-
[quote=sovalye;154692]adı üstünde türevi.
yani bu ayın sonunda piyasanın, imkb 30 u hangi değerde olacağını fiyatlaması demek oluyor.
tıpa tıp aynı gitmesi fizik kanunlarına aykırıdır. hele bir de seans için de aynı olması imkansız ötesidir.
pala dediğiniz siz ben ve diğer kurumlardır...
muhabbeti güzel ama bence böyle fasa fisolara inanmayın. sonra sizin gibi düşünenler vobun ve future piyasaların mantığını bilmeyen yazarlarımıza mail atıyor onlarda 3 silahşör 5 silahşör falan zannediyor..[/quote]
Yok, ben bu görüşe katılmıyorum. Özellikle Ağustos sözleşmesinin son günü dikkat etmiştim. Sözleşmenin bitmesine sadece saatler kalmış, hala katrilyonluk para dönüyordu. Kimsenin uzun vadeli tahmin derdi falan yok. Piyasada daytrading büyük kurumlar arasında bile sandığınızdan çok daha fazla. Olay profesyonel daytrading'e girince stop-loss avcılığı ve diğer manipülasyon türlerinin kullanılmadığını düşünmek çocukça olur. Tamam Pala mala yok, burada stres atmak için geyik çeviriyoruz, ama manipülasyon yok derseniz aynı fikirde değiliz demektir.
-
[quote=enorton;154704]Garanti ile işc fiyatları yine eşitlendi... Mart ayında garanti alan nerden nereye geldi... Vob stresi yok seans takip etme, mc yeme yok... Al at kenara...[/quote]
buradan bakınca öyle görünüyor.
ama mart ayında daha düşmeyeceğinin bir garantisi var mıydı?
ayrıca mart ayında endeksi longlayan parasını vobta nerdeyse 6-7 ye katladı:)
belki 6 ay sonra vay anasını keşke ekim ayında endeksi şortlasak paramızı 10 a katlamıştık diyebiliriz:rolleyes:
-
bu ikinci gün .. iki gündür . sabah doğru tarafta olmama rağmez zaradayım .. bir süre işle yapmayacağım .. full flat arkaya yaslandım ..:(:(
-
[quote=Astatin;154708]sistem hala satta yiğitler....bakalım 2-3 barlık terso operasyonumu yoksa küskü depremi öncesi öncü küskülermi[/quote]
terso olmayasın :)))
-
[QUOTE=SEYYAH;154690][B][COLOR=blue]cbts[/COLOR] [/B]ye göre kapanış uzlaşması [COLOR=red][B]61.850[/B][/COLOR] üstünde olduğu sürece LONG devam...bu değer bugün için tabii...yarın başka bir değer olcak...yükselecek doğal olarak...
[B][COLOR=blue]cbts[/COLOR][/B] en son 60.300 LONG...[/QUOTE]
O sistemin poz girirş ve çıkış noktalarını üşenmeyip geriye doğru incelersen işine geldiğinde seans kapanışını işine geldiğinde de seans içini baz aldığını görürsün. Yani ortalamayı kırıp geri dönerse işlem yok, seans sonu önemli, dönmeyip giderse kırdığı noktadan işlem yapılıyor. Bu şekilde kaybetmek imkansız.
Sistemin adı Back to the future olmalı...
-
[QUOTE=SEYYAH;154690][B][COLOR=blue]cbts[/COLOR] [/B]ye göre kapanış uzlaşması [COLOR=red][B]61.850[/B][/COLOR] üstünde olduğu sürece LONG devam...bu değer bugün için tabii...yarın başka bir değer olcak...yükselecek doğal olarak...
[B][COLOR=blue]cbts[/COLOR][/B] en son 60.300 LONG...[/QUOTE]
APSD de ralli kıvamında
-
5 dk lıktan günün 3.sinyali geldi..64000 al.
önceki iki sinyal,sabah açılışta 63325 al,63650 sat..
-
[QUOTE=mur@t;154715]O sistemin poz girirş ve çıkış noktalarını üşenmeyip geriye doğru incelersen işine geldiğinde seans kapanışını işine geldiğinde de seans arasını baz aldığını görürsün. Yani ortalamayı kırıp geri dönerse işlem yok, seans sonu önemli, dönmeyip giderse kırdığı noktadan işlem yapılıyor. Bu şekilde kaybetmek imkansız.
Sistemin adı Back to the future olmalı...[/QUOTE]
dediği tamamen dogru..bakmayın öyle karlara..[B]işine geldiği gibi alıyor[/B]...herzaman gün sonu olsa tamam..ama öyle değil..
-
emortım,
64000 de yeşil flip flopluyo
-
-
[quote=selçuklu;154713]bu ikinci gün .. iki gündür . sabah doğru tarafta olmama rağmez zaradayım .. bir süre işle yapmayacağım .. full flat arkaya yaslandım ..:(:([/quote]
Kendine bir kahve ısmarla hergün para kazanılacak diye bir kaide yok.:(
-
[quote=negrolino;154721]72125 bugünkü tavan :)[/quote]
Yapsada kurtulsak yetmezse yarında yapsın.:)