teşekkürler indi eline zihnine sağlık ...
Printable View
teşekkürler indi eline zihnine sağlık ...
güzel oldu, inanın insanın gönlündeki olunca dadı bir başka oluyor,.......sıralamayı unutmayın, yukarıyada aşağıyada,.....
şunu unutmayın şelale geliyorum demez gelir,....heh heh,....hangi sel vardırki insanlara sormuş oluşmadan önce, deyilmi, ortalık günlük güneşlikken gelir sel, sele kapılmak sözü buradan gelir, kapılmak..., deyilmi,......
cümleten very delicious,...
teşekkürler sayın indi.stoplar kondu ve yarın hiç ekran açılmayacak.hakkımızda hayırlısı artık.cümleten iyi akşamlar
cümleten günaydınlar,......
günaydın hoşgeldin üstad ...
bu gün günlükte 74347 ye bakacağız, bunun üstünde ise şu 74975 anahtarı var,
aşağı sıralaması şöle oldu,
74975, [B]743xx[/B], 72950, 718xx-719xx...........
ben yazarken dayanımıcam deyip göçmüş bu,....
[quote=indregandi;281817]ben yazarken dayanımıcam deyip göçmüş bu,....[/quote]
hani varya herkes üstüme geliyor, artık dayanamıcam, durumunda ağa, ama emir büyük yerden, kes sesini ve dayan lem,
öte yandan dağ taş short, bu nasıl iş,....ayı bayramı var,
burası sert kırılım yeri, bu 743xx, 339 da şu anda, çünkü buradan bant dışına çıkacak ağa, bant dışına kolay kolay çıkılmaz, tuzakta çıkılır, bu kısa sürer hemen atar kendini içeri, birde kırılmalarda çıkar, bunun için nedenlerin oluşmuş olması gerekir, sert kırılım bu yüzden olur, oluşum bitmiştir, işte ağa bu defa bu bant içindekilere fark atar ve bantı aşağı alana kadar bekler, farkı artık cebindedir,...
sonra bant içine tekrar girer ve mesut ve bahtiyar birşekilde fazla can yakılmadan long short birarada yaşarlar bir süre, bu kırılım crash la karıştırılmamalı, bu orta vade bir kırılımın habercisi kalıcılığında, ama dediğim gibi bant dışına çıkştan crash lar hariç pek hoşlanılmaz, çünkü dengesizlik halidir ve ekonomiler dengesizlikten hoşlanmazlar, penpe yi severler, patlıcan morunu istemezler.....
bugün enerji ve odaklanmamız bu ikisi üzerinde olacak, 74975 ve işte 743xx ler,
74975 şu itfaiye ve baca yangını durumu, baca tutuştu dün, bu ikinci tutuşması, tazyikli su ile mdehale edildi ve söndürüldü, fakat içiten içe yanmaya devamettiğinden dün yine tutuştu bu, 743xx ise bırakın yansın denilen nokta, yapacak bir şey yok artık noktası,...
74975 in geçilmesi ise, su ile müdehalenin başarılı olması anlamında, böyle düşünün, anacak bu ikinci tutuşmaya güveniyorum ben,....
iyi çalışıyo itfaiye
[quote=ares;281862]iyi çalışıyo itfaiye[/quote]
burada hiç bir şey bitmiyor,....bitti denilen noktada çıkar adam dxy yi alır, faizi yükseltir, borsayıda toparlar, bunu yapar, ellerinde çünkü bütün enstrumanlar, buna engel olamssınız, 2008 göre fark şurdadır,
[B]savunma durumu[/B], bilirlerki buradan koyverirlerse toparlayamazlar, bakın şimdi
bond şimdi 2.55, kriz dibi neydi 2.05, dip buradaydı,
3.15 den, 5.18 2003-2008
5.18 den, 2.05 2008 -mart 2009
2.05 den, 4.01 ve şimdi 2.55 te,
işler kötü, faiz aşağı, işler iyi faiz yukarı, biz hep yukarı, bence bunu düşünelim, niye gelişmekte olanlar hep yukarı, .....
bu bölümde 5 lik kısa vadeli indikler yanıltabilir, sıkışma çok arttı,......
