[quote=jerfin;76200]sanki bunun arkasından astatin bi oylama önerisi sunacak gibi hissediyorum nedense:..:[/quote]
yoo..bu oylama önerisi d ebenimdi zaten..ama varsa senin bi oylama önerin varsa onu alalım..:..:
Printable View
[quote=jerfin;76200]sanki bunun arkasından astatin bi oylama önerisi sunacak gibi hissediyorum nedense:..:[/quote]
yoo..bu oylama önerisi d ebenimdi zaten..ama varsa senin bi oylama önerin varsa onu alalım..:..:
bende kaçıyorum artık, iyi geceler hepinize..
[quote=Astatin;76203]kati, vobix, jerfin...
ps: mersiyk nın atılsın oyunun da pek bir loş renk olduğunu söyleyeyim sana...aslında sen teklif sahibi olduğun için oy hakkın yoktu ama seni özellikle oy hakkı var deyip karşı tarafa yazdım..bil bakalım niye:D:D
gerçek oylama sonucu 3.99-0[/quote]
ben bu işin altında komplo ararım kardesım.
zaten adaletı mersiyk e havale ederken hata yapmısım.
çektıgımız yağlara yanıorum ben!!!
[QUOTE=Astatin;76204]yoo..bu oylama önerisi d ebenimdi zaten..ama varsa senin bi oylama önerin varsa onu alalım..:..:[/QUOTE]
varrr... reco ve mersi için yazdığın etiketleri silmen için oylamaya geçelim.... offf sabaha kadar sandık başı mı bekleyeceğiz şimdi
[quote=mersiyk;76193]jerfin dur bende atılsın [COLOR=red]deyim bari[/COLOR] berabere olsun :D 2-2 [COLOR=red]boyutlar[/COLOR] arasında sıkısıp kal emi astii[/quote]
hangi boyutlar?:D
Buradan mersıyk e seslenıyorum, kutlamalarımı gerı ver, tesekkurlerını de gerı al,
ben de yatıcam sımdı, yarından ıtıbaren formun anarsıstı oluyorum,
bir yerde adalet yoksa orada somuru vardır, bır yerde somuru varsa orada ısyan vardır.
isyankarımmmm, isyankarımmm....
[quote=mersiyk;76193]jerfin dur bende atılsın deyim bari berabere olsun :D 2-2 boyutlar arasında sıkısıp kal emi astii[/quote]
[quote=jerfin;76207]varrr... reco ve mersi için yazdığın etiketleri silmen için oylamaya geçelim.... offf sabaha kadar sandık başı mı bekleyeceğiz şimdi[/quote]
yaww mersi nin şu oy açıklamasına baksana..şaşkın mersiyk dan daha uygun bi etiket olabilir mi :) neyse yine de sildim:D:D (şşaşkındeğil, gayet net bir oy aslında)
uzgunum sayın mersıyk, bır kere soz ağızdan cıktı, ısyanım gecerlıdır,
(çiçeklerimle şekerlerimi geri ver... copculer kralı)
[QUOTE=Astatin;76210]yaww mersi nin şu oy açıklamasına baksana..şaşkın mersiyk dan daha uygun bi etiket olabilir mi :) neyse yine de sildim:D:D (şşaşkındeğil, gayet net bir oy aslında)[/QUOTE]
:..::..:
ufff çok içtim.. yatayım artık.. iyi geceler
[quote=jerfin;76212]:..::..:
ufff çok içtim.. yatayım artık.. iyi geceler[/quote]
iyi geceler jerf
[quote=tuareg;76211]uzgunum sayın mersıyk, bır kere soz ağızdan cıktı, ısyanım gecerlıdır,
([COLOR=red]çiçeklerimle şekerlerimi[/COLOR] geri ver... copculer kralı)[/quote]
leeyn leynnn sen neler çevriyon gizli gizli bakiimm...
bu şarkı sana reco:
[URL]http://www.vidopa.com/video/uf0xaZKDGs8__BEYAZ(BeyazitÖZTÜRK)GEMİLERDETALİMVAR.html[/URL]
[QUOTE=tuareg;76209]Buradan mersıyk e seslenıyorum, kutlamalarımı gerı ver, tesekkurlerını de gerı al,
ben de yatıcam sımdı, yarından ıtıbaren formun anarsıstı oluyorum,
bir yerde adalet yoksa orada somuru vardır, bır yerde somuru varsa orada ısyan vardır.
isyankarımmmm, isyankarımmm....[/QUOTE]
Hahhh nankör KEDİ....
Sen adaletsizlik ve sömürü görmemişssin...
Tez boynu vurula bu nankörünn...