-
[quote=Astatin;154208]bugün değil, dündü o şövalye patron...şimdi çoğunluk şorttadır doğru...eğer zirve ise bol dalga yapacaklardır dökmek için, zirve değilse zaten sorun yok:::[/quote]
eğer dün rusya ve yunanistanında bizim gibi ralli yapmamış olduğunu bilseydim dünkü yükselişi zirve diye düşünürdüm çünkü bu olayın sebebinin imf olduğunu düşünürdüm.
ama diğer ülkelerde aynı şekilde ralli yaptı. yani imf muhabbetlerini
bizim tüyocu özgürden başka kimsenin kale aldığını zannetmiyorum
-
[QUOTE=sovalye;154206]astatin forumda benden başka longta kalan varmıdır?
ben pek iyimserlik zirvesi olduğunu düşünmüyorum...[/QUOTE]
Yok galiba borsacı özgür bile adam sabahtan hepsini verdi gitti... Halil reçberle sen kaldın abi :)
-
Sazan tüm sistemler flat.
750 altı 2 kapanış olduğundan, Geçerli senaryo, B bitti, Aşağı C dalgası başlıyor. (SW'ye göre)
-
[quote=fXci;154212]bugunku piyasa cok zor arkdeşlar[/quote]
trene atlamaya çalışanlarla tren durdu diye inmeye çalışanlar
kapıda kafa kafaya çarpışıyor:..:
-
sistem 700 den kısa kapat dedi...550 puan iyi kardır..
-
[quote=Astatin;154207]Bu arada en beğendiğim daha doğrusu kulağıma hoş gelen nickler;
fikricent, tokoba, cencuz, thracian (trakyan olarak)....[/quote]
da o fikri[B][COLOR=darkorchid]s[/COLOR][/B]ent kaptan be ya :..: :)
-
[QUOTE=sovalye;154216]trene atlamaya çalışanlarla tren durdu diye inenler kapıda kafa kafaya çarpışıyor:..:[/QUOTE]
Günlük treyd edenler arada ezildi gayri fena hemide:::
-
[QUOTE=enorton;154214]Yok galiba borsacı özgür bile adam sabahtan hepsini verdi gitti... Halil reçberle sen kaldın abi :)[/QUOTE]
bende varım abi .. şivalye patronla beraberim .. şövalye patron .. golü atacaz nerak etme ... bu film burda bitmez .. .boks.
-
[quote=Kennym;154210]yok aga saglam bı anlasma yapmıslar frekansı koruyolar.. al gulum ver gulum..
belkıde ımf anlasmasının busekılde uzatılması ımfnın verecegı paradan daha fazla fayda saglamıstır hukumete :)
tabı faızlerde dusuyo o kısmı daha bı guzel :)[/quote]
am bizim günlerimizde gelecek.........
göstergesi milleti soydular para kalmadı,
bankacılık 15,17 kar bekliyormuş ya yarıdan fazlası admların
amuduyla götürülüyor, daha götürmekten bıkmadılar biraz daha verelim (IMF) donunuzuda alalım diyorlar,
-
[quote=Astatin;154207]Bu arada en beğendiğim daha doğrusu kulağıma hoş gelen nickler;
fikricent, tokoba, cencuz, thracian (trakyan olarak)....[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=sovalye;154206]astatin forumda benden başka longta kalan varmıdır?
ben pek iyimserlik zirvesi olduğunu düşünmüyorum...[/quote]
war war şövalye patron.. 62800'de flatlayabilirim ama :D
-
Mavi, MAviii...Nerdesin...
Bitti mi bitmedi mi? Hala son bir dat son bir dokunuş mu diyorsun yoksa bitrdin mi o ilişkiyi... :)