heeey yavrum..ver tabana ver tabana.hheheheh
Printable View
heeey yavrum..ver tabana ver tabana.hheheheh
Yarın vob 79000 den açılsa
Çarşambaya perşembeye 75000-76000:)
Bir aydan fazla kısa bekleyen ben, tatil öncesi 23 kasım haftası trend dönüşü olabilir diyen ben, 7,5 garan bekleyen ben ama düşüşün yarısını alabilen yine ben.Şimdi topa giremiyorum saf saf bakıyorum....dng
asti bizi diskoya götür
Dow ve dax orta vadeli tepe onayını yeni verdi daha...
[quote=negrolino;310293]asti bizi diskoya götür[/quote]
olaaarrrrrrrrrrrr.lelele.lelele.lelele
[quote=Sekube;310294]Dow ve dax orta vadeli tepe onayını yeni verdi daha...[/quote]
Daha yeni başlıyo di mi patron... Bişey kaçırmadık di mi.. Buzdağının görününen kısmı bu di mi.. Teselli et beni patron.. Daha 50.000 puan düşer biz bunun minimum 49.975'ini alırız bence... :p :..:
Parite gece uzakdoğuyu aşağıya alır 1,29 a kadar geri çekilir diyorum.
[QUOTE=Sekube;310291]Bir aydan fazla kısa bekleyen ben, tatil öncesi 23 kasım haftası trend dönüşü olabilir diyen ben, 7,5 garan bekleyen ben ama düşüşün yarısını alabilen yine ben.Şimdi topa giremiyorum saf saf bakıyorum....dng[/QUOTE]
İşte bu yüzden hızlı ve soluksuz bastılar, arada fitch haberiylede tepki beklettiler:)
Topa giremesinler diye:)
Korkunun ecele faydası yok,
Tıpkı geçen haftaki gibi, yarına dahada kötüleşmiş global piyasalar karşısında iyi bir gaplı düşüşle başlayacağımız kesin diyorum:)
[quote=Astatin;310269]kayaboss...sabah da dediğim gibi:p:p:::::::::[/quote]
% 4 olmadıki :..: :..: gene tebrik edeyom seni astiprof .brv
[quote=Strategist;310297]Daha yeni başlıyo di mi patron... Bişey kaçırmadık di mi.. Buzdağının görününen kısmı bu di mi.. Teselli et beni patron.. Daha 50.000 puan düşer biz bunun minimum 49.975'ini alırız bence... :p :..:[/quote]
79 bin kırılmadığı sürece hala boğalar yaşıyor patron son bir şans tanınabilir...üüü
Bende shortlarla arkaya yaslan formasyonunu görüyordum ama, not haberi kısa periyodlarda al sinyalleri, heran gaplı yukarı açılış yapacakmış gibi kapamalar sayesinde kısaları bi unuttuk bi hatrıladık, bi uzunda kaldık bi seyrettik.
Sonuç ortada, halbuki orta vadeli graflar herşeyi söylüyor.
Ölümüne short devam short.
86000 i kırarsa düşünürüm, oda bu satten sonra kesin deselerde inanmam.