[IMG]http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/10/03/10/29b.jpg[/IMG]
Printable View
[IMG]http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/10/03/10/29b.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;212744]patron sen gel .. şöförlüğü iyidir patron senin ... koskoca uzay gemisini i dare ediyosun .. .. üvvv[/quote]
yok abi uzay gemisinde kalayım ben..böyle iyi..htta sizde benim gemiye sakın gelmeyin..daha doğrusu bozz gelmesin...bizim bayan subayların kılık kıyafetleride biliyon zaten..onların sağlığı açısından gelmesin..:D:D yoksa boozzz u severik:::
[IMG]http://www.yapbozoyunlarim.com/yapbozlar/byorgun-ayi55959719419.jpg[/IMG]
hahhaaaaaa .hiç güleceğim yoktu..şimdi az önceki mesajımda N.A.S.D.A/Q. endeksini yazmıştım aralarında nokta olmadan...Site yönetimi, son iki harfe filtre çakmış, o iki hrfi yanyana yazınca ** olark değişiyor tomatik...
(Selçuklu bosaaj; Hellim apla bir gün bizi atacak gibi geliyo bana..sana da öyle geliyomu...Kaç defa dedim ben herkese....doğrudan iki yılıdz koyun diye..dinlemiyo abi bu forumdaşlar bizi,,çok derbiyesizler...hele şu sazan ın avatarındaki barnak işaretine bak..
ben çıkıyorum .. istop belli sayım belli .. projeksyon belli ... kısa devam .. şelale .. Kara cuma .. üvvv ... müsterih değilim ayrıca ...
[quote=selçuklu;212753]ben çıkıyorum .. istop belli sayım belli .. projeksyon belli ... kısa devam .. şelale .. Kara cuma .. üvvv ... müsterih değilim ayrıca ...[/quote]Angehängte Grafik
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=305604&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=Astatin;212748]yok abi uzay gemisinde kalayım ben..böyle iyi..htta sizde benim gemiye sakın gelmeyin..daha doğrusu bozz gelmesin...bizim bayan subayların kılık kıyafetleride biliyon zaten..onların sağlığı açısından gelmesin..:D:D yoksa boozzz u severik:::[/QUOTE]
he bende asteton patron niye oyle nasd** ..yazıyo diyodum .. üvv ..
** hehhe . iyi olmuş bencede .. :D:D ** **
65400 muhtemel, 66300 Bomba
[quote=selçuklu;212755]he bende asteton patron niye oyle nasd** ..yazıyo diyodum .. üvv ..
** hehhe . iyi olmuş bencede .. :D:D ** **[/quote]
***** *********** ***** ** ************ ***** ****** ******* **********:eek::eek::eek:
[quote=selçuklu;212730]sazan abi ahanda triple three .. shortlar gol olur bence .. üvvv ..
[IMG]http://i44.tinypic.com/el3447.jpg[/IMG][/quote]
Sayıma bu noktadan sonra pek kafa takmıyorum Selçuklum. Üçgen ne yana kırılırsa Sazan o yana gider. Yukaru kırılırsa 1.500 puanlık bir hareket, aşağı kırılırsa, 3000+ puanlık hareket marjı var. Trend kırlışı fake ise ortalama 500 puanla stop edilir ve ters yönde pozisyon açılır. (Bu kadar contraction periyodunun expansion'ı da iyi para bırakır.)
bozz amcanızın pilotluğuna olumsuz görüş bildirenleri esefle kınıyorum........
vee....kendi jetimi almaya karar verdim....hostesleride kendim seçeceğim...
ücret dolgundur..........
vob....11.000 olursa jet parası çıkıyor......yerler rezerve ....
haberiniz olsun........hostesler süpper....kankam slvyo italyadan özel gönderecek..
Dün gece canavar gibi çalışan kodu tek bir harfi bile değişmemiş olmasına rağmen bu sabah çalıştırmayan Matriks'in programcılarını yanaklarından öpüyorum ve başarılarının devamını diliyorum...
[quote=Strategist;212767]Dün gece canavar gibi çalışan kodu tek bir harfi bile değişmemiş olmasına rağmen bu sabah çalıştırmayan Matriks'in programcılarını yanaklarından öpüyorum ve başarılarının devamını diliyorum...[/quote]
::::::::::::hehehehehehe...yalnı zdeğilim biliyordum...sırf bu yüzden ben sistemleri word e kopyalamıştım..her gün yeniden kopi peyst ediyordum ST ye....sonra ne olduysa kendi kendine düzeldi..aynı anda 1 den fazla sistemi test edemiyordum, opt lerde bazı değişkenleri görmüyordu falan..hepsi kendiliğinden düzeldi...
