-
[quote=QUEEN;229178][B]ben çakıyımmı patron[/B].lelele..biliyosun...smaçlarım iyidir:::..dönüyoruz..gızlar..beynime heryerime sat geldi..dow çöker ..nereye çıkcak daha..bir iki gün..bilemedin bi hafta:..: ..son çırpınışları gayri...ful şort[/quote]
Yok,gerenk yok,
Çektim bir köşeye konuştum,dedim sen selçukluyu niçün üzüyorsun...çakallığın luzzumu yok....
Dedi yok abi isa aşkına yok öyle bişe...
Dedim peki niye topiğe uğramıyor..şikayet etti seni ...
Dedi abi [B]isa aşkına beni rahat bırakmıyorlar[/B]...demürgırasi var şiddete gerenk yok ne gerekirse yaparıkh...üzülmesin selçuklu paronaj...vs..
Üzüldüm yaww..gariptir.. bırakın şunu...üüü
-
[QUOTE=QUEEN;229178]ben çakıyımmı patron.lelele..biliyosun...smaçlarım iyidir:::..dönüyoruz..gızlar..beynime heryerime sat geldi..dow çöker ..nereye çıkcak daha..bir iki gün..bilemedin bi hafta:..: ..son çırpınışları gayri...ful şort[/QUOTE]
yok apla bence sen o 50 numero ayaklarla bi tekme atsan yeter tahminim .. sonra smacı düşerken atarsın ... ilk kıvılcım için tekme şart .. üvvvv ::::D
-
selçuklunun dönüşü şerefine...:)..yaz da geldi zaten
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x15z4f_janis-joplin-summertime_music[/URL]
-
[quote=Astatin;229186]selçuklunun dönüşü şerefine...:)..yaz da geldi zaten
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x15z4f_janis-joplin-summertime_music[/URL][/quote]
Nooldu üüü
Ne zaman gitti de geri geldi. :(
Dopikleri bu aralar okuyamadım ama,
Hoşgelmiş. Yok onsuz olmaz. :o
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın,
[U]16 Nisan Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]EUR TÜFE (a/a) (Mar) 12:00 %0,90 %0,30 Yüksek
EUR Dış Ticaret Dengesi (Euro) (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Şub) 12:00 3.0B 1.8B Yüksek
EUR Dış Ticaret Dengesi (Euro) (Şub) 12:00 -0.5B -8.9B Yüksek [/U]
[B]USD Konut Başlangıçları (Mar) 15:30 610K 575K Yüksek
USD Bina İzinleri (Mar) 15:30 625K 612K Yüksek
USD Fed-Kevin Warsh Konuşacak (New York) 16:00 Orta
USD Mich. Üniversitesi Tüketici Güven Endeksi (Nis) 16:55 75 73,6 Yüksek [/B]
USD Fed-Thomas Hoenig Konuşacak (New York) 20:00 Orta
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Bank of America Corporation (BAC) 0.09 $ (Açılış Öncesi)
General Electric (GE) 0.16 $ (Açılış Öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Mart ayı TÜİK-TCMB güven endeksi (10:00)
Şubat dönemi Özel sektör Dış borcu (10:00)
Şubat ayı Sanayi Ciro ve Sipariş endeksleri (10:00)
[B] Bol Kazançlar..[/B]
[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE=selçuklu;229184]yok apla bence sen o 50 numero ayaklarla bi tekme atsan yeter tahminim .. sonra smacı düşerken atarsın ... ilk kıvılcım için tekme şart .. üvvvv ::::D[/QUOTE]
aşkolsun..patron..ayaklar 49.5 numero..kalbimi kırdın.:p..future çökmüş ..asya çökmüş..kıvılcım yangına dönermi patron:D..acil 10000 puan lazım..:..::D
-
[quote=QUEEN;229190]aşkolsun..patron..ayaklar 49.5 numero..kalbimi kırdın.:p..future çökmüş ..asya çökmüş..kıvılcım yangına dönermi patron:D..acil 10000 puan lazım..:..::D[/quote]
Abla günaydın,
Saçlarını günün anlam ve önemine vurgu yapmak için mi KIZILA boyattın?:..::p
-
Günaydın şort vadilerinin nesli tükenmeye yüz tutmuş mağrur ve mağdur ayuları..ve verimli çayırlarda aylardır semiren gururlu boğalar...
-
[quote=Astatin;229196]Günaydın şort vadilerinin nesli tükenmeye yüz tutmuş mağrur ve mağdur ayuları..ve verimli çayırlarda aylardır semiren gururlu boğalar...[/quote]
Sana da günaydın, Kurtlarla dost olan ayu:p
-
günaydın gençler.....
gününüz bereketli olsun dostlar.........
-
günaydın .
kanlı cuma olacak heralde..
hayırlı cumalar olsun
-
herkese günaydın...
yaw gene mayyak bi gün mü olcak...
bı pasıflora daha kap gel cocuum..:)