-
entrikalarla dolu bir gün daha geride kaldı.gerek PALA nın gerekse forumun entrikaları bugün voborsa.com u bence unutlmazlar arasına soktu...
yakında BEST OF umuz çıkacakmış :::
A yüzü
1.İFTİRA
2.PALA
3.KOALA
4.TAVIK
5.TOKOBAŞKAN
6.IMF :::
B yüzü henüz tamamlanmadı :..:
-
Yaktım seni Laross...Hellim Fairgirl den rica ettim, artı GAP olursa, mp3 e aldığım zırlama sesini, web sitesine bg sound olarak ekleyecek :) dinlersin artık..üwww üww diye...
Bu arada Hellim, 2 gündür adının geçtiği mesajlara pek bir tepkisiz..Acaba Diskçalara 12 dene CD yi koyup peşpeşe çalan ama arazi olan DJ ler kibinmi yaptı Hellime hanım :)
Hellim pabucu yarım, PAMBIK'ı yasaklada eğlenelim. :)
-
Geceye short kaldım ben de, kendi sistemimden çok Astinin sistemine güvenerek :)
-
iyi akşamlar..63700 maliyetli şortlar aynı yerden lönkk!! bol kazançlar!
-
[QUOTE=enorton;154800]Geceye short kaldım ben de, kendi sistemimden çok Astinin sistemine güvenerek :)[/QUOTE]
güzel orta vadeli sistemin vardı..
-
[quote=enorton;154800]Geceye short kaldım ben de, kendi sistemimden çok [COLOR=red]Astinin sistemine güvenerek[/COLOR] :)[/quote]
şakadır dimi...şakadır de
-
[quote=Astatin;154799] Hellim pabucu yarım,[B] PAMBIK'ı yasaklada eğlenelim[/B]. :)[/quote]
la tikkat et kendi kazdığın kuyuya düşme sonna...ansızın faili meçhul olun...:::
-
dün akşamda çoğu kişi ya flat ya şorttu..
k/v sistemleri fena yıprattılar
neyse herkese iyi akşamlar
-
[quote=Larossıan;154794]Ana sistemler alda.:)[/quote]
Ana, baba, aslı, imitasyonu v.b. bilmem patronaj :) :) Multipass sat dedi satta..Artık ne ise halimiz çıksın falimiz
-
--sistem sat da(en önemlisi)
-- ccı sat da(ekside)
--macd(30 daklık) sat da..hemde nu ile birlikte..
onun için rahatım...
ama tüm bu şartlar varken ters yönde gap yediğim günlerde var:::
yani vob da ''emin olmak''olmaz...
[B]herkese iyi akşamlar..[/B]
-
[quote=selçuklu;154777]ben çıkıyorum .. moral = 0,00 ... dow kapanış tahminim yok .. vob açılış tahminimde yok .. belli olan hiçbirşey yok şuan bence .. hayırlısı .. cümleten iyi akşamlar ..üüüüüü[/quote]
yaw nazarlara mı geldin Selçuklu, çok takip edemedim ama heralde öyle...
nazarı değdirenlerden birisi de benim üüü
-
[quote=Astatin;154806]Ana, baba, aslı, imitasyonu v.b. bilmem patronaj :) :) Multipass sat dedi satta..Artık ne ise halimiz çıksın falimiz[/quote]
üwwwww üwwwww:..::..::D:D