425 uzun yaptım...900 üstüne atarsak doksana takarlar bence...
Printable View
425 uzun yaptım...900 üstüne atarsak doksana takarlar bence...
[quote=a.kaya;310534]80950 kırılmadıkça düşmeyiz[/quote]
Patron hastayım siz teknik analistlere yaw... :..: :..: :..:
Herhangi bir sayı kırılmadıkça düşemeyiz zaten.. Matematiksel olarak imkansız...Aşağıdaki ifadelerin hepsi doğru...
80925 kırılmadıkça düşmez
80900 kırılmadıkça düşmez
80800 kırılmadıkça düşmez
80725 kırılmadıkça düşmez
vesaire vesaire... :..:
mondiyosagnesel ewsel wave 5 .. eksik .graflarda. bence ... o yüzden gol olur diyorum .:o:o:o:o ...sazan abi nerde .. üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ralli geliyor rallii ley ley gümü gümü leyyy :..: hedef 105 000 diye sesli düşünüyorum :D
[quote=Strategist;310528]Short baby short... Astetropatro'yu fazla yalnız bıraktım olmaz öyle... Taban olsun kırlara koşalım şarkı söyleyeylim... :)))[/quote]
Astetronpatron yanına geldik ama senin yanın hiç hayırlı bir yer değilmiş... :mad: Ne öyle anında 200 puan çaktı Pala... Bi daha da senin yanına gelirsem iki olsun... :..:
[quote=a.kaya;310531]Çok eminsin galiba Astipaşha :) bence çokda emin olma derim :o[/quote]
PUPU lar gurgunç gayaboss...bu PUPUlar badem olursa 1500 puan salar aşağa..yok çalışırsa da bir o kadar yukarı...
Bugün manyadı tüm piyasalar... Euro'da oynamak için yürek lazım şu grafa bak... :)))
Asti günlüğe bakınca daha düşeriz gibi geliyor ancak 15 likte tepebilr o da ayrı bi mesele bide msq haftalıkda SAT vermişmiydi :..:
[quote=Strategist;310543]Bugün manyadı tüm piyasalar... Euro'da oynamak için yürek lazım şu grafa bak... :)))[/quote]
Strobaba strobabai,
Yunanistan 115 milyon EUR cuk borc ödemesini -ki 2014 de ödeyeceği ilk taksitten bahsediyorum, 2021 e ertelenmesini istemiş..Düşün yani ne durumda..o kadarcık parayı 4 yıl sonra bile ödeyemeyeceğini biliyi adam..iralanda, ispanya, portekiz, rum kesimi ve henüz konuşulmayan italya on the way i think....eur mamfingo olabilir...:..: belki de olmaz..bilemeyom
5 lik yatayda bu da demek çarpma modundayız .dng
[quote=Strategist;310540]Astetronpatron yanına geldik ama senin yanın hiç hayırlı bir yer değilmiş... :mad: Ne öyle anında 200 puan çaktı Pala... Bi daha da senin yanına gelirsem iki olsun... :..:[/quote]
hacıstro,
hareket halindeyken binmeye çalıştın asansöre..pala o yüzden çaktı sana..ben hiç inmedim asansörden..bakalım makina 8 inci kattamı duracak yoksa zemine mi çakılacak..üühühhüh
[quote=a.kaya;310548]5 lik yatayda bu da demek çarpma modundayız .dng[/quote]
%4 düşeriz:p:p:p