5 dakıkalık 400 de al vermiş..15 dakıkalıkdada geçici al çktı şimdi..üww.ölene kadar mokok
Printable View
5 dakıkalık 400 de al vermiş..15 dakıkalıkdada geçici al çktı şimdi..üww.ölene kadar mokok
[QUOTE=jerfin;155878]5 dk.lık ala geçti ve kapandı kısalar..[/QUOTE]
ben eyle düşünmüyorum jerfo ::: 64200 destevi eyle ilk testte kırılmaz zati yukardan guc toplayıp şiddetli kıracekler gibin
Eski sayfa vob un peşine takıldı 65 bınlere gidecek sanıyordum.. aLLahtan FXci uyandı da kurtardı...tşk ler FXci
[QUOTE=SaNCaKTaR;155882]Eski sayfa vob un peşine takıldı 65 bınlere gidecek sanıyordum.. aLLahtan FXci uyandı da kurtardı...tşk ler FXci[/QUOTE]
demirci uyandı abey :::
[QUOTE=fXci;155881]ben eyle düşünmüyorum jerfo ::: 64200 destevi eyle ilk testte kırılmaz zati yukardan guc toplayıp şiddetli kıracekler gibin[/QUOTE]
bende öyle düşünüyorum efikscim.. yanlız yarına bırakabilirler kırma-yarma işini..:)))
[QUOTE=fXci;155881]ben eyle düşünmüyorum jerfo ::: 64200 destevi eyle ilk testte kırılmaz zati yukardan guc toplayıp şiddetli kıracekler gibin[/QUOTE]
emme güç toplamak üçün taa 64600.........64800 yeresine bilem gidebilü serbest yuani ....
ordan ötesi cortlara ayva yeme formeyşını olur...:::
taşınmışız,hayırlı olsun !
yanlız spotun durumuna bakarsak da kırma işini bugün halledecekler gibi.. offf kafam karıştı..:confused:
[QUOTE=traderx;155875]ben sistemimi dealırıma emanet ettim, sistemi kurdum e brokerada sinyal gönderecek şekilde herşeyi ayarlardım, dealırım daha doğrusu dealer değil aracı kurumun vob stratejisti(kurum küçük genelde imkb müşterisi var vob yok gibi)
sinyal geldiğinde emrimi geçiyor ve emir gerçekleştiği anda cebime onay mesajı geçiyor kurumun sistemi, sistemimde saatlik olduğu için sinyali geç uygularsa mesaj saatinden görebiliyorum üstelik tek kuruş fazladan ödemiyorum sadece 1,05 komisyona var daha önce 0,80 idi ama o kadarda olsun matrikside kapattırdım izlemiyorum bile piyasayı:) herşey yolunda şimdilik sadece piyasa yataylığı can sıkıntısı. kurumları teker teker gezin telefonla değil gidin anlatın mutlaka benim gibi bir çözüm bulursunuz, kalın sağlıcakla.[/QUOTE]
Tesekkürler bilgiler icin...
Birkac ay sonra konusabilecegim tek tek, o zaman tekrar sorarimize de...
bu ne yaww tavukmu...800 puan makas mı olur beaahhh
5/20 dk lar satışta..
60 dk flat !
realize devam edebilir gibi götüntü var kısa vadede ancak günlük bazda iyice kuvvetlenmişken yıkıcı satış beklemek zor..
63800 önemli seviye ki destek olarak çalışmasını bekliyorum kendi adıma..
[QUOTE=YAVUZHAN;155886]taşınmışız,hayırlı olsun ![/QUOTE]
He valla konuyu da üstümüze kilitlemişler mahsur kaldım orada .dng