kapanış tahminim 79000 ile 85000 arası..üww
Printable View
kapanış tahminim 79000 ile 85000 arası..üww
strobaba nın dow hareketi tahmini tutacak ama vob dow u sallamayacak galiba..şimdilik
matrikste benim dow acilmadi,kapalimi bunlar ne is
[quote=last trader;294552]matrikste benim dow acilmadi,kapalimi bunlar ne is[/quote]
Bende de dji çalışmıyor, spx'e bak onun yerine...
[quote=Strategist;294553]Bende de dji çalışmıyor, spx'e bak onun yerine...[/quote]
geldi tamam
[quote=Strategist;294553]Bende de dji çalışmıyor, spx'e bak onun yerine...[/quote]
Dow yeni geldi...
Veri 14,55 de .....
Yeri değil biliyorum ama havada kalmasın sözlerim diye, hepinizden özür dileyerek araya sıkıştırıyorum..
"Ey Muhammed, de ki: “Şüphesiz, Rabbim rızkı dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Fakat insanların çoğu bilmezler.” SEBE duresi 36. Ayet
"Bilmediler mi ki, Allah rızkı dilediğine bol bol verir ve (dilediğine) kısar. Şüphesiz bunda inanan bir toplum için elbette ibretler vardır" ZUMER 52.Ayet
Zaten Allah C.C de Söylemiş; inanalar için ibret olduğunu. Yani inanmamakta bir şeylere inanmaktır saygı duymak gerekir...
Tekrar özür.!
[B]bşktaşda dönüş tamam..[/B]zirveden [COLOR="Red"]çok yüksek hacim [/COLOR]ve [COLOR="Red"]tepeden %10 aşşağı[/COLOR]...
eee inşallah 2 yıl içinde imkb-100 de 30.000 olursa bştajı 2.00 dan alırız..
çökelim bence..üühühü..yalnız huylanıyorum..bu kadar zayıf gösterilmezki yawww..üühhüü
[quote=qazzaq;294561]Yeri değil biliyorum ama havada kalmasın sözlerim diye, hepinizden özür dileyerek araya sıkıştırıyorum..
"Ey Muhammed, de ki: “Şüphesiz, Rabbim rızkı dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Fakat insanların çoğu bilmezler.” SEBE duresi 36. Ayet
"Bilmediler mi ki, Allah rızkı dilediğine bol bol verir ve (dilediğine) kısar. Şüphesiz bunda inanan bir toplum için elbette ibretler vardır" ZUMER 52.Ayet
Zaten Allah C.C de Söylemiş; inanalar için ibret olduğunu. Yani inanmamakta bir şeylere inanmaktır saygı duymak gerekir...
Tekrar özür.![/quote]
kusura bakmada abi borsadan bahsediyoruz borsa bile değil vob.. kimileri kumar diye niteliyor.. kumar mı değil mi bilemem benim ilmimi aşıyor.. pehhhhhhhh ben diyorumki ne olacağı belli biz bilmiyoruz sadece.. bu efg iş yatırım tüm pozisyonları almış bunlar ilahi güç mü insan da bunlar ne yapacakları belli tanıdık olsalar gidip sorarsın ne olacağını söylerler... satmaya karar verirlerse düşer almaya karar verirlerse yükselir.. bu ayrı bi olay rızık felan kısmıyla bağlantı kuramıyorum..
SPOT İLE ARASI ÇOK AÇILMASI NEYE ALAMET ARKADAŞLAR :rolleyes:
Veri sonrası düşmezse kapatırım pozisyonları..
Yyşd...
tamm ben bir şey söylemedim. Sizde okumadınız.
Yeri değil dedim zaten. Neyse
Garanti - Halk ve akbankta grafik shortçulardan yana gibi deyip konuyu normale döndüreyim :)
tarlada mahsul değilki bu ne olacağı belli olmayan... bu noktada ayrışıyoruz.. Allah isterse yağmur verir isterse vermez fırtına gelir ürünler yok olur.. burası kumarhane gibi.. adamlar pozisyon alıyor ona göre zar atıyoruz...
Yyld...
fıss fıssss fısss 3,5 3,5 3,5
veriler kötü gelir bi aşşağı salarsa kapatabilirim şortları....amma iyi gelirse veriler sistem al verene kadar mokok
83 altına bırakmamakta ısrar ediyor herifler ammada nazlanıyorsun be
verilerin bir kısmı iyi bir kısmı kötü... herkes kendi yoluna
uzun ortalama destek olarak çalışıyor ve satışlar cılız kalıyor halen..
tum ky shortladıgı ıcın pıyasa dusemıyoda :)) ueheuh nolcak bu vobun hali ...
sanırım uzun bir mum ile işi bitircekler
Petrol satışp yiyor
[quote=a.kaya;294581]83 altına bırakmamakta ısrar ediyor herifler ammada nazlanıyorsun be[/quote]
:D:D:D:D 2 dakika kadar ısrar ettiler
[quote=The Tatar;294584]uzun ortalama destek olarak çalışıyor ve satışlar cılız kalıyor halen..[/quote]
yazarken ilk defa kayda değer bi satış geldi :rolleyes:
[quote=a.kaya;294581]83 altına bırakmamakta ısrar ediyor herifler ammada nazlanıyorsun be[/quote]
[quote=a.kaya;294586]sanırım uzun bir mum ile işi bitircekler[/quote]
:D:D:D:D:D kayaboss
Patronlar patronu şelale terbiyecisi selpatros nerde...nerde bu ayular..nerde kraşieynseync
Şu Tom un yarma gül kimin barlarına hasta oliyam...:D
spotta para çıkışı 40 milyondan fazla, iyi veriyorlar malı..
Bu kadar da numaradan bir düşüş görmedim... .dng
YVLD...
[quote=Strategist;294597]Bu kadar da numaradan bir düşüş görmedim... .dng
YVLD...[/quote]
Valla patron bence de öyle ama öyleymiş süsü vermiş olmalarından korkuyorum
5 dakikada bjk hesabı olmasın burası gömerler walla
[quote=Strategist;294597]Bu kadar da numaradan bir düşüş görmedim... .dng
YVLD...[/quote]
Olsun hergün yalandan böyle düşşün...:cool:
Ve fegat Sevigen derki; bu spot-30 varya 82 altına gelmez..ahanda buraya yazıyorum...ben senin yalancınım...
Gelirse günahı vebali senin boynuna...:o
2 li dip mi..
[quote=Astatin;294598]Valla patron bence de öyle ama öyleymiş süsü vermiş olmalarından korkuyorum[/quote]
Çok samimi söyleyeyim, ben 84.000 falan düşünüyordum ama şu görüntüden sonra 90.000'e harbi harbi inanmaya başladım... Yanlış okuyorsam Pzt stop'larım gider... Bi de doğru okuyorsam... :)))
5 likte pupu lar var bakalım ne olacak
HAYRET Bİ ŞEY garan -3 YAPTI VOBDA TIK YOK HALBUKİ +3 YAPSA DÜŞÜNEMİYORUM BİLE
[quote=Strategist;294603]Çok samimi söyleyeyim, ben 84.000 falan düşünüyordum ama şu görüntüden sonra 90.000'e harbi harbi inanmaya başladım... Yanlış okuyorsam Pzt stop'larım gider... Bi de doğru okuyorsam... :)))[/quote]
Yok ustad sağlam bi düzeltme yolda bundan adım gibi eminim haftaya geliyor düşüş