twitter a da girdim artıkın...hayırlısı olsun...
Printable View
twitter a da girdim artıkın...hayırlısı olsun...
[quote=ATHLON;228829]şu an tehlıkelı olan mantık ise....kac gundur kandırıo..verıp verıp alıo...bu sefer almııcak..çünkü çok kısacı dooradı mantııdır...bence tabi...graflarımda ve yurt dışında düşüş için bi sebep hala yok...[/quote]
konusu açılmışken şunu da ben ekleyeyim.
son derece tehlikeli başka bir mantık da bunun tersidir.
"kaç kere verdi verdi ama yine aldı. bu kez de alacak" mantığı, adamı batırır...
eğer düşüyorsa, "neden düşüyor, çıkmalı, henüz maldan çıkılmadı" demeyiniz.
en toy zamanımda 2 ayda 1'e 3,5 yaptığım portföyümü 20 günde eritmemin sebebi 2008 yılı başındaki bir türlü geri alınmayan düşüştür...
bu işte daima tecrübe 1-teknik taktik parametre bilgisi 0'dır.
[quote=unlimitted;228846]konusu açılmışken şunu da ben ekleyeyim.
son derece tehlikeli başka bir mantık da bunun tersidir.
"kaç kere verdi verdi ama yine aldı. bu kez de alacak" mantığı, adamı batırır...
eğer düşüyorsa, "neden düşüyor, çıkmalı, henüz maldan çıkılmadı" demeyiniz.[/quote]
adaş demekki mantıa görem hareket adamı batırıor..iki yol oraya cıkıor...
o zeman grafık de grafık..teknuk de teknuk...
herkese bol kazançlar... Nisan vadedeki hacim altında yazan rakam 552 bin 146 TL anlamına mı gelıyor öyle ise hemen altındaki hazıran vade nasıl oluyorda 11 mılyon 395 bın 545 TL olabılıyor ???? Bilgi verebılecek bır arkadas var mıdır tesekkurler
sibop shortingale
mentalray longınşayne
AHA DA ZARF Formasyonu;
Son bir haftadır oluşan harekette, fiyatların yükselmesine rağmen trend gücü göstergesi 4 den 2 ye gelmiş...DIS de düşen tepeler yapıyor..PALA yükseliş sürecek görüntüsü verip zarf atıyor olabilir..ZARF gayet net...şort dabiki şort bir danem..(ZARF formasyonu bu mesajla keşfedilmiştir..tamemn uydurmadır:)
[IMG]http://i43.tinypic.com/k3nc3o.png[/IMG]
[quote=Astatin;228852]AHA DA ZARF Formasyonu;
Son bir haftadır oluşan harekette, fiyatların yükselmesine rağmen trend gücü göstergesi 4 den 2 ye gelmiş...DIS de düşen tepeler yapıyor..PALA yükseliş sürecek görüntüsü verip zarf atıyor olabilir..ZARF gayet net...şort dabiki şort bir danem..(ZARF formasyonu bu mesajla keşfedilmiştir..tamemn uydurmadır:)
[/quote]
lem o formasyon zarf formasyonu deel ki uçurtma formasyonu olmuş ::::::
senin şortları badem etmesinler o uçurtma formasyonu ile. malum ayular da tırın içinde hala. :D:D
[quote=unlimitted;228854]lem o formasyon zarf formasyonu deel ki uçurtma formasyonu olmuş ::::::
senin şortları badem etmesinler o uçurtma formasyonu ile. malum ayular da tırın içinde hala. :D:D[/quote]
yok lem zarf..3 boyutlu derinlikden dolayı arka taraf küçük görünüyo biraz ondandır...:..::..::..: benim şortları 275 e yaklaştıkça kapatmadığımı nerden biliyon..zarf mı atıyon:D:D
bu arada kimseyi yanıltmış olmamak açısından; TGG=2 alıcı ile satıcının dengelendiği noktadır...illede düşüş olacak demek değildir..ama kişisel görüşüm %51 düşüş şeklindedir
[quote=unlimitted;228854]lem o formasyon zarf formasyonu deel ki uçurtma formasyonu olmuş ::::::
senin şortları badem etmesinler o uçurtma formasyonu ile. malum ayular da tırın içinde hala. :D:D[/quote]
uçurtmayı vurmasınlar patros...:)
hadi twitter a gelin ya patronlar...
[B][COLOR=Red]sibop shortingale
[/COLOR][COLOR=Red]
[COLOR=Red]sinyal zamanı 15.04.2010 saat 12:59:59
sinyal fiyatı 74,400 yeresinden[/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=Lime][B]
[B][COLOR=Black][COLOR=Blue]bir öncki sinyalin getirisi [/COLOR]: [COLOR=Lime]+775 pıvan[/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=Silver]------------------------------------------------------[/COLOR]
mentalray longınşayne
sinyal zamanı 14.04.2010 saat 9:50.... [/B][/COLOR][COLOR=Lime][B]
sinyal fiyatı 73825 yeresinden[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue]
[/COLOR] [B][COLOR=Black][COLOR=Blue]bir önceki sinyalin getirisi[/COLOR]: [COLOR=Lime]+600 pıvan[/COLOR][/COLOR][/B]
[quote=Astatin;228855]yok lem zarf..3 boyutlu derinlikden dolayı arka taraf küçük görünüyo biraz ondandır...:..::..::..: benim şortları 275 e yaklaştıkça kapatmadığımı nerden biliyon..zarf mı atıyon:D:D
bu arada kimseyi yanıltmış olmamak açısından; TGG=2 alıcı ile satıcının dengelendiği noktadır...illede düşüş olacak emek değildir..ama kişisel görüşüm %51 düşüş şeklindedir[/quote]
yine de senin nezdinde bi uyarı yaparım.
majör parametrelerin ırzına geçmelerine rağmen, bizdeki düşüş ancak dünkü kapanış noktasına kadar gelebildi.
yani?
yani eğer o majör pariteler teperse (ki çoğu tepme yerelerine geldiler) ve daha önemlisi biz o tepişe katılırsak, şortları gerçekten badem etme ihtimalleri var...
bana göre %51 olan ihtimal halen yükseliş ihtimalidir...
hasretle kucaklarım. :)
[quote=ATHLON;228848]adaş demekki mantıa görem hareket adamı batırıor..iki yol oraya cıkıor...
o zeman grafık de grafık..teknuk de teknuk...[/quote]
aynen öyle abey.
süpermencilik oynayıp da tırın önünde durmaya kalkmayacan.
tır yokuş aşağı geliyorsa, çekil kenara ve hatta bi kanca at dorseye. :D