şimdilik normal
Printable View
şimdilik normal
bu bi tarafa patlıcak herhalde
[quote=kagitci;475834]bu bi tarafa patlıcak herhalde[/quote]
patlıyacaksada aşağı patlamaz şimdilik
neden patlayacaksada
3000-5000 puan verecekte patladı diyeceksin
ama onun zamanı değil daha
[quote=hak_an;475836]3000-5000 puan verecekte patladı diyeceksin
ama onun zamanı değil daha[/quote]
yav bu puanı bi kere yakalasam süper olur beeeee
[quote=kagitci;475837]yav bu puanı bi kere yakalasam süper olur beeeee[/quote]
en son almadınmı ben aldım daha alıyorum.dng
en son 97750 aldık hadi 98000 de
102000 geldik
4000 puan be kağıtçı
kaçtın gene değilmi bilirim seni ben
[quote=hak_an;475839]en son 97750 aldık hadi 98000 de
102000 geldik
4000 puan be kağıtçı
kaçtın gene değilmi bilirim seni ben[/quote]
sorma yaaa geceleri kapattım bir de tısrstım verdim anca 1500-2000 alabildim sanırım
dün ne oldu hatırlamıyorum biraz çarptı beni galiba :)
sen bi ara bi kayboldun ya ozaman çarptılar işte :)
Üzülme Kağıtçı bende alamadım Hakan 3 gündür bağırıyor long diye nedense bende alamadım basiretim bağlandı.
hakan aga puan ı tam bilmiyorum ama bugun 5 kagıt çıktı yazmıştım 101.950 gitti şimdi alammı almıyam mı karasızın
geceye poz damı kalıyorsun artuk
ama en azından çarpılmadım buda iyi sayılır tabi
[quote=Trax;475843]ama en azından çarpılmadım buda iyi sayılır tabi[/quote]
yok ben bugun malı götürdüm puan az ama rakam büyük :)
[quote=kagitci;475842]hakan aga puan ı tam bilmiyorum ama bugun 5 kagıt çıktı yazmıştım 101.950 gitti şimdi alammı almıyam mı karasızın
geceye poz damı kalıyorsun artuk[/quote]
dedikya be ya günlüğe döndük diye gece de sisteme uyarım ben bozmam
[quote=hak_an;475845]dedikya be ya günlüğe döndük diye gece de sisteme uyarım ben bozmam[/quote]
ben gece her türlü poz kapatıyorsun anlamışım demekki
zaten paralar beklememekle kaçar trendi yakaladınmı oturacan kaçmak zarar getirir birde terse durmak
Trendin tersine oynanmaz pala harcar alacaklarında kaçar kimse sistemden iyi bilemez duygu olmaz bu işte
Ordan burdan ters götürür
[COLOR=magenta][B]SIFIR DUYGU OLACAK BU İŞTE[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
kesinlikle dogru söylüyorsun, devam longa
102225 geldik
102450 kaldı
[quote=hak_an;475847]zaten paralar beklememekle kaçar trendi yakaladınmı oturacan kaçmak zarar getirir birde terse durmak
Trendin tersine oynanmaz pala harcar alacaklarında kaçar kimse sistemden iyi bilemez duygu olmaz bu işte
Ordan burdan ters götürür
[COLOR=magenta][B]SIFIR DUYGU OLACAK BU İŞTE[/B][/COLOR]
[/quote]
ögrencez şartları zamanlar aga
[quote=kagitci;475850]ögrencez şartları zamanlar aga[/quote]
[color=magenta][b][u]inşallahh[/u][/b][/color]
Şimdilik longda kapanışa kadar shortlarsa yazarım iyi geceler ağalar
zamanında alınamayan poz olunca insan tedirgin olur en azından ben, bugun hiç tedirgin olmadım dogrusu hedef belli diye indikce aldım güzel de oldu dedigin
hakan aga dedigin gibi sisteme tam uymak lazım tabi varsa :) benim gibi sistemin olmassa gayet normal dimi ama :) neyseki aga var
hayırlı akşamlar dostlar emegi gecenlere tşk
selamun aleyküm hayırlı günler ..
