-
Ya bu fikiliks in sahibi çocuk İsviçrenin tecavüzcü coşkunuymuş heralde:)
Dengesizin teki bu gizli belgelere nasıl ulaştı acaba, hiçbirşey göründüğü gibi değildir tabii bu açıklanan sırlar ''hah işte esas olan bunlardır'' demek içinmi? yoksa yine CIA nın dünyaya göstermek istediği görüntümü bilinmez.
ABD kendini güçsüz göstermesinide ve gerektiğinde gücünü kullanmasınıda çok iyi bilir. hatırlatayım dedim ama zaten bu forumdakiler bunları çok iyi bilir.:)
-
[quote=a.kaya;310058]Doğrumu peki bunlar uydurma olamazmı hiç okumadım vaktim yok akşam evde bakarım çok mu kötü :([/quote]
doğru olmadığını umut ediyorum..."20 yaş altı genç kızlara meraklı olan, uyuşturucu ticaretindne para kazanan, oğlu bizzati mafya bir kişi"... bir memlekette bakan olabilir mi..hem de iç işleri bakanı..Aha yeminle diyorum, yanlış yalan olmasını çok umut ediyorum..ama sanmıyorum:cool::cool::cool:
-
[quote=TÜRKOĞLU;310065]trader bu son ED kısmın 1. dalgasını ben üçgenin a sı olarak saymıştım.ama sabah sazan abi o a dalgası dediğin yer yani senin grafta ED i yani 3 dalga değil demiş.eğer 3 dalga değilse ED i de olamaz.bu durumda aşağı 1-2 ler başlamış olabilir mi bilemiyorum.dikkatli olmak lazım.
bende ED saymaya meyyliydim son kısmı ama sazan abinin söylediğini yanlış anlamadımsa bu durumda ED olamaz.[/quote]
abi açıkcası bende onu düşünerek i ye ? koydum. ancak i bir sonraki dibe kaydırlırsa sorun düzeliyo gibime geldi. açıkcası 92450 ye tepede desek 3 de desek buralarda ya düşüşün 1 i yada 4ün c sinin bittiğini düşünmeye başladım. her halukarda 85 üstüne tepki makul olucaktır.
-
Papazda 1,32 de ne varsa, sanırım avrupada ayarı çekemediler daha ve papazı göstermelik tutmaya başladılar, diyorumki buralarda fazla tutamazlar, çok çok olumlu haberin fonları rahatlatan haberin gelmesi gerkirki durum düzelsin, oda bence olmayacak ve sonuçta hatanın işlendiği sonradan kabul edilecek, ama kriz yaşanmış olacak, bizde ne derler bilirsiniz :) kriz olup bittikten sonra kınayı...
-
80*** ler sağlam destek orayı kıracağını sanmıyorum ilk denemede ordan teper kanımca :)))
-
82450 üzerine çıkmadan buradan bir cacık olmaz artıııı 10-15 dk arası tyeni dipler gelebilir diye düşünüyorum
-
[quote=a.kaya;310097]80*** ler sağlam destek orayı kıracağını sanmıyorum ilk denemede ordan teper kanımca :)))[/quote]
gelirse 80.000 e sistem mistem demem kapatırım shortları :D:p
-
82075 altındaki günlük kapanışlar 76300 yolculuğunu başlatır benje
-
[quote=negrolino;310111]82075 altındaki günlük kapanışlar 76300 yolculuğunu başlatır benje[/quote]
hayde graşka
-
aralık vade 1528 görmeden kısalarımı kapatma 30vadelide
-
Sımsek:wıkıleaks belgelerıyle tarafıma ıtham edılen unsurlar tamamen gercek dısı ve yalandır- basın acıklaması
malıye'den konuya ılıskın olarak yapılan basın acıklaması asagıda
yer alıyor:
" bugun bazı basın yayın organlarında yer alan wıkıleaks belgelerıyle
tarafıma ıtham edılen unsurlar tamamen gercek dısı ve yalandır.
Kesınlıkle yurt dısında yabancı yatırımcılarla bu kapsamda herhangı
bır gorusmem soz konusu olmamıstır. Raporda yer alan bılgı ve yorumların
gercek dısı ve uydurma oldugu "tıcaret bakanı" ıfadesınden de anlasılmaktadır.
O donemde 'tıcaret bakanı' degıl, ekonomıden sorumlu devlet bakanlıgı gorevını
yurutuyordum.
Dolayısıyla cesıtlı medya kuruluslarından asılsız unsurlarla derlenerek bu
belgeye gıren yorumlar akıl ve mantıkla bagdasmayan hayal urunu ıfadelerdır.
Sıddetle yalanlıyorum. "
diyor bende hadi lennnnnnnnn diyorum zuhaha
-
kaya..benden duymuş olma 5 dklıklarda pupu var :)