sanırım haftasonu uzun girdim ... hayırlısı , cümleten iyi tatiller ..
Printable View
sanırım haftasonu uzun girdim ... hayırlısı , cümleten iyi tatiller ..
[quote=negrolino;309766]83500 çalıştı tepki oldu[/quote]
asıl 82850 de 15 lik de 2 li dip çalıştı :) flat değmez pozda beklemeye değmez :) dün sistem longdu gördük bugün anyayı konyayı açsak patates olmuştum gene kapanışa long gene ptesi 1500 gap falan olur acaba sistemleri bilerek mi Al verdiriyorlar :( ulen bunlar kimseye bi şey yedirmeyecekler galiba
graşka
Helal be daxi ne varsa sende var.. 3 gün 6 seans tek başına dutdun parite marite, dow mow, 82K-81K-80K ne varsa hepisini birden oltugedır, vayy bee sls amg mübarek..
[quote=negrolino;309766]83500 çalıştı tepki oldu[/quote]
))) çok çalıştı yoruldu oralar..
aZMi'nin Azmİ loooooooonk deyo oraları he mi.. Thanxx
Biraz az yazalım ayıp oluyo sonra.. De haydin goçlar anca alırız vakit daraldı..
Böyle artarak giderse kapanışa yurtdışı ancak bizim py palaları lonk kalma riski alabilir, Pazartesi açılış enteresan olur..
Şincik PY alımı satımını görürük live gelecek haftanın röntgeni olur en kabadayı.. Bol şans herbikese.. Bi not haberi de olsa ekmek arası şöyle..)
Ky burdan taze long açamıyo long cover tp yapıyo, o sıra bedava alsa Py nası fikir..?)
Dipten 12** puan günlük, sistemciler hem yırttı hem tp.. Tenzih edelim sistemli Ky'ları da hani ona göre yani..))
Daxi 6850-6800-6750-6700 desteklere bak (mod=50) hizaya gel..
Bi buççuk direnç kalmadı önünde vayy bizim geçen aylar kimin aynı..
Demek dünya alem tepeyi bulacak şu bizim Daxi'de??)).. Hmmm
Daha ne graşkasıymış bizim endeks cortlamış zaten.. Ralli ralli muhterem..
Aleyküm selam.. Demek öyle, bende merak ettim aramadığım halde..)
Sen nerelerdeydin hem bakalım?
Ula ne imzaymış be değiştiremedim gitti ***** *****..)
84000 gelse de şortlasam demiştim :..: ama sistem Al verince çekindim şortlamayada sistem ters poz açmam hiç bir zaman .dng
[quote=Astatin;309799]haftasonuna sistemik 84050 şort .zpilaz[/quote]
pardon.histemik olacaydı
Kanal arıyodum. Bu topikte bulunur muydu? :::Selamlar...boks.
-----------------------------------
Ya excali altı üstü iki cevap attık soruna zati başka cevap veren olmadı bide okansak gelmiş peşimizden ki aman yani.. Bütün mesajlarım kokteyl olmuş yerli yerinden oynamış şu hale bak arkadaş yaa.. Ele iş mi olur koskocaman forumda.. Hellim hanım, mersiyk acele ameliyathaneye lütfen cevap nakli operasyonu var.. Lonk kaldık tee kaç gündür, cut copy paste arşiv answer files gibi olmuşum hale bak hale..((
Anket tabelası da cabası mübarek, son mesajlar kutucuğumuzun haline bak.. Oy kullanma bitmiş günler olmuş, taze cevap filan da yok, eeeee??
Pekala pekala..
Maşallah maşallah..)
Herkesin blok 13 cevabını (mesajını) yada karma diyelim ama an bele bi arada, tek alaka alıntıyla yayınlamalı.. Daha anlaşılır bi forum olmak için..)) Yaşasın Voborsa..
Bi tek benim forum ön yüzüm böyleymiş??).. Teknolojiye bak..)
Öyle bişey olsa benim mesajlar hiç anlaşılmaz olur, nefis olur demi Sazan? Bilmem anlaşıldım mı?..
Hayırlı weekendler tüm Kardeşlerimize..)
Astatin yav senin bilgin vardır bu konularda hem bi hakkında vardır the least yani.. Okuyan mokuyan oluyo buraları biliyon..)
sn hellımden ricam mesajlarıda başka bır yere taşırsak kırlılıkten kurtulmuş oluruz
saygılarımla
okansak
akıdeş, sen ne yaptın yaa,
batırdın ortalığı,
topikleri bulamiyik, heryer anket olmuş....
akıdeş, işin yoksa iş ara,
abrasıgımın abuzerim dımboooo...
dayanak varlıklu dasseklüüü topiği nerde?
sanal ortamda böyle tipleri görünce 4 yaşındaki oğlumun oldukça ZEKİ olduğunu düşünmeden edemiyorum!