[QUOTE=adalı54;155370]Eğer haber doğru ise önce virmanı serbest bıraktılar şimdide MATRİKS yabancı işlemleri 15 dk gecikmeli verecek bizi keklik gibi avlayacaklarmı[/QUOTE]
ben bakmıyorum yabancı pıyasaya sızde bakıp avlanmayın ::::::::::::
Printable View
[QUOTE=adalı54;155370]Eğer haber doğru ise önce virmanı serbest bıraktılar şimdide MATRİKS yabancı işlemleri 15 dk gecikmeli verecek bizi keklik gibi avlayacaklarmı[/QUOTE]
ben bakmıyorum yabancı pıyasaya sızde bakıp avlanmayın ::::::::::::
stop olmazsam eger haftasonu koyduğum grafların hatrına geceye taşırım bu kısaları..
[quote=enorton;155371]Olmaz sanırım, sonuçta matriks öyle bişey yapsa bile başka yerlerden takip edilir....[/quote]
Sevgili Enorton onlarda biliyor başka yerleredn takip edileceğini mesele kafa karıştırmak olsunda ne olursa olsun böylemi düşünüyorlar
Sizlerin böyle duyumları var mı ?
give no mercy
Pala gene numara çekiyor.
piff sabah sabah 550 kısaları 475 de bozdurup ne diye uzarsın be adam :D
10 dkkda ne hale gelmiş.. neyse .. 300 puan zararla gune baslayalım ...
64100 den long lara ilave..
63800 stop !
[quote=Strategist;155374]Ben duymadım ama öyle birşey varsa olay çıkartırım. Benim gün içi oyun tarzım için DAX, FDOW ve DOW'un hareketleri çok önemli. Elimden alırlarsa Pala çarpım çarpım çarpar beni... Pala Matriks'i satın mı aldı nedir? :D[/quote]
çokta tınn yani, forex firmalarının bazıları realtime ve de ücretsiz zaten veriyor mt4 platformunda, yemişim matriksini
[QUOTE=Kennym;155380]piff sabah sabah 550 kısaları 475 de bozdurup ne diye uzarsın be adam :D
10 dkkda ne hale gelmiş.. neyse .. 300 puan zararla gune baslayalım ...[/QUOTE]
açılıştan belliydi geri çekileceği kennym.. dolar kontratlarının açılışına hiç bakmadın mı..üüü
firma kıbrıs rum kesiminde hesap açılışı için önermem ama yurtdışı için buyrun link
[url]https://www.fxpro.com/[/url]
demo hesabı açabilirsiniz
mevcut şortlara 475-375 den ettiğim takviyeleri 125 den kapattım..ordan gelen karı cuma dan devir şortların stop seviyesine ekledim..umarım bugün başka işlem yapmmaı gerektirecek durum olmaz.hepinizi hasretle kucaklar işlerime kaçarım..
cerfo kız: tikkatimden kaçmadı son 2 haftadır süper trade var sende..amma nazarım değiyo diye çok bariz takdir etmiyorum artık kimseyi :)
vay beee.. akbnk 10 un üzerine atacak bu gidişle..