oha lem 1 günde 4.500 pıvan gaydırıguppak yaptı pala :D
iyiki varsın sistemim seni seviyorum.biliyorum sende beni seviyorsun :D
yannız bu yarın teper diye düşünüyorum.hoş 82.500 lerdede teper diye düşünmüştüm.düşün düşün ..... işin hesabı oldu :p
Printable View
oha lem 1 günde 4.500 pıvan gaydırıguppak yaptı pala :D
iyiki varsın sistemim seni seviyorum.biliyorum sende beni seviyorsun :D
yannız bu yarın teper diye düşünüyorum.hoş 82.500 lerdede teper diye düşünmüştüm.düşün düşün ..... işin hesabı oldu :p
rallişayne geliyor desem 5 liklerdeki pupulara dikkat dermişimmmmmmm ::: ::: ::: şaka şaka espri yapmaya çalıştım da .dng .dng .dng
1 husus hariç bu kısalarda gayet müsterihim..amma o husus da baya muhim husus..selpatros biliyo..üühühhü
Astipatron ne yapayım şortu kapayım mı ne dersin :p :p :p uff sıkıldım şortta durmaktan :..:
[quote=a.kaya;310313]Astipatron ne yapayım şortu kapayım mı ne dersin :p :p :p uff sıkıldım şortta durmaktan :..:[/quote]
eski bir atasözü derken kapanuşam doğru panik verirlerse şort kavırma ye, yok az alırlarsa istifini bozma:D ama sanırım ben de kısa kalacağım üstelik %9 ımızın şort kalacağını bile bile
Yarın 80000 altına düştükmü.
Haftanın geri kalanıda 80000 i geçecezmi geçemiycezmiyle geçer:)
[quote=Astatin;310311]daha seans bitmedi......dngbu arada 15 dk MFI CCI felan pupu kaynıyo kaya ne diyon..::: ama farkındaysan 1 haftadır pupu karı tobo ları ve yukarı kırılan 3genleri anında badem ediyorlar...trend herşeydir U hiç bir şey.dng
Astiprof dedin de... ben de bir kitap yazıyım diyorum::::::::: 50 tl...sana %10 indirim..alırmıyın:p sistemler felanüüü:::[/quote]
50 mi az 100 tl olsa bile baskıda rekor kırarsın bundan emin olabilirsin piyasayı kasıp kavurursun ''VOBDA kazanmak mı dediniz '' Kitabın adı olsun. :rolleyes:
[quote=a.kaya;310324]50 mi az 100 tl olsa bile baskıda rekor kırarsın bundan emin olabilirsin piyasayı kasıp kavurursun ''VOBDA kazanmak mı dediniz '' Kitabın adı olsun. :rolleyes:[/quote]
yok bence "VOB a Gel Bostana Gel" olsun:D:D:D
eyi akşamlar
kaya bu arada %4 düştü..ben düne göre demedimki, günnü en yükseğine göre dedim..ordan tam %4 düşmüş bi ara :)..heheheheh
% 3 Bilem düşemedi % 2.66 % 4 tutmadı Astiusta :o şort kaldım iyi mi 15 likler 5 likler tepki geliyor diyo yarın için.dng .dng
Tepki gelse ne olacak?
Short devam short.
Herkeze iyi akşamlar.