-
[quote=maksimus;208258]o öldü...bizim ülkede basarı çok kötü cezalandırılır...basarı varsa ceza dibindedir....
jani...
hatalıydı...insani degerleri ikinci plana atmış varsa yoksa borsa olmuştu....halbuki ne kadar gerilirsen geril....İNCİTMİYECEKSİN....İNCİNSEN DAHİ....jani bunu beceremiyordu...harman oldugu delianlılar arasında öldü gitti garibim...
onun kırdıklarından özür dilemek ise bana düştü...KIRDI ÇÜNKİ....HEMİDE EN ÇOK SEVDİKLERİNİ KIRDI...marasalı çok severdi onu bile kırdı....insallah gönlü büyüktür bu arkadasların ve onlarda jani yi affeder....
büyük bi ihtimalle yasaklanacagım tekrar...olması gereken bu....
bu vesile ile...hepinize sevgi ve saygılarımı sunar...gönüllerinize konulmuş kırgınlıgı unutur ve RAHMETLİYİ AFFEDERSENİZ...
BU BORSA İÇİN...HİÇBİR GÖNÜL KIRILMAZ...TAMİRİ ZOR ÇÜNKİ...
hoscakalın güzel kardeslerim....[/quote]
ula kuuzuzu senmisen, iyimisen hoşmisen,
-
[QUOTE=Toledo;208260]saat 11:15 gibi dışarı çıktım
az önce döndüm
sayfa no 78 idi
son sayfa 114 görünüyor
nasıl okunur şimdi üwwwwwwww[/QUOTE]
çoğu benim geyikler:..:..bi gün küstüm..çok dolmuşum..:D:D..ama bak hep uzuna yönlendirdim..
-
[quote=unlimitted;208261]parayı imf vermiyor ki. imf bir agreditasyon kuruluşu.
bir nevi "bu adamda daha şu kadar borç ödeme potansiyeli var, borç verebilirsin" demeye yetkili kuruluş.
haso akbabalar başka.[/quote]
dooru sööle adaş para senden mi çıkıo yoksa...
adaş rokafeller..ehehehe
-
az önce matrikle konustum. dax ve dji spot içinde 8$ lisans istiyorlarmış. eski lisansı devam eden görebiliyormuş. lisans yenileyen kişilerde kapatılıyormuş. bende lisansımı dün yenilemiştim:(
dax ve djı anlık izleyebileceğimiz bir link varmı ? :)
-
[quote=maksimus;208258]o öldü...bizim ülkede basarı çok kötü cezalandırılır...basarı varsa ceza dibindedir....
jani...
hatalıydı...insani degerleri ikinci plana atmış varsa yoksa borsa olmuştu....halbuki ne kadar gerilirsen geril....İNCİTMİYECEKSİN....İNCİNSEN DAHİ....jani bunu beceremiyordu...harman oldugu delianlılar arasında öldü gitti garibim...
onun kırdıklarından özür dilemek ise bana düştü...KIRDI ÇÜNKİ....HEMİDE EN ÇOK SEVDİKLERİNİ KIRDI...marasalı çok severdi onu bile kırdı....insallah gönlü büyüktür bu arkadasların ve onlarda jani yi affeder....
bu vesile ile...hepinize sevgi ve saygılarımı sunar...gönüllerinize konulmuş kırgınlıgı unutur ve RAHMETLİYİ AFFEDERSENİZ...
özür dilemesini bilen adamı affetmeyecek gönül, affetmese de olur.
-
jani...
[B][I]çok güzel yazmışsın....teprik ederim....[/I][/B]
[B][/B]
+.
-
yannız bı dakka ya...bu kurtlar vadısındekı feller ,rokafellerın feleri mi..bak seennn
-
[QUOTE=trader38580;208267]az önce matrikle konustum. dax ve dji spot içinde 8$ lisans istiyorlarmış. eski lisansı devam eden görebiliyormuş. lisans yenileyen kişilerde kapatılıyormuş. bende lisansımı dün yenilemiştim:(
dax ve djı anlık izleyebileceğimiz bir link varmı ? :)[/QUOTE]
Lisans yenileme nedir yaw :confused: Aracı kurum vermiyor mu matriksi size?
-
[QUOTE=ATHLON;208270]yannız bı dakka ya...bu kurtlar vadısındekı feller ,rokafellerın feleri mi..bak seennn[/QUOTE]
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Aron_Feller[/url]
-
jani...
gel bak guuzzu, yeni bir topk açalım, bir kaç banka batırana kadr vuralım, öleki ağayı dğiştirme kararı alsınlar, ula guuzzu kendini çok ypırattın lo, gereksiz yıptrattın,.....
-
[QUOTE=unlimitted;208261]parayı imf vermiyor ki. imf bir agreditasyon kuruluşu.
bir nevi "bu adamda daha şu kadar borç ödeme potansiyeli var, borç verebilirsin" demeye yetkili kuruluş.
haso akbabalar başka.[/QUOTE]
Bende zaten parayı alana lafımı ettim;)
-
[QUOTE=selçuklu;208155]175 flat .. 125 shorto denemesi .. deneysel ve bugünlük son short denemem ..[/QUOTE]
son poz 125 kısa devam .. istop olmamşım ....