[quote=selçuklu;155636]ahanda mesela slowtrader clup başkanı şövalye patron sabah ters gap yese nlur yemese nolur .. dimi şövalye patron .. :)[/quote]
burası borsa herşeye hazırlıklı olmak lazım patron:)
sabah gaplarının %70 i silkelemek içindir:..:
Printable View
[quote=selçuklu;155636]ahanda mesela slowtrader clup başkanı şövalye patron sabah ters gap yese nlur yemese nolur .. dimi şövalye patron .. :)[/quote]
burası borsa herşeye hazırlıklı olmak lazım patron:)
sabah gaplarının %70 i silkelemek içindir:..:
[quote=Kennym;155640]65125 shortladım yandıgınızın resmidir shortcular.. ters indikator olarka aganın vergısını fazla fazla vereyım dedım..[/quote]
Kardeş çarpılmazsın umarım. Bu Dow'un grafiği bana roket formasyonu gösteriyor....
65600 felan olursa lönklerı fleyt ederim artıkın yarınkü fırsatlara bakarım gayri.... geceye fleyt gırerım eyle lönk gırymee cesaretım penk yonk
dow da yeni yüksek geldi....
kimbilir bu gidişin dönüşü olacak mı?
kimbilir?
kimbilir?
kimbilir?
:::::::::
[quote=fXci;155638]savol yavızhan abeyim emme temkine temkine yemenin pırt diye şeysi olur derler...[/quote]
tahtaya vur fx çi kardeş ;)
41 kere maşallah +.
geceye flat kesinleşti .. sabahada işim çıktı zaten ..
ekranımı kaparım bu gece long yatarım :::
cümleten iyi akşamlar,kapanış süpriz olsun bakalım..
üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü
[quote=jerfin;155650]üst bandı kırdık görünüyor.. dow da bu gece çoşarsa sabah açılış can yakar..üüü[/quote]
Cumadan kalan karın ağrısı şortların maliyetini 550 pıvan kadar düzeltmiş olma ile avunarak ve fakat bu halde bile şu anki fiyatla 650 pıvan zararda olarak dan geceye şortüüüüüüüüüüüü
PALA ya kuduz aşısı yaptırcam gayrı...
heyvan PALA :::
Geceye short kalmaktansa flat kalmak daha makul.
12 ekim'de dow en yükseğini görecek diye birşey dolanıyordu günlerdir forumlarda.. belkim tutar..:)