Negatif uyumsuzlukların ardından satış şartının 1. ilkesi gerçekleşti geri çekilecez bence ama geri toparlarmı bilemem!
Printable View
Negatif uyumsuzlukların ardından satış şartının 1. ilkesi gerçekleşti geri çekilecez bence ama geri toparlarmı bilemem!
[quote=saraylı;359457]yemek yeyip geliyorum,az müsaade...:::[/quote]
çok yemek yediğimi zannetmeyin,siteye giremedim de...
[quote=saraylı;359456]her satırın sonundaki değerler nedense ayrı çıkmış onları birleştirin yani 10 ve 24 olcak hepsi,alla alla...[/quote]
dediğim formülü düzellttinizmi?
çok kasvetli bir gün..
[QUOTE=saraylı;359473]çok yemek yediğimi zannetmeyin,siteye giremedim de...[/QUOTE]
Bende diyorum Sn.Saraylı amma iştahlı imiş diye! Keh Keh :D
görüntü şöle oluyo:
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/823/35091336.jpg/"][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/7290/35091336.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL]
77025 long un stobu 76950 ye kadar yükseldi..
halen long !
77700 yine direnç olarak çalıştı şimdiye kadar,aşılamazsa negatif uyumsuzluklar netleşecek..
77700-78 bin geçilirse tempo artabilir..
[quote=saraylı;359474]dediğim formülü düzellttinizmi?[/quote]
[IMG]http://666kb.com/i/bu4loqiufz03sfdu4.gif[/IMG]
[QUOTE=The Tatar;359478]77025 long un stobu 76950 ye kadar yükseldi..
halen long !
77700 yine direnç olarak çalıştı şimdiye kadar,aşılamazsa negatif uyumsuzluklar netleşecek..
77700-78 bin geçilirse tempo artabilir..[/QUOTE]
O zaman benim az kısa bamya olur! UvvvVVV :..:
Ciğara parası çıksın diye şeettimdi!
hilmi bey burda mı bilmiyorum,
sistemi kurduysanız,saat 10 -12-14 ve 16 da 2 adet yatay çekiyo...
ama şimdi bakınca:
mesela 10 da çektiği yükseğişn x kadar altı sat deyip böle de devam etsek pek verimli değil gibi duruyo,dimi..
çok işlemi var...14 teki değerlerle yeniden falan...al-sat devamlı...
[QUOTE=AMON RA;359470]Grafik atamıyorumda! İndikatörlerim ve sistemim alda lakin belirlenen pivotların üstüne çıkamıyor oraları zorlayınca pivot bir üste geliyor! Bu durumlarda işkillenirim AGA pozisyon almam![/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;359472]Negatif uyumsuzlukların ardından satış şartının 1. ilkesi gerçekleşti geri çekilecez bence ama geri toparlarmı bilemem![/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;359480]O zaman benim az kısa bamya olur! UvvvVVV :..:
Ciğara parası çıksın diye şeettimdi![/QUOTE]
Çıktı Ciğara parası! Şükür :D
son yarım saati crash içinmi kullanacak ne ?
ne 78 miş arkadaş..
[quote=saraylı;359481]hilmi bey burda mı bilmiyorum,
sistemi kurduysanız,saat 10 -12-14 ve 16 da 2 adet yatay çekiyo...
ama şimdi bakınca:
mesela 10 da çektiği yükseğişn x kadar altı sat deyip böle de devam etsek pek verimli değil gibi duruyo,dimi..
çok işlemi var...14 teki değerlerle yeniden falan...al-sat devamlı...[/quote]
ben bu haliyle beğenmedim,biriniz üzerinde çalışıp ta ayda 10000 puan kazanır hale getirip te,kimseye sölemeden bana verirse,eyi olur,hahahah..:):..:
[QUOTE=saraylı;359487]ben bu haliyle beğenmedim,biriniz üzerinde çalışıp ta ayda 10000 puan kazanır hale getirip te,kimseye sölemeden bana verirse,eyi olur,hahahah..:):..:[/QUOTE]
Bu arkadaş Saraylı deel! O bize torpil yapar yol yordam gösterir formül sistem neyin verirdi bu arkadaş bizden istiyo! Kıllandım Aga! Kimsin sen? :D
Gayhanmısın yoksa?
yazıklar olsun sana pala zorlan zırnık veriyor onlada gidip ciğara mı içiyorsun? :D
[quote=AMON RA;359485]Çıktı Ciğara parası! Şükür :D[/quote]
[quote=AMON RA;359489]Bu arkadaş Saraylı deel! O bize torpil yapar yol yordam gösterir formül sistem neyin verirdi bu arkadaş bizden istiyo! Kıllandım Aga! Kimsin sen? :D
Gayhanmısın yoksa?[/quote]
yok be yaw valla öz saraylı yım:..: da,sistem olmuyo yani,yapamadım yaw...:)
ondan yardım istedim...