225 altında kalışa dünkü kapanışa göre 1000 puvan potans oluşacak,.... bu dünkü 73400 hedefimize denk düşecek,
tersinde, 74450 short giren day trade için stop olmalı,....
bırakın lem yansın :::
74 üstünde tepki güçlenir, ama önemli olan terndin değişmesi,....bu tepki olsa dahi henüz trendi değiştiremez,...
74100 direnç, poz kapattılar, apsd, bunun iki anlamı var, ya yukarıdan short açacaklar, ya aşağıdan long olacaklar, bunun için bir orta oyuncusunun maraba gibi 1000 kontrat bir tarafa yüklenmesi yetiyor,.....
yeni direnç 150 de,....
200 puvana göbeğim çatladı, ne beklemeydi o öle, ama aldım, ....
shortmusun indi
125 altıda 74 de, onunda altında.....
225 üstünde güçlenir,...
[quote=intelligence;282106]shortmusun indi[/quote]
poz yazmıyorum dolarda L yim, etki olmasın diye, çünkü değerler 5 lik 10 luk bu verdiklerim, günlükte 74304 sizi bağlar bunun altında short üstünde düşünmelisiniz, 975 e kadar düşünme payınız var,....
apsd poz kapattılar, bunu l aşağıdan S yukarıdan koyarlar, bu yapılan orta oyuncusu, bu araba sileceği gibi çalışır, ....bütüne bakmak gerekli, günlük daha sağlıklı terend açısından, 5-10 da 225 üstünde güçlenirler, ancak kovboya dümendende olsa bakamak isterler,...
son durumda 74 l yi 200 den s yapmıştım durumum bu çıkmaları işime gelir, çünkü 35-55 dolarlarımı yerine koyacam,.....
5 likte 150 son dirençti bunun üstünde oyalanıyorlar
plat al vermek üzere, 150 altına gelmedikçe bu böyle, ....
bayan aşağı gümledi, borsa dün gümledi, dxy toparladı....
bayan ortalama günde aşağı kesti buügün, pt onaylar.....
dxy henüz yukarı kesmedi ama pt keser salı onaylar,....
bu nedenle dolarelere sahip çıkmalıyım, bu gün iyide kazandırdı, iki gündür topluyordum....
bayan ve dxy nin bu durumları önümüzde şu yukarıda bahsettiğim onaylama haftaya olduğunda bu hariç bir tepe dipli yatay süreç söylüyor,.....
bu dxy ye bay diyelim, bayan belli zaten,....bay bayan böyle daha güzel, bunlar aynı zamanda aileler, evliler yani,....
aresle dün konuşmuştuk,....hatırlarsınız, bir dip demiştik, ikincisi sonra önce ilkini alalım demiştik dün,..
bir dip ve ikinci bir dip diye dün 500 civarında öngörmüştük, baraz fazla oldu, şimdi 975 geçilemesse bu ikinci dip başlayacak, bu daha baba olacak, fraktal durumlar gereği,....
375 in geçilip tekrar altında kalınması bir ip ucu, üstünde kalınaması ise 975 e gider, bu gün gitmesede pt gider, bu 375 bunu 10 luktan aldık, günlüktede 306-356 arasındayız sabah bahsetmiştik bant durumları diye, mealinide açıklamıştık, .....
çok az teşkkür alıyorum, beni beğenmiyörmüsünüz,....kapatalım gitsin topiği,....
150 desteği çalıştı,....bakalım 375 ne diyecek,...
5 likte, 150 destek denge tam olarak 200,...
plat ala geçmişti bildiğiniz gibi 200 den 4xx e götürdü, şimdi diraniyor hala alda, 130 ve 075 altında çözülecek direnci,
bu çözülmede ilik durak 875 olacak, sonrası artık kolay olur,...
indi 5 dak. lık derki birazdan 500 point geliyor derkene verdiler..
dünya güzeli sıkı çıktı gördüğünüz gibi, bu her türlü pazarlandı, şimdi parlayan yıldız çöküşü hüsran olur dünyaya, bu bir diğer durumları dün söyledik bu iki, ref desteği üç,...
bu topiği kapatalım bence,
üstad kendi adıma kapatma derim :)