sistemlerin biri al,diğeri sat da..yani [B]toplam flatde[/B]..umarım diğeride sat verir..
Printable View
sistemlerin biri al,diğeri sat da..yani [B]toplam flatde[/B]..umarım diğeride sat verir..
geldi mayıs ayı..zaten patronlarda halka arz için sıraya girmişler...şirketlerin borsaya açılması ,halka arzlar genelde en tepelerde yogunlaşır...
[QUOTE=unlimitted;229449]aha bu da örneği oldu.
200 puan düştük, APSD düştü 3.800'e.:)
300 puanda 500 kontrat.
ooh suyundan da koy. 10 kere yapsan eder sana 150 bin lira. .dng[/QUOTE]
kesinlikle bir oyun dönüyor , bazı uzunların yükselişe yeterince inancı kalmadığı hatta düşüş beklediği ve buna yönelik poz almaya başladığını düşünüyorum.
belkide bana öyle geliyor ama bu yerede gereksiz bir bekleme oluştu... ahanda adamlar - makasa geçtiler.. peloloyyyyyyy dayım yeterince short poz açmış olsa gerek.. bu seviyeye kadar kendı kendıne actıgı pozlardan long olanları umarsızca satarak hem karı almak hem shortlarına para kazandırmak olacaktır vade sonunda.. eger akuma vurusundan vazgectilerse yapacakları hamle bu olur. bunu tamamen şişirilmiş apsd sayısına istinaden söylüyorum. 160 k civarı normal pozun üzerine belirli bir yönde 50 -60 k poz esas hareket öncesi sırf bu nedenle açıldığını düşünüyorum.
iki ihtimal var ya akuma vurusuyla tepede kapatacaklar.. yada karsıt ayaklarından actıgı shortlara istinaden elllerindeki tum longları satarak olabildiğince aşağıda.. makasın eksiye geçmesi 2.teoriyi destekler nitelikte görünüyor..
[quote=selçuklu;229455]unlimit abi . where is küskü ? :D
a: on the way
b: on the door
c: on the table
d: there is no kusku or there is no spoon:D[/quote]
selpatro,
ingilizcede ü harfi yoktur. :D
550 altında kapanış yaparsa, b. :..:
ertesi gün 550yi geçmekte zorlanırsa a.
sonraki gün büyük ihtimalle c.:D
[QUOTE=abka;229461]sistemlerin biri al,diğeri sat da..yani [B]toplam flatde[/B]..umarım diğeride sat verir..[/QUOTE]
Sistemler günlük mü ?
[QUOTE=unlimitted;229471]selpatro,
ingilizcede ü harfi yoktur. :D
550 altında kapanış yaparsa, b. :..:
ertesi gün 550yi geçmekte zorlanırsa a.
sonraki gün büyük ihtimalle c.:D[/QUOTE]
yanıtları görünce müsterihleştim abi ..d şıkkına hiç yere vermemişin .. ehuehue :D:D
on the road,on the door,on the table gibi palayı kızdıracak söylemlerde bulunmayalım plizz :)
yoksa 74 bin yanar 2 dk da :)
[QUOTE=hilmi;229475]Sistemler günlük mü ?[/QUOTE]
20 dak
[IMG]http://i42.tinypic.com/148b3c.jpg[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;229482]on the road,on the door,on the table gibi palayı kızdıracak söylemlerde bulunmayalım plizz :)
yoksa 74 bin yanar 2 dk da :)[/QUOTE]
abi o zaman tepe yuvarlak geleceği parlak diyeyim .. ehueh u:D:D:o:o
:D[quote=abka;229461]sistemlerin biri al,diğeri sat da..yani [B]toplam flatde[/B]..umarım diğeride sat verir..[/quote]
oda yetmezki..ya şu an alda olan sata geçtiğinde, şu an satta olan ala geçmiş olursa:D:D
hep derim, tek periyot, tek sistem, tek vatan, tek eş, tek rakı:D
foruma girilemedi kapanışta .. cümleten iyi haftasonları .. geceye short devam ..:o:o
vay be goldman haberi ortalığı uçurdu.
Döndük galiba.
Jelibon.