:..:
bak yapamadım dedim ya,hemen rating düştü haa...:..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;359490]yazıklar olsun sana pala zorlan zırnık veriyor onlada gidip ciğara mı içiyorsun? :D[/QUOTE]
He yav içmesek iyiya! Ciğarayı içince beynimden dopamin salgılanıyo mutlu mesut oluyom bırakamıyom! Champix diye bi ilaç çıkmış bıraktırıyomuş onu alacam ama bu sefer hem champix hem ciğara içerim diyede tırsıyom! :..:
[quote=AMON RA;359493]He yav içmesek iyiya! Ciğarayı içince beynimden dopamin salgılanıyo mutlu mesut oluyom bırakamıyom! Champix diye bi ilaç çıkmış bıraktırıyomuş onu alacam ama bu sefer hem champix hem ciğara içerim diyede tırsıyom! :..:[/quote]
benim de boğazıma dokunuyo,hem öksürük pastili alıp hem de öle içiyorummm...:..:
pastili bırakmayı düşünüyorummm...:..:
[quote=AMON RA;359493]He yav içmesek iyiya! Ciğarayı içince beynimden dopamin salgılanıyo mutlu mesut oluyom bırakamıyom! Champix diye bi ilaç çıkmış bıraktırıyomuş onu alacam ama bu sefer hem champix hem ciğara içerim diyede tırsıyom! :..:[/quote]
paketi 180 tl ona göre :..:
benimde sayılı günler kaldı bırakmama..
[QUOTE=saraylı;359494]benim de boğazıma dokunuyo,hem öksürük pastili alıp hem de öle içiyorummm...:..:
pastili bırakmayı düşünüyorummm...:..:[/QUOTE]
Hee abi bırak sen pastili! :D
[QUOTE=The Tatar;359495]paketi 180 tl ona göre :..:
benimde sayılı günler kaldı bırakmama..[/QUOTE]
Şaka biyana işe yarıyomu üstad! Demin aradım 171 i bırakacam lan dedim! Bana lan deme lan dedi bende ciğarayı bırakmıyom lan dedim kapadım hemen! :D
kapanışa yakın bunlar sanırım gene süpriz yapacak 700 üstü bende günlükler ala geçer.
geceyede long !
cümleten iyi akşamlar !
[quote=AMON RA;359501]Şaka biyana işe yarıyomu üstad! Demin aradım 171 i bırakacam lan dedim! Bana lan deme lan dedi bende ciğarayı bırakmıyom lan dedim kapadım hemen! :D[/quote]
eczacı bir arkadaş söyledi birçok ürün çıktıya sigara bıraktıran diğerleri yani tv lerde,internette raklamı olan,bitkisel diye satılanların hepsi palavra bunu epey sattık ve müşteri mennun dedi.kullanmadım ben yani.
benim bebiş olacak 10 gün içinde inşallah o yüzden babalıkla beraber bırakıcam kısmetse..zaten 31 yaşında başlamıştım..5 sene içtik kafi :)
[QUOTE=The Tatar;359507]eczacı bir arkadaş söyledi birçok ürün çıktıya sigara bıraktıran diğerleri yani tv lerde,internette raklamı olan,bitkisel diye satılanların hepsi palavra bunu epey sattık ve müşteri mennun dedi.kullanmadım ben yani.
benim bebiş olacak 10 gün içinde inşallah o yüzden babalıkla beraber bırakıcam kısmetse..zaten 31 yaşında başlamıştım..5 sene içtik kafi :)[/QUOTE]
Allah Analı Babalı büyütsün! Acısını göstermesin! Yav çok ayrı bişey! Hayde bakalım!
iyi akşamlar hepinize,
VOB dan memnun olun ve öyle kalın inş...:rolleyes:
77650 de benim sisteme göre 60 dk da sağlam direnç var! Açılışta kırarmı bilmem ama o noktanın üstünde kapanış yapmadığı müddetçe gece uzun poz almam!
