30 luk analiz,
200 altında satışta, üstünde alışlar korunuyor, 21 dakikalık analiz, yani dova kadar,....
Printable View
30 luk analiz,
200 altında satışta, üstünde alışlar korunuyor, 21 dakikalık analiz, yani dova kadar,....
[quote=YAVUZHAN;208245]parasını veren alıyordur..
paralı yaptılar ve iyi hacim yapmıyorsanız kurum parayı sizden talep ediyor..[/quote]
future için extra para talep ettiklerini biliyordum ama spot içinde aynı uygulamayamı gectiler yoksa?
[QUOTE=trader38580;208249]BENDE DÜne kadar endeks anlıkdı ama bugün bi sıkıntı var.
kodu daxr demi?[/QUOTE]
evet..endex kodu.. çalışıyo güzel..pek bakmıyorum ama..
ha bu arada alarko da hareket mı olcak ne:)
[quote=Cerphin;208232]1 sene pozisyon taşımak istesem taşıyabiliyor muyum.. ehehehee:..:[/quote]
karda olduğu sürece, istersen 10 sene taşu! :D
[quote=YAVUZHAN;208245]parasını veren alıyordur..
paralı yaptılar ve iyi hacim yapmıyorsanız kurum parayı sizden talep ediyor..[/quote]
ben fdji alıyorum, fspx i dün seans sonrası doğradılar, allahtan işimiz yok, bu futursuzlarla,
[quote=boz ayı;208233][I]bu cani iyi çocuktu..amma bir kusuru vardı...rahmetliğin...:..:[/I]
[I]sen onun amcaoğlu olmalısın......[/I]
[I]işi biliyorsun.......[/I]
.lelele[/quote]
o öldü...bizim ülkede basarı çok kötü cezalandırılır...basarı varsa ceza dibindedir....
jani...
hatalıydı...insani degerleri ikinci plana atmış varsa yoksa borsa olmuştu....halbuki ne kadar gerilirsen geril....İNCİTMİYECEKSİN....İNCİNSEN DAHİ....jani bunu beceremiyordu...harman oldugu delianlılar arasında öldü gitti garibim...
onun kırdıklarından özür dilemek ise bana düştü...KIRDI ÇÜNKİ....HEMİDE EN ÇOK SEVDİKLERİNİ KIRDI...marasalı çok severdi onu bile kırdı....insallah gönlü büyüktür bu arkadasların ve onlarda jani yi affeder....
büyük bi ihtimalle yasaklanacagım tekrar...olması gereken bu....
bu vesile ile...hepinize sevgi ve saygılarımı sunar...gönüllerinize konulmuş kırgınlıgı unutur ve RAHMETLİYİ AFFEDERSENİZ...
BU BORSA İÇİN...HİÇBİR GÖNÜL KIRILMAZ...TAMİRİ ZOR ÇÜNKİ...
hoscakalın güzel kardeslerim....
bakalım dow açılışıyla bi ekşın görecekmiyiz paladan ?
saat 11:15 gibi dışarı çıktım
az önce döndüm
sayfa no 78 idi
son sayfa 114 görünüyor
nasıl okunur şimdi üwwwwwwww
[quote=bull market;208250]IMF den para alanın**
Pozisyonel yazmıyorum.[/quote]
parayı imf vermiyor ki. imf bir agreditasyon kuruluşu.
bir nevi "bu adamda daha şu kadar borç ödeme potansiyeli var, borç verebilirsin" demeye yetkili kuruluş.
haso akbabalar başka.
1 mart 2010 sabah gaplı açılışından bu yana pozitif bölgede yukarı zorlama var, 61550 den buayan bu kadar zorlayacağına düşse çıksa bidaha inse bidaha çıksaydı çok daha fazla çarpılan olurdu, böyle iyi bi taraftan:)
[QUOTE=Toledo;208260]saat 11:15 gibi dışarı çıktım
az önce döndüm
sayfa no 78 idi
son sayfa 114 görünüyor
nasıl okunur şimdi üwwwwwwww[/QUOTE]
Önemli bişey yok boşver okuma :::