abowwwwww
altına bak lennnnnnn
Printable View
abowwwwww
altına bak lennnnnnn
[quote=finalwave;442606]altın eski dibide deldi... baya düşcez heralde 1400 opecez gibi[/quote]
filler tepiniyo reis, benzinde para etmıyo üstüne döküp yakacaklar altını. benim kıt kanaatime bakarsan dip bugün gelmeyecekmiş gibi
[quote=aliveli;442556]3 BİTTİYSE 4 İÇİN 1548-1553 E çıkarız.sonra bir daa 1520 o da yemezse 1490..dng[/quote]
ilk tepki 1492 den gelecektir..boks.
[quote=aliveli;442587][URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://k1304.hizliresim.com/18/d/m05yb.png[/IMG][/URL]
bakalım tutacakmı??[/quote]
abi bu olayı müsait bi anda tartışalım sen de olur mu? ilgimi çekti baya beyin fırtınası yapalım senle
Destek 1450-1470, yeni ay tepe dolunaydan önce giriş yakar.
Jelibon.
Diğer ihtimalde 10 nisan 72 saat dip yapar ve 15 gün artar. Cuma veya pazartesi dipdir.
Jelibon.
1495 don atlet gömlke kilot pantolon long...
Ya burada 25 ine kadar satacak ya da cuma veya pazartesi dip yapıp 25 ine kadar alacak.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;437157]altın günlük.
jel.[/QUOTE]
graf tarihi 4 mart bundan 1 ay 8 gün önce.
Jelibon.
bugün artı kapatırmıki ::::::::::::
jeliboss tarihi bir günmü yoksa 1500 altına sarktı .. :o:o
[quote=aliveli;442616]ilk tepki 1492 den gelecektir..boks.[/quote]
1492,50 ten döndü namıssız...:..:
bütün kredi kartlarım kmhlarım anlık nakit ne bulabilirsem hepsini forexe nakit cash yolladım ve 1498 den pramit yaptım 1495 in üstüne. tarihi gün bugün.
[QUOTE=Vob Trader;442635]bütün kredi kartlarım kmhlarım anlık nakit ne bulabilirsem hepsini forexe nakit cash yolladım ve 1498 den pramit yaptım 1495 in üstüne. tarihi gün bugün.[/QUOTE]
hadi bakalım hacı ... inşallah yüzün güler ..
[QUOTE=selçuklu;442636]hadi bakalım hacı ... inşallah yüzün güler ..[/QUOTE]
inanıyoruz...
[QUOTE=Vob Trader;442624]1495 don atlet gömlke kilot pantolon long...[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;442643]inanıyoruz...[/QUOTE]
patron don gömlek pantolonu koydun ... yatı katı arabayı alırsın inşallah ...
altının çöktüğü bir durumda borsalar neden ayakta.. ne oldu likiditeye ?
Altından çıkan fonlarmı destekliyor acaba borsaları ?
[QUOTE=ysfys;440725]3.plana uygun hedef tarih aralığım 16-[color="red"]B.R.17[/color]-18 nisan
(FQM moonu) dur.
[COLOR="Blue"]JELİBON[/COLOR]CA KYNİN DOSTUDUR.
30MART2013 ONS 1594[/QUOTE]
:rolleyes::rolleyes: PALA MECBURSUN PALA GELECEN BU TARİHE
Alıntı:
ysfys Nickli Üyeden Alıntı
bence dalga yönü şöyle;
[COLOR="Red"]nisan fqmoonu (18 nisan) endip olacak [/COLOR](kademeli bu tarihe düşecez )(asıl alım yerim-2-)
[COLOR="YellowGreen"]nisan dolunayı (25 nisan) tepe olacak. [/COLOR]Artı eksileri (pencereyi) unutmayın (satım yerim)
şimdilik tam çözemediğim şey şu (ara dalgalar)
lqmoon (3 nisan) şimdiki düşüşümüz .
Newmoon(10 nisan) düşüş buraya kadar sürecekmi yoksa 3 nisandan tepki gelip 10 nisan tepe mi olcak.
Ama 15 nisan apoge alçalan tepe olacak gibi duruyor.
Eger newmoona ([COLOR="Magenta"]10 nisan)direk düşersek (1525 gibi bişey olursa)[/COLOR] alım yerim-1-olur OLMADI
[I][B]ons1576 tarih 03nisan2013 [/B][/I]
burası jelibonca siz giderken buranın müdavimleri geliyordu......
3nisan lqm dip oldu ...1540
10 nisan nm tepe oldu........1590
12 NİSAN 2013 ONS 1493 PALA BURDAYIZ LEM BİYERE GİTMİCEZ KORKMADIK Q5 Mİ AÇIKLICENNN
Şimdi düşüşe tamamen süpriz diyorlar haberlerde(kıbrıs).Peh palavra.... zaten yazıldı. sn.jelibon cizdi.Tarih yazıldı. Alım aralığım diyerek, trene önce binenler diyerek uyarı yapıldı burda...
Süprizmi hayır ... Dalgalar (EW)ve Ay dönümleri her şey rayında süpriz felan yokkkkkk.. Her şey normal....Beklenildiği ğibiiiii benim için(bizim için)....