Cümleten hayırlı akşamlar voborsanın güzel insanları!
cuma kapanışı pazaretsi için umut vaateden bi kapanıştı,bugünkü kapanışta umutları yarına taşıyor..
garanti 7,30 yandığı an piyasa 80 bin üstüne atak edebilir gibi..
yarın ola hayrola tekrar iyi akşamlar :)
[QUOTE=The Tatar;359514]cuma kapanışı pazaretsi için umut vaateden bi kapanıştı,bugünkü kapanışta umutları yarına taşıyor..
garanti 7,30 yandığı an piyasa 80 bin üstüne atak edebilir gibi..
yarın ola hayrola tekrar iyi akşamlar :)[/QUOTE]
Tatar patron aynı şeyi düşünmüşüz ben bu gün garanı 7,30 üstüne atar diye bekledim ama olmadı.
Cümleten iyi akşamlar
Yukarı çıkışı akşam kapanış itibariyle sonlandırdı gibi bir görüntü var,indiğe göre bundan sonraki yukarıları fake olarak kullanabilir.
dow bu gece iyi bir artı yapıp yarın future'ları da artı olursa yarın sabah uzuuun yeşil bir çubuk beklerim :)
saraylı üstadım hoş geldin
[IMG]http://i56.tinypic.com/143nwcw.jpg[/IMG]
longları kurtaracak tek şey var, biliyorsunuz..
hacıga...............
Sayın Saraylı ve sayın Hilmi,
Sanırım geçen yıldı, dediğiniz şablonu formüle etmiştim. zig fonksiyonundan yararlanmıştım. zig denince ilerleyen barlarda bir bakmışsınız geçmişe dair sinyalleri değiştirmiş. doğrudur. fakat burda kullanacağımız şekliyle bunun önemi kalmıyor. mesela puana göre 350 puan şeklinde zig indikatörünü grafik üzerine atarsak , yukardan kapanışa göre 350 puanlık düşüş olduğu taktirde, zig hemen tepedeki yerini sabitler. artık referans o tepe noktasıdır. yukarı doğru 350 puan çıkış olursa da en dip noktada dönüşünü yapacaktır.
buradaki espri zig fonksiyonunun minimum 350 puanlık iniş-çıkış dalgalarını göstermesidir. ve bu noktaları dip-tepe olarak referans almamızı sağlamasıdır. beklentimiz 350 puan düşmüşse kısa pozisyon açıp düşüşün devam edeceği, veya 350 puan çıkmışsa uzuna geçip çıkışın devam edeceğidir. ta ki tekrar 350 puanlık ters yönde bir hareket oluşuncaya dek..
matrikste indikatör olarak formüle etmiştim fakat kritik noktalarda sürekli olarak yenile tuşuna ihtiyacınız oluyordu. fakat sistem testerde kusursuz çalışıyordu. 350 puan örneğini verdim çünkü optimizasyonda 350 bulmuştum. ilave olarak kapanış değerinin bir önceki bar kapanış değerinden yukarda olmasını eklemiştim.(alım için) . bu 5 dakikalık içindi. getirisi iyiydi. bir süre incelemeye aldım fakat daha sonra şimdiki sistemime oranla istediğim performansı bulamadım.. kısaca;
a:= ZIG(c,0.35,$) ; ise yükseliş veya düşüş kırılım noktalarını belirtmek için cross mantığını kullanabiliriz. cross(a, ref(a,-1)) gibi.. cross u da valuewhen e dahil ederek zig sabitlendiği andaki kapanış değerini alabiliriz. . isterseniz tam şekliyle de formüle ederiz..
bende bir soru sorayım; vob da fiyatların tamamen rastlantısal şekilde oluştuğu kabulü ile formül geliştirmeye çalışan arkadaş var mı? varsa şu an hangi aşamada :)
saygılar...
dolar gün nispeten düşüşle başladı. avrupa amerika future'lar artı'da..+gap kaçınılmaz oldu bu durumda-gibime geliyor :D
günaydın hayırlı işler arkadaşlar.