...
[QUOTE=indregandi;493274]bakın yukarıda burayı anlattım size,...
annadınız nı, palanın bize yapacağı katacağı ve sunacağı hiç bir şey yok, bu işi gitsin evinde oynasın, forum kapatmakla bir yere varamaz,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493276]işte demişim bu üçü tutamassa senaryo değişir demişim,...
bir süredir anlattığım bu senaryonun değişme ihtimali,..
verdiğim rakamlardan anlaşılacağı üzere,
[B][I]zamanda bu hafta tam 105825 te [I][COLOR="Red"]çizgi[/COLOR][/I] üstündeyiz,[/I][/B]
işte bunu dengelememiz gerekiyordu,...bu dengelemeyide bu gün 5 lik tepe dip analizinden 105075-105175 üstü kapatarak sağlayıp,
sonuçsuz şekilde seçime kadar 105825( 105850 5 lik tepe dip) alt/üst yapacaktık,..
yani poz tutamayacak sinyal esas minörlerde trade edecektik, bundan bahsetmiştik zaten, stokastik filan falan önermiştim,...
şimdi bu pusula şaşabilir,...ve 100225 altında eğerki volatilite oratay çıkarsa 95650 ler ve altı bir çırpıda gözükebilir,...
[COLOR="red"][B][I]tam ters dediğim olay budur,...iki ucu açık boru düşünün bir ucu 113975 ten açılıyordu, diğer ucu 95650 den açılıyor,...[/I][/B][/COLOR]
tekrar hatırlatıyım 95650 alım demek, ama poz tut yok,..al 1000-2000 ne çıkarsa ver,...tekrar sıraya geç manasında,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493277]şimdi bu durumu ne engelleyebilir,...tekrar 110225 altlarında kalmadan,
103225 üstüne kalıcı atmalıyız,
bu iki ifade de dikkat edin [B][U]kalıcılık[/U][/B] geçiyor,....[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493278]1.yani volatiliteye girmeyeceğiz
2. 110225 altına kalmayacağız, 103225 üstünde kalacağız,
aksi bütün olayalar volatiliteyi kurgular ve 95650 ve aşağısı birden sert bir iki günde oldu bitti havasında görülebilir,....
o nedenle eğer longsak pozlnmada aceleci olmamak gerekiyor,...cüzdanı sıkıntıya düşürmemek gerekiyor,...
bu yapılabilirse zaten bu düşüş tersten bir fırsat yaratabilir,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;493282]5 lilk tepe dib 103225 te bitiyor,...
100225 ise zamanın rakamı bir kaç haftadır kullandığımız bir rakam,
en son long trende çıktık ve geçen sayın horoz buradan 108xxx long gittiğini söyledi,
eğer bu rakamı daha yukarı bağlayabilse idik bu düşüş daha sınırlı olurdu,
hatırlatırsam,
98775, 100225 olmuştu,....ama daha yukarıya 109025 tepesi dahil bunu çekemedik...100225 te öylece 9 haftadır devam ediyor, demekki biz bunu 9 hafta önce yazmaya başlamışızdır,..
bağlayamayınca bu rakam gelecek haftaya sözün gelimi rakamlar 95650 ve altını görse dahi 110225 olarak geçecek,
gold 1478.x gibi düşün,...bir türlü gidemedik ya gold 1478.x se o nedenle,..
gidemeyiş nedenimizde balackrockefellerler,..sp de saçmaladılar,..görece yüksek usd ile yükselen abd yi kurguladılar,..verileri iyileştirdiler,...ha bire yukarıyı zorladılar, şimdi yemiyor,..yemeyince dönüp dönüp goldu aşağı basıyorlarki bir güvensizlik anında global kaçış gold yerine usd ye olsun yani kendi paralarına,...
şimdi bu düşüşün manası ve benim volatilite öngörmem bu nedenle, bizim stock ana stocku takip etti düşerek,..oradan kıllandım, bundan önece ne idi,...
görece yüksek sp ve eşliğinde görece yuüksek usd ve dxy ikilisi gelişmekte olanları aşağıya basıyordu ve o nedenle biz sp düşüşlerinden hoşlanır olmuştuk,...yada usd siz sp çıkışlarından,..son olanı gibi,
ama şimdi o düşütü buda düştü,...ve 5 lik tepe dipte ki simulasyona inat 103225 in altına yaptı bu düşüşü,
dolaysı ile kıllanıyoruz,
birde borunun içindeysek gövdeden yarıp çıkamayız,
fizik açık olan iki uçtan birinden çıkışı öngörür, 113975 veya 95650,
bunu bir tek zamn bozabilir,...o da önümüzdeki hafta gelmeden açığa çıkmaz belli olmaz,..
o nedenle,
yukarılarda yeterince anlattık bu konuyu,..
105850 için bu hafta tam çizgi üstündeyiz dedik,
şimdi palabey baktı,
önce 113975 e baktı 109025 e kadar götürebilidi, oysa lup formülümüz hazırdı,
şimdi döndü 95650 ye bakıyor gavat,
bende yazıyorum, ama volatliyeyi ve 103225 altı kalıcılığı gözetiyorum,
103225 üstü kalıcılık ise 5 lik tepe dibi yeniden çalıştırır,..
ve bugünkü düşeşe benim gibi fırsat alışı yapanlar kar yapabilir,...[/QUOTE]
devamla ikinci özet bundan sonrada bir uyarı yapmıştım,...hatırlarsanız,
neyse konu anlaşılmıştır,...artık her şeyde seçimle birlikte ortaya çıkmıştır,..
bundan sonrasınıa bu gün yazdığım bundan devam edecez,..
aşağıda,..:)
[QUOTE=indregandi;494310]zamanda 15 haftalık periyodun 12 .haftasındayız,...
tahminlerim bu yönde,...
boruda 2 delik vardı,
105825 bu sürecin balansı olarak kaldı,..yani dengelemesi,...şu demek ilerde kurulacak bir iyimserlik durumunda fiyatlar buralara kadar taşınabilir,..[/QUOTE]
[QUOTE=rüzgar;494311]zamanda 12.hafta mı yoksa 2 mi sayın indragandi?[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;494312]bu haftanın rakamı 98100, fiyatlar buraya kadar en fazla yapar,..
bunu yapabilmesi için 95650 alt/üst yerimiz üstünde kalış yapması gerekli,
bu hafta en fazla fiyatlar 91450 ye kadar düşebilirler,..
geçen haftalarda seçim öncesi 95650 yi öngörmüş ve 95650 altını alım önermiş, ancak ilk zamnalar volalite olabileceğini yazmıştık,
bu öngörü seçimle hayat buldu,..demekki seçime ayarlı imiş,
keh, keh,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;494313]15 haftalıktı ya,
geriye sayarsak 12 .hafta ileriye sayarsak 4.hafta başladı,..[/QUOTE]
aynen,...