ZAMAN ŞUNU ÖĞRETİYOR SABIR.SABIR.SABIR.
[COLOR="Blue"]Asrın EW cisine SELAM...[/COLOR]
benim merak ettiğim altının 4 ü ile gümüşün 4 ü arasındaki zamansal oluşabilecek fark..altın 20 aydır düşüyor gümüş 24 aydır düşüyor....???
[QUOTE=Vob Trader;442635]bütün kredi kartlarım kmhlarım anlık nakit ne bulabilirsem hepsini forexe nakit cash yolladım ve 1498 den pramit yaptım 1495 in üstüne. tarihi gün bugün.[/QUOTE]
vay abim kredi kartıyla endeks shortlayan benim sanıyodum tek :::
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_OQnHpkWAdI[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=KkMeyPExmhk[/url]
ATLAyın-GEL ŞABAN FİLMİNDEN (MEKANI CENNET OLSUN)
3.plana uygun hedef tarih aralığım [B][I][U][COLOR="Red"]16-B.R.17-18[/COLOR][/U][/I][/B] nisan
(FQM moonu) dur.
JELİBONCA KYNİN DOSTUDUR.
30MART2013 ONS 1594
PALA MECBURSUN PALA GELECEN BU TARİHE
[QUOTE=ysfys;442665][url]http://www.youtube.com/watch?v=_OQnHpkWAdI[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=KkMeyPExmhk[/url]
ATLAyın-GEL ŞABAN FİLMİNDEN (MEKANI CENNET OLSUN)
3.plana uygun hedef tarih aralığım [B][I][U][COLOR="Red"][COLOR="SeaGreen"]16-[/COLOR]B.R.17-18[/COLOR][/U][/I][/B] nisan
(FQM moonu) dur.
JELİBONCA KYNİN DOSTUDUR.
30MART2013 ONS 1594
PALA MECBURSUN PALA GELECEN BU TARİHE[/QUOTE]::::::.brv
Geçmişle işimiz olmaz giderim abcde yi altında daha a sı olmadan çizdiğimi gözlerine sokarım, ama benim için gerek yok herkes biliyor bunu dünyada ilk ben çizdim.
Ve süreçte 4 d tepesi geldiğinde 179X de ilk aşağı inerken etek giydim. Zeytinyağcı tepesini bahsetmeme ve huinin mevsimsel düzeltmesini bilmeme rağmen ikinci aşama da düzeltmenin tuttuğum ew yönünde kısa süreceğini düşündüm ancak
sonradan toparlayarak 17XX lerin üzerinde 4 ün bitmemiş olabileceğini vurguladım. Zaten 4 bitmedi alternatifi hep bu topicte alternatif olarak yer aldı.
Son gün yani cuma 4 ün düşen ökzüsel üçgeni yani geçmişte 3 kere destek olmuş yereyi aşağı kırması
daha olmadan aylar önce başta çizdiğimiz 4 abcde den farklı bir sayımın yürüdüğünün ispatıdır.
Biz 1793 de yanılmadık iki direnç var dedik zeytinyağı dedik kale dedik düzeltme dedik ve başını bildik, ancak sonra erken toparlanacağını düşündük ve yanıldık ve etek giydik, ancak hiyanet içinde olamayacağımızdan 17XX den beri aşağıları gösterdik, son dönemde dahi momentum alamıyor dikkat diyerek ana sayımımızı aşağı olarak gösterdik.
Şimdi abcde nin altına indiğine göre, ki son sayımımda zaten bunu gösteriyordum biraz sonra alıntılıycam, nasıl bir sayımdayız gösterecem.
Lütfen araya girmeyiniz bir 1.5-2 saat yazı yazacağım. Bugün bunu yazmazsam yine hiyanette olurum, o yüzden bazen önceden bazen gerektiğinde ewin dinamiziminde her zaman ne görüyorsak o her zaman jelibonca da.
Jelibon.
fotomidyat Nickli Üyeden Alıntı
usta gan kuralına göre bir ara birşey yazmıştınız 1800 geçerse 1500 tarihemi karışıyordu tam hatırlamıyorum
Geçtimi eski tepeyi iki tepenin arasındamı kaldı?
Bakın hala etek öncesindeyiz.
Taş gibi gittik 1793-1804 e.
Ama bir eski tepeyi geçtik diğerini geçmedik.
Neydi istatistiksel gann kural eski dip devreden çıkacaksa eski tepe geçilecek.
Geçildimi zeytinyağcı kalesi geçilmedi.
Bunlar olanlar realite.
Haşe etekten öncedeyiz.
Eteğe geliyoruz.
Jelibon nasıl etek giydi az sonra.
Jelibon.
Gann rule, eski tepeyi geçerse eski dibi geçmez, eski bir tepeyi geçti eski ikinci tepeyi 1804 geçmedi, geçseydi asla eski dibi geçmeyecekti,
ama eski tepeyi geçemedi, gitti eski dibi kırdı.
Gann kurala göre mümkün olan mümkün oldu.
Jelibon.
