[quote=abka;154802]güzel orta vadeli sistemin vardı..[/quote]
Ya sahi neden vazgeçtin gayette memnunudun.:(Astiyemi uydun yoksa:rolleyes:
Printable View
[quote=abka;154802]güzel orta vadeli sistemin vardı..[/quote]
Ya sahi neden vazgeçtin gayette memnunudun.:(Astiyemi uydun yoksa:rolleyes:
[QUOTE=unlimitted;154808]yaw nazarlara mı geldin Selçuklu, çok takip edemedim ama heralde öyle...
nazarı değdirenlerden birisi de benim üüü[/QUOTE]
yok abi ya .. tradede sıkıntı yaşamaya başladım .. son iki gündür ..berbat tradeler yaptım dün ve bugün ... ne diyelim vardır bir hayır .. :o
[quote=Larossıan;154809]üwwwww üwwwww:..::..::D:D[/quote]
:eek::cool::rolleyes::):..::D.boks..boks..boks..boks...
PAMBIK da iyi zırlar ha...bide onunkini duy..Ama onda üwww dışında sesler de var..misal "Bu şortlar para etmeeycek, ühüh ühühü ühühü" gibi
[QUOTE=Astatin;154803]şakadır dimi...şakadır de[/QUOTE]
Asti yandın sen. Eğer yarın yuakrı açılırsak zararı ödersin. Aşağıya açılırsak kar kadar payı sana güvendiği için teşekkür anlamında verirsin. .dng
[QUOTE=abka;154802]güzel orta vadeli sistemin vardı..[/QUOTE]
Evet bu ara güzel çünkü sürekli yükselen piyasa var... Vobixin verdiği verilerden MS de test yaptım mesela geçen yıl eylül ekim dökülmüş... Tam puanları hatırlamıyorum ama ciddi zarar var...
[QUOTE=Astatin;154803]şakadır dimi...şakadır de[/QUOTE]
Şaka değil asti hatta tüm sistemlerim alda idi ama seninki satta diye geceye kısa girdim... :::
Gece Flat uyku Rahat.:..:
Palayı rüyamda görmek istemem huriler varken...:):)
[QUOTE=Astatin;154812]:eek::cool::rolleyes::):..::D.boks..boks..boks..boks...
PAMBIK da iyi zırlar ha...bide onunkini duy..Ama onda üwww dışında sesler de var..misal "Bu şortlar para etmeeycek, ühüh ühühü ühühü" gibi[/QUOTE]
Düşüş için bir şey eksik üwwwwwwww
şeklinde de nakaratı var
[quote=selçuklu;154811]yok abi ya .. tradede sıkıntı yaşamaya başladım .. son iki gündür ..berbat tradeler yaptım dün ve bugün ... ne diyelim vardır bir hayır .. :o[/quote]
altın kural 211
kendine en çok güvendiğin an, hata yapmaya en yakın olduğun andır...
sağlık olsun. palada senin yolacağın çok tüy vardır daha...:..:
saatlik sisteme geçeyim diyorum .. 1 dk ağır geldi :D .. larossian abi saatlik sistem varmı fazla ..hehehe :):)
[quote=Larossıan;154810]Ya sahi neden vazgeçtin gayette memnunudun.:(Astiyemi uydun yoksa:rolleyes:[/quote]
evet emortım...başkasının ipiyle kuyuya inilmez gibi laflar bu durumlar için..kendi sisteminle oyna emortım..kaybetsende kendim ettim kendim buldum dersin..aman ha:cool::cool::cool: Şeytana, Astiye ve Aslı'ya uyma (:..:)
[QUOTE=sovalye;154805]dün akşamda çoğu kişi ya flat ya şorttu..
k/v sistemleri fena yıprattılar
neyse herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Sadece kv sistemler değil psikolojileri de fena yıprattılar... Örn selcuklu and me... :(