[QUOTE=jelibon;441433]21 altında 2-3 kapanış olmazsa ve kritik barın altına inmezse toparlanır ve hedef yeni zirve der.
Jelibon.[/QUOTE]
Biri hedef nere demiş acaba?
Jelibon.
Printable View
[QUOTE=jelibon;441433]21 altında 2-3 kapanış olmazsa ve kritik barın altına inmezse toparlanır ve hedef yeni zirve der.
Jelibon.[/QUOTE]
Biri hedef nere demiş acaba?
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;441836]Yazıldığı gibi 817XX deki nokta ihlal olmazsa ve piyasa 13 mayısta tepe yapacaksa imkb burada daha önce verilen hedeflere gidebilir.
Yazılmış daha önceki senaryonun gerçek olması için 13 mayısın tepe olmaması lazım.
Kollanacak tek gerçek 13 mayıs papatyasıdır.
Jelibon.[/QUOTE]
papatyamıydı? Palavra ha!
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;442372]bist midir nedir. unutmayın 21 ve 10 un üzerine geçerse.
jel.[/QUOTE]
Gerilim artarken cesaret isterdi, bizim işimiz cesaret.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;440763]Eğer 87500 geçerse,
o gördüğünüz düşüş yani 86XXX-75XXX (ben tam değer bilmem yanlışsa düzeltin kendiniz) düşüşü bir vevi 4 düşüşdür ve
piyasa o günden bugüne yeni bir 5 dalga içindedir gördüğümüz yatay 2 düşüşdür ve sert 3 yukarıdayız.
Bakın tek kıstas var zirve yenileyecekmi ve 87500 geçecekmi?
İkisi de olursa yeni bir 5 dalgadayız ve hedef 89000 ila 99000 arasındadır.
Jelibon.[/QUOTE]
1.4.2013.
jel.
87500 de durdu yav işe bak..
Ahali,
Bugüne kadar çeşitli bloglarda topiclerde TR için ağırlıklı verilen ve TR nin bekledikleri 10000 lere düşme hikayesinde p.çocukları tırışka olmuştur.
Bugüne kadar inatla TR 3-4 yıldır bir ABC içinde olduğunu ve bunun ihlalli bir düzltmede olduğunu inatla savundular ve 10000 lerce insanı kandırdılar.
Biz ise TR nin öküz piyasa da olduğunu olmasa 2010 da yeni zirve yapmaması gerektiğini savunduk, bu yıl 2010 daki zirvelerde öngörülerimiz sayesinde tırşkaya döndü. 84000 lerden 87500 lerden sadece biz bahsettik.
Gelinen noktada kandırılmışlar ile gururlu öküzlerin farkı ortada.
TAVSİYEM HER ZAMANKİ GİBİ TOPİC BLOG AÇSINLAR.
Jelibon.
[QUOTE=seagate;445023]87500 de durdu yav işe bak..[/QUOTE]
Hiç önemi yok Seagate ihlal geldi eninde sonunda hedef net artık ister düzelterek ister düzeltmeden.
Jelibon.
[quote=jelibon;445024]Ahali,
Bugüne kadar çeşitli bloglarda topiclerde TR için ağırlıklı verilen ve TR nin bekledikleri 10000 lere düşme hikayesinde p.çocukları tırışka olmuştur.
Bugüne kadar inatla TR 3-4 yıldır bir ABC içinde olduğunu ve bunun ihlalli bir düzltmede olduğunu inatla savundular ve 10000 lerce insanı kandırdılar.
Biz ise TR nin öküz piyasa da olduğunu olmasa 2010 da yeni zirve yapmaması gerektiğini savunduk, bu yıl 2010 daki zirvelerde öngörülerimiz sayesinde tırşkaya döndü. 84000 lerden 87500 lerden sadece biz bahsettik.
Gelinen noktada kandırılmışlar ile gururlu öküzlerin farkı ortada.
TAVSİYEM HER ZAMANKİ GİBİ TOPİC BLOG AÇSINLAR.
Jelibon.[/quote]
üstad bu konuda çok haklısınız
ben logaritmik olarak grafları hazırlamışım endeks yukarı gösteriyor amma gel görki dediğiniz kandırmacaya bir dönem bende dahil oldum
fakat sonradan farkettik amma iş işten geçti.bir dönemde analizi bıraktım eşşeklere odaklandım sonra iş güç telaşı topaRLIYAMADIK ,PC DEKİ BÜTÜN GRAFLARDA SİLİNDİ GİTTİ BU ARADA FORMAT ÇEKİNCE
HERNEYSE YANİ SONUÇTA PİYASAYLA İNAT EDİLMEZ.
YTD
PASSAT
sp15dak.
jel.
sp 15 dak a hiç bitmedi senaryo.
jel.
Zirve yenilerse ve 13 mayısı tepe yaparsa tamam her şey net.
Yenilemeden dönerse yükselen öküzsel üçgen ya da 335 flat olur. 335 flati burada vermiyorum zirve yenilemezse veriririm ilerde.
Biz öküzler her ikisine razıyız, 13 mayısa biçmek baştan beri verilen tarihi direk tepe yapmak işimize gelir, yerine 13 mayıs dibe gelirse de alırız o da işimize gelir.
win win belli loose loose belli.
