[quote=a.kaya;377699]Astipatron ne iş ya revenge lafınımı okudu pala ve ekibi acaba :..:[/quote]
Pala is IRON, but not Maiden:..:
Printable View
[quote=a.kaya;377699]Astipatron ne iş ya revenge lafınımı okudu pala ve ekibi acaba :..:[/quote]
Pala is IRON, but not Maiden:..:
[quote=athlon;377702]tanrı günahlarımızı affetsin..uwww..[/quote]
amin!!!!!
ehmmm..bu arada;
Bugün bir mahrem-i esrar yâr-ı nüktepiradan
İşittim kim sayıp uşşakını, ey şuh-u siminten
"Nedim-i zare benzer aşıkım yoktur" demişsin sen
Efendim işte vardır: ben esirin, ben giriftarın'
üwwwwwwwww
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTi9galhdYpeB6KvkGj7H-x-wgbRdL90kZMuw3mucopdMpNym9Muw[/IMG]
azda olsa TP...ağlayarak AOP dememek için, TP.üw.. 73375 maliyetlileri gapattım..73025 ler durii
[quote=Astatin;377708]azda olsa TP...ağlayarak AOP dememek için, TP.üw.. 73375 maliyetlileri gapattım..73025 ler durii[/quote]
ŞİMDİ AŞAĞI VERİRLER ARTIK :o
[quote=a.kaya;377709]ŞİMDİ AŞAĞI VERİRLER ARTIK :o[/quote]
versinler...günlük işlem sayısına sınırlamam yok nasılsa.dng ver tabana gayatron ver taban ver tabana:..:
a. gapı kapattım rahatça düşebilirm.
b. numara yapıyom.
Yaw şimdi söylemeden edemeeyceğim...Diyeceksiniz ki, ula adama bak pozitif bilimler okumuş ama aklı fikri metafizikte...ben de peşinen cevap vereyim, metafizik olanla henüz açıklanmamış olan aynı şey değildir...
Geçen hafta hatırlarsanız, gündüz çok çok iyi bir haber aldım ve aldığım saatle ilgili 3 sayıyı şans topunda banko oynadım ve 3 üde çıktı demiştim..dün de şöyle bir şey yaptım.... karlı işlemlerimin olduğu "emir özet" satırındaki sayıları (mesela işlem saati dakikası emir numarası vb) on numara oyununda banko oynadım...7 adet sayı...bunların 5 i çıktı... şimdi çıkmayan iki sayıya baktım..onlar işleme bağlı olmayan yani değişken olmayan sayılarmış zaten...misal müşteri numarası gibi... işleme bağlı olan yani benim seçimime bağlı olan sayıların ise 5 i de çıktı..du bakalım... fal bilim merkezi mi açacağım ne..hehheeh..
bangacı kediye malzeme verdik..hehehe..üww
[quote=Astatin;377713]Yaw şimdi söylemeden edemeeyceğim...Diyeceksiniz ki, ula adma pozitif bilimler okumuş ama aklı fikri metafizikte...ben de peşinen cevap vereyim, metafizik olanla henüz açıklanmamış olan aynı şey değildir...
Geçen hafta hatırlarsanız, gündüz çok çok iyi bir haber aldım ve aldığım saatle ilgili 3 sayıyı şans topunda banko oynadım ve 3 üde çıktı demiştim..dün de şöyle bir şey yaptım.... karlı işlemlerimin olduğu "emir özet" satırındaki sayıları (mesela işlem saati dakikası emir numarası vb) on numara oyununda banko oynadım...7 adet sayı...bunların 5 i çıktı... şimdi çıkmayan ki sayıya baktım..onlar işleme bağlı olmayan yani değişken olmayan sayılarmış zaten...misal müşteri numarası gibi... işleme bağlı olan yani benim seçimime bağlı olan sayıların ise 5 i de çıktı..du bakalım... fal bilim merkezi mi açacağım ne..hehheeh..
bangacı kediye malzeme verdik..hehehe..üww[/quote]
Abi metafizik zaten fizik+ , ondan sen rahat ol :::
[quote=tenten;377712]a. Gapı kapattım rahatça düşebilirm.
B. Numara yapıyom.[/quote]
bence a şıkkı ama ya gene bi not falan olayı varsa uww nasılda oynuyor adamlar 80 olayından dolayı shortlamaya korkuyor insanlar :..:
misal bugün mahi'den bir selam maili alsam, anında oynayacağım sayıları çıkarırım ordan..hehehehehe