[quote=selçuklu;229125]burdayım patronlar geldim .... dün canımı sıktı bi arkadaş ... daha doğrusu benim canım zaten sıkkındı ... bişeyler yazdı ... dahada sıkıldı ...[/quote]
master of projections...abe hojgeldin patronaj
Printable View
[quote=selçuklu;229125]burdayım patronlar geldim .... dün canımı sıktı bi arkadaş ... daha doğrusu benim canım zaten sıkkındı ... bişeyler yazdı ... dahada sıkıldı ...[/quote]
master of projections...abe hojgeldin patronaj
[I]günaydın patronaj....[/I]
[I]hoşgeldin...............[/I]
.lelele
Ne olduğunu bilmiyorum ama,sonuçta insanlar kendi duygu ve düşüncelerini yazıyorlar...
Herkesin öngörüsü doğru olacak diye birşey olamaz,herkes yanılabilir...
Hata yapan karşılığını veriyor zaten...
Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok...
Başkalarına kızıp burayı niye terk ediyorsun...
Hoş geldin...:)
Emekdar abi ....** dowa okkalı bi çaksana abi ... esas o canımı sıkıyor ..:D:D
dowun artısını yemekle kalmadık üstüne bide fazlalıklarımızı attık :) buna rağmen geceye long girdim bile bile lades gibi oldu ama sistem long bu seferde ona uyalım .. ayrıca selçuklu patron nereyi terkedio tavuğumu terkedior ...yok öle terketmek ya batarız ya çıkarız :)
selçuklum küskünüm,
Pela beni son anda kötü dövdü,alış emrini aşa çekeyim derken üzerindeki piyasa emrini unutmuşum aktiften yerleştirdi....bidahada dikiş tutturamadım....yani yağmurdan kaçacaktım doluya yakalandım..üwwww.....
Haaa pela it kimin sırıttığını hissediyorum sen dövmedin beni,ben dövdüm kendi kendimi...
oy kullanın oy..
[URL]http://www.voborsa.com/forum/15-nisan-gece-pozisyonu-t5491.html?t=5491[/URL]
[quote=Astatin;229144]oy kullanın oy..
[URL]http://www.voborsa.com/forum/15-nisan-gece-pozisyonu-t5491.html?t=5491[/URL][/quote]
Yaw arkadaş beni saymayın...ben ölümüne shortum....üüü
[quote=excali;229109]Abi,
Unlimit patron konuşdukça düşüyo bugün.brv[/quote]
sen olayı yanlış anladın bence.
sen konuştukça pela deyo ki, sus lem adam (ben) haklı çıkıp duruyo işte :..::..:
pelaya yakışan yarına gap up ve sağlam bi çakıştır. hadi bakam pela, görem seni. :::
bu arada oil 87,16 TP yapıldı. 59 pip daha cebe...:::
[quote=unlimitted;229173]sen olayı yanlış anladın bence.
sen konuştukça pela deyo ki, sus lem adam (ben) haklı çıkıp duruyo işte :..::..:
[B]pelaya yakışan yarına [COLOR=red]gap up[/COLOR] ve sağlam bi [COLOR=red]çakıştır[/COLOR].[/B] hadi bakam pela, görem seni. :::
bu arada oil 87,16 TP yapıldı. 59 pip daha cebe...:::[/quote]
He' e spotu eyle ayarladı,Allah fırsat vermesin...duyulmamış görülmemiş belalarla uğraşşın İNNŞALLAH....
Ne yani hiçmi kabul olmaz duamız,orası belli olmaz...ya kabul ederse....
Sen paranın gücüyle bizi yakmaya çalıştıkça,bende yuvarlak çöte seni, Allahın gücüne havale edecem....Bakalım onun ters köşesi senin ters köşene benziyormu....:cool:
Altın 1146 üzerinde long devam.
Dirençler 1166-1176.
1180-1190.
Üzerinde 1225 görülür.
Short ancak 1146 altında düşünülebilir.
Jelibon.
[QUOTE=selçuklu;229141]Emekdar abi ....** dowa okkalı bi çaksana abi ... esas o canımı sıkıyor ..:D:D[/QUOTE]
ben çakıyımmı patron.lelele..biliyosun...smaçlarım iyidir:::..dönüyoruz..gızlar..beynime heryerime sat geldi..dow çöker ..nereye çıkcak daha..bir iki gün..bilemedin bi hafta:..: ..son çırpınışları gayri...ful şort