Jelibon.
valla adamın dibisin jeli abi....
ndx 60 dak.
spdeki yükselen üçgenin ihtimali azaltan ve zirve yenileyerek a hiç bitmediyi gözümüze sokan ndx grafı. Ha ndx işaret verir mi vermez mi ben bilmem dow ya da sp olsa daha güvenirdim. Tek gerçek ise ndx de a hala devam ediyor.
Jel.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=444429&postcount=38076[/url]
oboculara tobo sadece jeliboncada idi.
jel.
Şöyle biraz ta yapalım hep ew hep ew çekilmez bu dünya.
jel.
10 dak ndx.
jeli.
15 dak ndx.
jel.
Hani böyle diyenler olur not terör cart curt sebep mebep hepsi tırışka
tırışka olmasa yazacaklar diyecekler ndx neden artıyor? Amerikanın notu mu artacakmış?
Ya da Japonya neden artıyor?
MAKS OLUR DEDİK UYUM SP İLE TR ARASINDA BUNU YAZDIK BİR SÜRE ÖNCE.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;443812]Tr sp ye maks uyum gidecektir. 10 honun altındayız 21 inde altındayız ancak hedef belli ve iki stop net açık önceden verildi.
Jelibon.[/QUOTE]
Eskiside varda bunu buldum şimdi uym maks.
jel.
Gelgelelim öbür tarafa.
Başımızın belası metallere.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;444247]Altın günlük.
jel.[/QUOTE]
İV bittimi?
Jelibon.
altın.
jel.
Bu gece ya da haftasonuna gümüşe ikinci bir sayım verecem, özellikle altın 11XX deki 1 noktasından çok uzakta olsa da son dipde gümüşün yakınlaşması ve altında sonuçta oluşabilecek son düşüş dalgasında gümüşün 21.xx deki 1 4 noktasını ihlalinde yeni bir sayım gerekiyor. Ya bu gece ya bu haftasonu verecem bunu. İpucu huide. Benzer yani.
Jelibon.
yani şimdi düşücekmi yükselicekmi ???
jelibon hocam gümüş sayımınızı sabırsızlıkla bekliyorum.bu aksam yayınlarsanız sevinirim....
89 görüldü sayılır pehh
dow sp de zirveyi geçecek bu duruma göre 16 mayıs tepe pehh
hayal gibi gerçek oldu nası iş ama.. adamlar geldi aldılar..
aklım ermiyorrrrrrrrrrr
13 mayıs papatya % 90 TEPE gibi....
Bence ;Üstad her şeyi bilir de bir sonraki papatya 4 ay sonra 13 eylül gibi olabilir...
Satışların o zamana kadar devamı muhtemeldir..
Yine MAYIS SAT VE git(Sell in May and Go Away) tekrar olacak gibi
ÜSTAD SP BE B düşüş 1536.xx de bitmiş ce c yükeliş başlamış olabilirmi
passat
89000 nay nay ninay
hop di ninay nay nay ninay nay
yandan hop
he he.
jel.
[QUOTE=PASSAT;445296]ÜSTAD SP BE B düşüş 1536.xx de bitmiş ce c yükeliş başlamış olabilirmi
passat[/QUOTE]
a dayız, ya da yükselen öküsel üçgen b deyiz.
c de değiliz.
Jelibon.
[quote=jelibon;445370]89000 nay nay ninay
hop di ninay nay nay ninay nay
yandan hop
he he.
jel.[/quote]
üstüne attı ve gelip bir de destek yapti 89000 i
SL 89000 olmali artik sanırım
inmese idi 89000 altına eyi olcekti emmeee
Geçmiş olsun her türlü b ölmüştür külli a dayız.
Nasdaq pis ipucu verdi baştan beri.
Jelibon.
Papatyalar açıyor.
13 Mayıs.
Jel.
[QUOTE=jelibon;444429]tobokoma.
jel.[/QUOTE]
Jeli.
Lem kendi papatyamıza üçgenler çiziyoruz ya.
Halbuki çok basit idi.
Jel.
[QUOTE=jelibon;444135]NDX DE VERİLEN TARİHLER NE YAPMIŞ.
tarih verecekler buradaki gibi 6 ayda 3 tane olacak çalışacak 3 üde sonra gelecekler benle tartışacaklar.
TU KAKA JELİBON.[/QUOTE]
Şu eski grafa bakalım papatya.
jel.
bir ek yazalım yeni yapmadan eski üzerine yazalım eki.
Jel.
papatya.
jel.
[QUOTE=jelibon;441835]
Burada asıl mesele 13 mayıs papatyasının tepeyemi dibemi geleceğidir.
Tepeye gelirse alternatifimize gidecek, dibe gelirse üçgen ya da yatay şekilde ana sayıma gelecek.
Yazıldığı gibi bir sonraki trade 13 mayısta ewe etiket atarak başlayacaktır. [COLOR="Red"][SIZE="7"] O güne kadar trade edecekseniz 13 mayısın dip ya da tepe olacağını göz önüne alınız.[/SIZE][/COLOR]
Jelibon.[/QUOTE]
HATIRLATALIM.
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.brv.brv.brv.brv.brv.brv.boks..boks..boks..boks..boks..boks..kom.kom.kom.kom.kom