[quote=Astatin;377797]bugün 71475 altında kapatırsa, bize her yer Trabzon patron..farkmaz dow durumları o kadar..kaldı ki 70475 altı bile kapatabiliriz...gorgutmak gibi olmasın[/quote]
bize heryer 70475 :..:
Printable View
[quote=Astatin;377797]bugün 71475 altında kapatırsa, bize her yer Trabzon patron..farkmaz dow durumları o kadar..kaldı ki 70475 altı bile kapatabiliriz...gorgutmak gibi olmasın[/quote]
bize heryer 70475 :..:
[quote=The Tatar;377798]ben vob ta tek formasyon tanırım oda hülülülü :)
obo - tobo - üçgen - beşgen - yamuk sökmez bence vob ta :)[/quote]
çok teprik ederim... HÜLÜLÜLÜ formasyonu, bir teknik formasyonun kar üretme olasılığını ilk kez %50 den %50.01 e çıkarmış bir formasyondur ve bu manada diğerlerinden üstündür... mantık : panik işlem yapana bi tekme de sen vur..heheh
yaw şöyle bi 70500 falan kapasak da uzun zamandır yapamadığımız NOOLLLTTİİİ ekşınını yapsak..ühühü
[quote=Astatin;377803]yaw şöyle bi 70500 falan kapasak da uzun zamandır yapamadığımız NOOLLLTTİİİ ekşınını yapsak..ühühü[/quote]
Mahidevran, Aşşşağıda mı bekliyormuş, asteee??:)))
[quote=excali;377804]Mahidevran, Aşşşağıda mı bekliyormuş, asteee??:)))[/quote]
bugünkü cümlelerin çok derin hacıex...yada aşk beni sersem etti, ben anlayamıyorum:..:
patron,
hülülülü formasyonun tanımlamasını panik işlem yapana bir de sen vur diyerek cuk oturtmuşun biraz acımasızcada olsa :)
tebrik ederim :)
[quote=Astatin;377805]bugünkü cümlelerin çok derin hacıex...yada aşk beni sersem etti, ben anlayamıyorum:..:[/quote]
Piyasa düşerse , belki Mahidevran seni aşşağıda bekler diye teknik olarak baktıydım, aste..:..:
bendeki 5 liklerde PUPU oluştu Astipatron ama yerler genelde biliyosun :..:
kulaını üfüre üfüre..:)
[quote=The Tatar;377806]patron,
hülülülü formasyonun tanımlamasını panik işlem yapana bir de sen vur diyerek cuk oturtmuşun biraz acımasızcada olsa :)
tebrik ederim :)[/quote]
merhamet arayan ana kucağında oturacak patron..burası vob..burdan çıkış yok:D
[quote=ATHLON;377809]kulaını üfüre üfüre..:)[/quote]
Aste ,
benim yazılarımı annamıyon. Bunu anladınsa......dng.dng.dng
[quote=excali;377796]Arkadaşlar,
5 yıl sıfır faizli evler var. Eğer Sıfır ödemeli ev olursa almayı düşünüyorum. Rastlayan oldu mu?[/quote]
Bikaç proje var patron 0 peşinatlı, bi incele istersen.195k civarında daireler var..
[URL]http://www.emlakkulisi.com/Arama/s%C4%B1f%C4%B1r-pe%C5%9Finatl%C4%B1-evler[/URL]