[QUOTE=Astatin;154375]üüüüüüüüüüüü kurt eti lezzetlimidir acaba..sucuğu nasıl olur..hımmmm..[/QUOTE]
Bharatını fazla atarsan kurt mu köpek mi belli olmaz .dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;154375]üüüüüüüüüüüü kurt eti lezzetlimidir acaba..sucuğu nasıl olur..hımmmm..[/QUOTE]
Bharatını fazla atarsan kurt mu köpek mi belli olmaz .dng
Günaydın...Dün 63.575 ortalamayla kaattıgım LONG'ları 63.325'ten yerine koydum...Kısa vadeli sistemler AL'a geçti...Uzun vadeli Günlük sistem ise Mart'tan beri hiç SAT vermeden Al konumunu sürdürüyor...Yani begenelim ya da begenmeyelim ama Yükseliş trendi devam ediyor...Herkese bol kazançlar...
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/8/828.jpg[/img][/url]
eveettt..bir sinyal daha 1000 puan yerine zero karla kapatılır....ü[url]www..ah[/url] o son bar var ya..beni alır giderdi..fabrikada tütün sarar v.s.
63.750'yi gecersek fezaya yolculuk olabilir...
[quote=VOBiX;154377]Bharatını fazla atarsan kurt mu köpek mi belli olmaz .dng[/quote]
Tecrübemi tahminmi TOKOBAŞKAN::::::
Ana sistemler sat demeden satmak yok 5 liği bile takmıyorum artık.Yemişim beşliği ,yemişim palayı, yemişim shortu.:..::..:
[quote=MASTER;154378]Günaydın...Dün 63.575 ortalamayla kaattıgım LONG'ları 63.325'ten yerine koydum...Kısa vadeli sistemler AL'a geçti...Uzun vadeli Günlük sistem ise Mart'tan beri hiç SAT vermeden Al konumunu sürdürüyor...Yani begenelim ya da begenmeyelim ama Yükseliş trendi devam ediyor...Herkese bol kazançlar...[/quote]
çok çıktı düşmesi lazım derseniz trübünler sizi daha çok sever:)
FDjı tam yerine geldi.9764
50.000 de görüldü hayırlı olsun HR diye diye 50.000 yaptı endeksi...
Histem on the road...:)
Selçuklu patron nerdesin gelmedin bir türlü..seni teprik edeceğiz yoksun ortada...ayıboluyo ha
[QUOTE=Astatin;154387]Histem on the road...:)
Selçuklu patron nerdesin gelmedin bir türlü..seni teprik edeceğiz yoksun ortada...ayıboluyo ha[/QUOTE]
geldim patron cümlen iyi seanslar .. stop yazdım alta ..işler yoğun long devam ralli hedefim 65000 a* .. hehe :) olmazsada stop olurum ..