Platinle altın eşitlendiler hikmeti ne acaba......
SP ile altın tam ters orantıda gidiyorlar sayın jelin söylediği gibi...
SP düşerken altın asıl çıkışına geçecek.....
Vakti de gelmiyor değil.....
1600e 1450 olursa biri SHORT biri LONG....
Çift tarafı keskin testere...iki taraflı zevk
1 koyup 5 al...1 koy 5 al... biri hem düşerken biri de çıkarken..
Bu duyguyu ilk defa tadıyor olabilmenin hazzını yaşamak üzereyim
Bugün aylıktan haftalıktan günlüğe ineceğiz.
Jelibon.
Aylık altın.
Jelibon.
Altın 1999 yılı 252 değerinden 2011 deki 1923 tepesine 12 yılda yükselişi %761 dir.
Bu yükseliş cycle derecedir ve tarihin en büyük öküzsel piyasalarından biridir.
Kanımca yani bence altın henüz tepelemedi ve gidecek daha çok yolu var.
İtkisel üçler 5 alt dalgadan oluşur. Yukarıdaki sayımda bariz 4 alt dalga vardır. Burada bariz bir sert ralli ayağı eksiktir.
Endekslerde en sert dalga 3 lerken metallerde 5 lerdir.
19 aydır dalga 4 deyiz, dalga 2 zigzagdır, dalga 4 ya üçgen olacaktı ki aylar önceden abcde yi bu sebeple işaretledik, ya da komplekse girecekti.
Düzeltme 2 ve 4 leri ew de farklı patternleri olmalıdır.
5, 1 den ve 3 den sert olacağına göre 2700-3000 civarında bitecektir.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;442698]
19 aydır dalga 4 deyiz, dalga 2 zigzagdır, dalga 4 ya üçgen olacaktı ki aylar önceden abcde yi bu sebeple işaretledik, ya da komplekse girecekti.
Düzeltme 2 ve 4 leri ew de farklı patternleri olmalıdır.
Jelibon.[/QUOTE]
1923 de tepe olduğunda dünyada tek başımıza bir ABCDE garfik çizdik ve altın aylarca 1500-1900 gider dedik, altın artar dediler nah artar dedik, zamanla herkes bizim sayımımıza geldi, sonrasında kanalı sert kırışıyla 4 bitti sandık ama alternatifi saklı tuttuk, zaman ilk çizdiğimize bizi döndürdü, burada bahsedilen orjinal gerçek oldu.
O ABCDE yi öngördüğümüz 2-4 farkından çizmiştik, 2 zigzagsa 4 üçgen ya da kompleks olmalıydı. Biz üçgen üzerinde durduk hep ancak cuma üçgenin 3 kere destek olmuş yersinin altına gelmesi üçgen yerine kompleks zigzaga döndürmüştür işi.
Üçgen a da oluştu, ardında üç dalgab b tepki geldi, ve itkisel bir c düşüş geldi.
Bunu haftalıkta gösterecem biraz sonra.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;442697]Aylık altın.
Jelibon.[/QUOTE]
hocam bu grafik beni kokuttu 2015 e kadar düşcez mi şimdi???
[QUOTE=finalwave;442709]hocam bu grafik beni kokuttu 2015 e kadar düşcez mi şimdi???[/QUOTE]
Sevgili Final,
Benim ew grafiklerimde tarih ya da değer iddiası yoktur. Bunu bu topicte 65757575 kere yazmışımdır, ew grafiklerimde ew ve yapısı vardır sadece.
Jelibon.
altın haftalık.
jel.
Abi birakta su c dalgasini ben sayayim.bu seref bana ait oldun.yarin oglene kadar hazirlar yollarim :)
altın günlük.
jel.
[QUOTE=aliveli;442713]Abi birakta su c dalgasini ben sayayim.bu seref bana ait oldun.yarin oglene kadar hazirlar yollarim :)[/QUOTE]
Hazırlamıştım, sende yap içine gir içi de çok net ve kolay bunun.
Jel.
sp 55a, sp 53a ya da c yukarıdadır.
Papatya sp içindir ve 13 mayıstır.
13 mayısta bir tepe alırsak mutlu olacağız. Yerine bir yükselen dip alırsak yine mutlu olacağız.
a bitmedi senaryoları iki adettir ve 2013 sonu 2014 başı tepe adayıdır.
a bitti ve güdük bir b düşüş de bitti ise c yukarı tepeleme zamanını öne çekecektir.
Elbette tercihimiz c ye geçmemiş olmamızdır, zaman uzadıkça enayuların tilt oluyor, ilk iki senaryo a yı bitirmediğinden zamanı uzatır çünkü b düşüş olur a bitince ve c yukarı son dalga olur.
Son senaryoda ise enayu güdük bir b yapmıştır ve c deyiz ama tepe zamanı yıl sonu yıl başından geriye çekilir.
Ewleri yenilemeye gerek yok topicte var zaten, 13 mayısa kadar giderse papatya becerir.
İyi haftalar.
Jelibon.
İii=i*2.61 olacaktır ve 1428 dir.beklenti rakamim budur.