[QUOTE=unlimitted;229215]günaydın herkeşlere.
çok hacimsiz gitti geri. cıx.
bence bu deel. :D[/QUOTE]
abi sabah sabah ne hacmi ya ...yatıyo millet daha üvvv .. :D .. bi quenn apla uyanık oda boyuna smaclıyo .. ehehue :D:D:D
Printable View
[QUOTE=unlimitted;229215]günaydın herkeşlere.
çok hacimsiz gitti geri. cıx.
bence bu deel. :D[/QUOTE]
abi sabah sabah ne hacmi ya ...yatıyo millet daha üvvv .. :D .. bi quenn apla uyanık oda boyuna smaclıyo .. ehehue :D:D:D
[quote=excali;229218]Bence bu gap [B][U][I]up [/I][/U][/B]da deel, ehuhehe:D[/quote]
he zati ona da şaşırdım valla. yalan yok. bugün gap up dediydim ben. gece dow kapanırken de tamamdır bu dediydim.
bişeyler dönii ama, hayırlısı.
dün dediydim. tır gelirken süpermencilik oynamaya kalkan tırın altında kalabülü...tıkat eyleyiniz...
emme hala cıx, bu hacimlen olmaz diyrim. :)))
[quote=selçuklu;229226]abi sabah sabah ne hacmi ya ...yatıyo millet daha üvvv .. :D .. bi quenn apla uyanık oda boyuna smaclıyo .. ehehue :D:D:D[/quote]
bende onu diyom selpatro
ı ıh..
herkes uyanık, cayır cayır almaya çalışırkene olmalıydı.
düşüş için bişey eksik :D:D:D
[quote=selçuklu;229222]vur patlat apla .. helal olsun ... iyice vur ölsün bence .. üvvvv :D:D:o:o[/quote]
Şiddet yok,şiddet yok..demürgırasi var...aşam Tomla konuştumda ondan beele oldu...tahrik etme...şiddet şiddeti doğurur...
60 dk grafik hiç hoş durmuyor.Günlüklerde zaten aşırı yorgun bitgin bir halde üflesen göççek gibi sanki. Bu py de ne para varmış be kardeşim nerden nereye hani yüzyılın kriziydi hani 1929 buhranından beter olacaktı.Demek ki yüzyılın yalanıymış :D
Günaydın arkadaşlar bugün çok duygusalım piyasa eksi gap açtı ve ben shorttum,dün gece ne bekleniyordu bugün ne oldu,artık dönmemesi lazım 73200-72800...
[quote=unlimitted;229233]bende onu diyom selpatro
ı ıh..
herkes uyanık, cayır cayır almaya çalışırkene olmalıydı.
[B]düşüş için bişey eksik[/B] :D:D:D[/quote]
Mars familyası'nın Shark Tale'de oynayan sivri dişli elemanı eksikmiş..:D
benim kafamdaki düşüş senaryosu şu şekilde.
birkaç gün çok ağır ağır, yedire yedire, ha burdan ha şurdan tekrar yukarı dönecek dedirte dedirte,longcuların poz artırmasını sağlaya sağlaya, gün kapanışı itibarı ile 500-600 puan düşe düşe gidecek. sonra 1 günde 2.000-2.500 puan düşürecek...
o yüzden başlangıçtaki düşüş ne kadar yüksek olursa geri alış ihtimali bana göre o kadar fazla olur...
bugün işler yoğun. ara ara uğrayabilirim.
herkese bol kazançlar...
[quote=unlimitted;229255]benim kafamdaki düşüş senaryosu şu şekilde.
birkaç gün çok ağır ağır, yedire yedire, ha burdan ha şurdan tekrar yukarı dönecek dedirte dedirte,longcuların poz artırmasını sağlaya sağlaya, gün kapanışı itibarı ile 500-600 puan düşe düşe gidecek. sonra 1 günde 2.000-2.500 puan düşürecek...
o yüzden başlangıçtaki düşüş ne kadar yüksek olursa geri alış ihtimali bana göre o kadar fazla olur...
bugün işler yoğun. ara ara uğrayabilirim.
herkese bol kazançlar...[/quote]
Tilkinin üç hikayesi varmış,üçüde tavuk üzerine...
Senin hikayede hep düşüş üzerine...:)))
[quote=EMEKDAR;229260]Tilkinin üç hikayesi varmış,üçüde tavuk üzerine...
Senin hikayede hep düşüş üzerine...:)))[/quote]
eheh...ne kadar meraklıyım dimi dowun Vobun düşmesine yaw.
hay Allah. :D:D
direnç 73,875 destek 73,450 şimdilik hangi yöne kırılırsa o yöne kopar diye düşünüyorum
uzun dewam....ama 400 den gecen trendımın altına verırse...bu sefer uzun gercekten dewam dııl derım...