Sermayesi Eriyen Adam! Cenâb-ı Hak buyuruyor:
[B]“…Ne hayır işlerseniz Allah onu bilir. (Ey müminler! Ahiret için) azık edinin. Bilin ki azığın en hayırlısı takvâdır. Ey akıl sahipleri! Benden (emirlerime muhalefetten) sakının.”[/B] (Bakara, 197)
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-8VB9.jpg[/IMG]
dün haftalık aylık 102425 görmüş üstü 102700
[COLOR=red][B]102425-102700 ÖNEMLİ[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]Buraları çok önem arzediyor yukarı gidecekse buralarda karar verecek[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]Zira buranın üstü 106000 kadar boş dikkat edilecek yerler takip etmek lazım[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]Longda şimdilik bozulma yok aradaki farkı koruyor gayet güzel duruşu[/B][/COLOR]
[quote=hak_an;475863][URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-8VB9.jpg[/IMG]
dün haftalık aylık 102425 görmüş üstü 102700
[COLOR=red][B]102425-102700 ÖNEMLİ[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]Buraları çok önem arzediyor yukarı gidecekse buralarda karar verecek[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][U]Zira buranın üstü 106000 kadar boş dikkat edilecek yerler takip etmek lazım[/U][/B][/COLOR][/quote]
nerelerde korkma lazım 102 altı filan mı
102.150 ler alım için uygun mu dur ondan dolayı soruyorum gevşerse hani alta bakalım
Herkese günaydın...
[quote=kagitci;475865]nerelerde korkma lazım 102 altı filan mı[/quote]
korkmak yok sistem dönerse shorta dönülür yoksa çarpar(korkunun ecele faydası yok)
Korku olduğu sürece işlem yapmazsın,yanılırsın satsammmı,alsammı diye ikilemde kalırsın.
Satarsın yukarı yapar,alırsın aşağı yapar çarpar durur seni
Yeri belirtirken short demiyorum önemli yerler diyorum
[COLOR=magenta][B][U]Her drenç kırılır,her destek yıkılır mantığıyla hareket et devamlı[/U][/B][/COLOR]
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-LYL6.jpg[/IMG]
bu farkla aşağı veremez(şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz) ancak aşağı yukarı hareketlerle farkı düşürüp verir
hakan aga şundan sordum bugun geç geldim biraz dün akşam da sabah geç gelicem diye 102.350 den vermiştim geri burdan alam mı yani :)
[quote=kagitci;475870]hakan aga şundan sordum bugun geç geldim biraz dün akşam da sabah geç gelicem diye 102.350 den vermiştim geri burdan alam mı yani :)[/quote]
sen vermeye devam et bakalım ver ver kağıtçı
[quote=hak_an;475871]sen vermeye devam et bakalım ver ver kağıtçı[/quote]
agam sabah normalde daha geç gelicektim haberim olmadan bişeyler olmasın diye yapyım yoksa aldım şimdi tekrardan
yerine koydum
olucak inşallah yaa
vermeye ne kadar meraklıyız bizim kitapta hiç al yok hep sat neden sattın desem cevap yoktur.Mesela sorayım kağıtçı neden sattın neye göre ?
[quote=hak_an;475873]vermeye ne kadar meraklıyız bizim kitapta hiç al yok hep sat neden sattın desem cevap yoktur.Mesela sorayım kağıtçı neden sattın neye göre ?[/quote]
valla açık söylemek gerekirse sabah burda olmıycam diyerek verdim olurda bi aksilik olursa ettigimiz karlar gitmesin hasabı yani
ama erken gelebildim yine yerine koydum onları
yogurdu üfleme meselesi gibi yani birazcık :)
[quote=kagitci;475874]valla açık söylemek gerekirse sabah burda olmıycam diyerek verdim olurda bi aksilik olursa ettigimiz karlar gitmesin hasabı yani
ama erken gelebildim yine yerine koydum onları
yogurdu üfleme meselesi gibi yani birazcık :)[/quote]
Açık söylemiyorun sabah 1000 puan yukardan açıp sen gelmeden 1000 puan daha yapsaydı ne yapardın?
Drence geldik yada yarın perşembe verirler ver hesabı yapıyorsun,yarında cuma mesela
[quote=hak_an;475875]Açık söylemiyorun sabah 1000 puan yukardan açıp sen gelmeden 1000 puan daha yapsaydı ne yapardın?
Drence geldik yada yarın perşembe verirler ver hesabı yapıyorsun,yarında cuma mesela[/quote]
dogru diyorsun bu alıp satma işinden vazgeçmek lazım ama pat diye olmuyor be ya
bugun sisteme biraz daha fazla uydum bak tırsıp vermedim bu benim içib başarıdır
Her zaman böyle olur diye bir durum söz konusu değil ...
Geçen ay MB faiz kararı sonrası borsa düşmüştü değil mi?..
Bugün nasıl olacak bakalım henüz dakikalık Graf yeşil kırmızıyı aşağıya kesti fazlada güvenilmez heralde ..
[quote=citiwan;475882]Her zaman böyle olur diye bir durum söz konusu değil ...
Geçen ay MB faiz kararı sonrası borsa düşmüştü değil mi?..
Bugün nasıl olacak bakalım henüz dakikalık Graf yeşil kırmızıyı aşağıya kesti fazlada güvenilmez heralde ..[/quote]
yani sen şimdi saat 2 deki karardan sonra cumburlop mu diyorsun :)