düşiy lem bu :p:D
Printable View
düşiy lem bu :p:D
[quote=Astatin;310037]Kaya..vikilikslere bakıyonmu...bıy bııy bıy..bakma istersen kanın donar....[/quote]
Doğrumu peki bunlar uydurma olamazmı hiç okumadım vaktim yok akşam evde bakarım çok mu kötü :(
Bir ihtimal daha var. oda ölmekmi dersin? :P
[img]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201008/ewvob5vvv.png[/img]
Papaz 1,3360-1,3420 bandındaki güçlü desteğini aşağıya kırdı ve teyidide artık bugün geldi, bundan sonra 1,3360-1,3420 yi yukarı kırmadıkça borsalarda toparlanma olmaz görülüyor.
Bu durumda avrupada çıkacak bir krizin faturası papaza bu hafta 1,22 ile 1,24 e kadar desteksiz düşüşü gündeme getirir :)
Evet korkunç ama olacak olan buna benzer bişey diyorum.Tabiii iyi bir haber yada gelişme olursa yatayda tutunmaya devam eden piyasalar görebiliriz, yoksa hergün düşmeye devam görülüyor.
Vobda destekler bu anlamda çok aşağılarda kalmış:)
78500
75000
71000
bu iş böyle, döndüğünü görene kadar short devam:)
Arkaya yaslan formasyonu diye buna derim ben:)
trader bu son ED kısmın 1. dalgasını ben üçgenin a sı olarak saymıştım.ama sabah sazan abi o a dalgası dediğin yer yani senin grafta ED i yani 3 dalga değil demiş.eğer 3 dalga değilse ED i de olamaz.bu durumda aşağı 1-2 ler başlamış olabilir mi bilemiyorum.dikkatli olmak lazım.
bende ED saymaya meyyliydim son kısmı ama sazan abinin söylediğini yanlış anlamadımsa bu durumda ED olamaz.
Avrupada kriz çıktı, kayahanın dediği çıktı Kasım sonu geldi ve malum düşüş hızlandı, ama o ortada yok iyimi:)
Bugün avrupa ve dowfuturun artı olduğuna bakmayın, düşüşte biz öncüyüz her zaman, akşam olsun dow bunları kandırsın yarına avrupa göçmeye başlar.
81800 bugünkü düşüşte ilk tepki için beklenir, pinpon oynamaya devam:) oradan 82000 üzeri tekrar kısa şeklinde, artık düşüşe seyirci kalmamalı:)
Papazda seri vede sert işlemler şuna işaret fonlar seri işlem düşüşe poz alıyor, avrupada ve dünyada fon piyasası yangın oldu, kaçan kurtuluyor formasyonu:)
Bu son gelişmeyle piyasalar 2006 yılında carry trade krizinndeki düzeltmeye benzeyebilir, çünkü ani patlayan bir olay şimdilik, krizin büyüklüğünü şimdiden ölçülemez.
Bu arada fikiliks düşürmüyo bizi bence dedim ya düşüşte biz öncüyüz, avrupa aniden karıştı ama şimdilik renk vermiyor, haftanın sonunda buyurun cenaze namazına formasyonu yarı yola ulaşmış olur bile, hasta Aralık ayında dahada fenalaşırsa Ocak ayında mevtayı toplarız gibime geliyor.