[QUOTE=Strategist;212767]Dün gece canavar gibi çalışan kodu tek bir harfi bile değişmemiş olmasına rağmen bu sabah çalıştırmayan Matriks'in programcılarını yanaklarından öpüyorum ve başarılarının devamını diliyorum...[/QUOTE]
abi dün tam yatıyodum gafamda ampul patladı sistemi yazdım zonra uykum geldi zabah çalıştırmaya calıştım grafige işlemedi namıssız simsiyah graf garşımda duruyore ::: bende zinirden kapadım zotriksi üvvv
birazdan gene bakcaym baa şans dileyin...
[quote=EMEKDAR;212751][IMG]http://www.yapbozoyunlarim.com/yapbozlar/byorgun-ayi55959719419.jpg[/IMG][/quote]
Baharı beklerken ömrüm kış oldu
Gözümde her zaman biraz yaş oldu
En güzel günlerim bana düş oldu
[B]Yorgunum dostlarım yoruldum artık[/B]
Vefasız yıllara darıldım artık
[URL]http://www.trmuzikdinle.com/6466/Emel-Sayin--Yorgunum-Dostlarim[/URL]
[quote=boz ayı;212764]bozz amcanızın pilotluğuna olumsuz görüş bildirenleri esefle kınıyorum........
vee....kendi jetimi almaya karar verdim....[COLOR=red]hostesler[/COLOR]ide kendim seçeceğim...
ücret [COLOR=red]dolgundur[/COLOR]..........
vob....11.000 olursa jet parası çıkıyor......yerler rezerve ....
haberiniz olsun........hostesler süpper....kankam slvyo italyadan özel gönderecek..[/quote]
öylemi?...::::::::: öyleyse ben de gelimmm..yalnız uçak kullanmam söyliimm şimdiden...
[quote=fXci;212772]abi dün tam yatıyodum gafamda ampul patladı sistemi yazdım zonra uykum geldi zabah çalıştırmaya calıştım grafige işlemedi namıssız simsiyah graf garşımda duruyore ::: bende zinirden kapadım zotriksi üvvv
birazdan gene bakcaym baa şans dileyin...[/quote]
Benim problemli sistemi yine tek bir harfini değiştirmeden kopyaladım. Kopyası sorunsuz çalışıyor... Çıldırmamak mümkün değil... Bu Matriks'i kullanırken insan acaba kamera şakası falan mı var diye düşünüyor... Nereye el sallayayım bilemiyorum... :..:
Daha düşmemişmi bu full+full short.
[B]Sanırım üçgen kırılışını öğle arası yapacaklar.[/B]
[B]Be carefull.[/B]
[quote=Astatin;211306]64.7=[COLOR=red]7[/COLOR]ex0+[COLOR=red]2[/COLOR]*7ex1+7ex2+[COLOR=red]7[/COLOR]*[COLOR=red]10[/COLOR]ex(-1)
2 ve 7 +10
:D:D:D:D[/quote]
Bu iki gün önceki çalışmaydı... şans topu sayıları olrak oynamıştım...çekilişte çıkan sayılar;
3,[COLOR=red]7[/COLOR],24,29,32+[COLOR=red]10[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]kıymet bilmiyonuss birader:D[/COLOR]
matriks dünkini çalıştırdı namıssız şinci 810000 dene simulasyon bitircek buda 4 zaat eder anca seans bitimine yetişir :::
bu arada sibob löngnşayne
YYLD
[QUOTE=sazan;212797][B]Sanırım üçgen kırılışını öğle arası yapacaklar.[/B]
[B]Be carefull.[/B][/QUOTE]
öğle arası kıracaklasarsa eğer yukarı yapıp makası kullanmaları lazım
aşağıda kullanılacak makas yok
ulen onca saat ekran başında yoktum, bakıyom da zamanı durdurmuşunuz.
ya da birileri VOBu durdurmuş.:D
ne oldi bağlantı mı kopti yine. ağalar alan ya da satan miktarı beğenmemiş anlaşılan. gıpraşmadığına göre...:rolleyes:
peee,
ben şimdi yemeğe gider gelirim siz hala 850'te olursunuz. ehuehue.
başlıcam yataylına a......*** poz long sistem salıdan beri long, kırılsa bi tarafa artırk farketmez tersede osla yeterki kırılsın bol kazançlar..
[IMG]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/2593.bmp[/IMG]
64700 altına sarkmadıkça 5 dk bozulmuyor long devam.
long devam iki bölü üj...
[QUOTE=unlimitted;212804]ulen onca saat ekran başında yoktum, bakıyom da zamanı durdurmuşunuz.
ya da birileri VOBu durdurmuş.:D
ne oldi bağlantı mı kopti yine. ağalar alan ya da satan miktarı beğenmemiş anlaşılan. gıpraşmadığına göre...:rolleyes:
peee,
ben şimdi yemeğe gider gelirim siz hala 850'te olursunuz. ehuehue.[/QUOTE]
abi grafik soğan cücüü.ü gibi sıkıştı vella :::
[quote=ATHLON;212807]long devam iki bölü üj...[/quote]
üj değil lem, üç. :D
indikatörler yukarı kırılcak der.
[quote=fXci;212808]abi grafik [B]soğan cücüü.ü[/B] gibi sıkıştı vella :::[/quote]
Fukaraya sormuşlar...
Çok paran olsa ne yaparsın...
Lokantaya gider,kuru fasulye söylerim...bir çuvalda soğan...
Cücünü ü yer,gerisini atarım...:::
ngehängte Grafik: unbenannt.jpg
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=305709&resize_x=600[/IMG]
[quote=unlimitted;212809]üj değil lem, üç. :D[/quote]
üç deil uç:::
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]15:30[/B]
İkinci haftada da düşmesi beklenen [B](-9.000)[/B]/ 469 Binden [B]460 bin[/B] seviyesine gerilemesi ABD 8 Mart İşsizlik Başvuruları [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Beklenti aralığı [B]440-480 bin[/B]
[B]15:30[/B]
İthalatın ihracattan daha fazla artması nedeniyle -40.2’den [B]-41.0 milyar [/B]dolara yükselmesi beklenen ABD Ocak Dış Ticaret Dengesi [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman]
[B][COLOR=blue]*ADP 4 Martta özel sektör istihdamın iki yılda ilk kez Martta ''artabileceğini'' belirtmişti. [/COLOR][/B][/FONT]
şimdi şunu düşünmek lazım...tepki olarak düşünülen bir süreç,aldığı maximum da yatay çalıştırıyorsa....bu tepkinin tepki olduğu ne kadar doğrudur?...
yoksa bu ana çıkış trendi sırasında oluşan bir aşağı tepkinin minörlerinin bitişinin sonu mu...yoksa trend dewam mı edecek...bu olasılık da var...:))
[quote=astatin;212816][sıze=3][font=times new roman][b]15:30[/b]
ikinci haftada da düşmesi beklenen [b](-9.000)[/b]/ 469 binden [b]460 bin[/b] seviyesine gerilemesi abd 8 mart işsizlik başvuruları [/font][/sıze]
bu hormonlusu hormonsuz
[font=times new roman][sıze=3]beklenti aralığı [b]440-480 bin .heyk.heyk[/b][/sıze][/font] 450,00 469,00[font=times new roman][sıze=3] .dng.dng
[b]15:30[/b]
ithalatın ihracattan daha fazla artması nedeniyle -40.2’den [b]-41.0 milyar [/b]dolara yükselmesi beklenen abd ocak dış ticaret dengesi [/sıze][/font]
hormonsuz olanı.dng.dng
-41,00 -40,20
[font=times new roman]
[b][color=blue]*adp 4 martta özel sektör istihdamın iki yılda ilk kez martta ''artabileceğini'' belirtmişti. [/color][/b][/font][/quote]
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
piyaslar beklentiyi fiyatlar...beklenti bittikten sonna tersi hareket olur...bu mantık artık eskisi gibi çalışmıyor...bence piyasalar artık bilinmeyeni fiyatlıyor...beklentiyi değil...
[quote=ATHLON;212823]piyaslar beklentiyi fiyatlar...beklenti bittikten sonna tersi hareket olur...bu mantık artık eskisi gibi çalışmıyor...bence piyasalar artık bilinmeyeni fiyatlıyor...beklentiyi değil...[/quote]
HORMONLU MALLARI FIYATLIYOR..
YANİ PİYASALAR SİLİKONLU DEFOLU MALLARA BAYILIYOR.....dng.dng.boks..boks.
[quote=kayahan;212825]HORMONLU MALLARI FIYATLIYOR..
YANİ PİYASALAR SİLİKONLU DEFOLU MALLARA BAYILIYOR.....dng.dng.boks..boks.[/quote]
yediğin domates de hormonlu,ama hergün yiosun...ve yemeye dewam edeceksin:)
67000-70000 maalıyetlı kısalara hiçbişii diyemem...illaki bekliicekler..haklarıdır...ama buradan kısa bana göre çok ama çok tehlikeli...üçgeni kırsa bile...
üvvvvvvvvvvvv testin ortasında matriks kapandı üüü