62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor... :)))
Printable View
62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor... :)))
[quote=YAVUZHAN;154100]2.cnbc-e geliyor..
BloombergHT yıl sonunda yayında!BLOOMBERG TELEVISION® VE CİNER MEDYA GRUBU TÜRKİYE'DE YENİ BİR TV KANALI KURUYOR
07.10.2009 11:20[IMG]http://www.haberturk.com/2009/10/07/kuturesim/meddidiaa.jpg[/IMG][B]BloombergHT İş Dünyası Haberlerini 7 Gün 24 Saat Türkçe Yayınlayacak[/B]
Küresel iş dünyası haber ağı olan BLOOMBERG TELEVISION® ve Türkiye'nin önde gelen basın ve yayıncılık grubu CİNER MEDYA, kablolu yayın ve uydu üzerinden Türkiye ile Türkî Cumhuriyetlere yayın yapacak ve 7 gün 24 saat gerçek zamanlı finansal verilere, iş ve finans dünyası ile ilgili güncel haberlere
yer verecek BloombergHT'yi (Habertürk) kurmak üzere anlaştılar.[/quote]
Aman aman neydi o gıcık bir tip vardı..artun muydu, artınç mıydı neydi..o adam yüzünden cnbce izlemeyi braktım..ondan bi tane daha olmasında ne olursa olsun
[QUOTE=Astatin;154130]Aman aman neydi o gıcık bir tip vardı..artun muydu, artınç mıydı neydi..o adam yüzünden cnbce izlemeyi braktım..ondan bi tane daha olmasında ne olursa olsun[/QUOTE]
Ondan iki tane birden koyacakalrmış .dng
DOGAN gurubu mevta oluyor...dikkat..5 milyar dolar..dehşet ceza..
bu ceza pek çok kimseye göre(vergi uzmanları) tamamen haklı olarak kesilmiş...
son 3 yılda ülke tarihinde görülmeyen trentler ,değişimler görüyoruz..
--ergenokonde tutuklanaların gücüne bakın..
--doların ,global krize ragmen hala 7 yılki fiyatlarda oluşuna bakın...
--citibnk,gm batmasına ragmen dim dik ayakta olan ve en tepeye yakın yerde olan İMKB ye bakın...
--açılım ile ülkenin tüm komşularıyla saygılı ilişki kuracak dizeye gelmesi..
--içerdeki statükonun cüce kalması...
--heterojen toplumlardaki ,halkları tahrik eden sloganların silinecek noktaya gelmesine bakın...
-- hiçbir kurumun doğmatik olmadığının anlaşılması vs vs...
bunların hiç biri 7 sene önce düşünülemezdi...helallllll+.+.+.
imkansızlar oluyorsa,ben artık doğanında batabileceğine inanmaya başladım...
63050 den açtığım shrt ler 825 den kapayıp
975 den bir kez daha shtr vurun palaya
[quote=Strategist;154129]62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor... :)))[/quote]
425 puanlık bir potansiyel oluştu çift diple.
800 altına doğru yada 63225 üstüne doğru..
sistemim 62825 den şort
[quote=abka;154132]DOGAN gurubu mevta oluyor...dikkat..5 milyar dolar..dehşet ceza..
bu ceza pek çok kimseye göre(vergi uzmanları) tamamen haklı olarak kesilmiş...
son 3 yılda ülke tarihinde görülmeyen trentler ,değişimler görüyoruz..[/quote]
Dogan olayı ALMAN ve USA arasındakı savaş şu anda USA galip :dü:
rakı balık şiş kebap diyen imf heyeti, fdow 6 puan gevşedi uyumayın aloo bak kime diyorum, alt yazı time az sonra :..:
[quote=SaNCaKTaR;154136]Dogan olayı ALMAN ve USA arasındakı savaş şu anda USA galip :dü:[/quote]
Çok yerinde bir tespit... da ABD'yi umarım Koç temsil etmiyordur :) zira o da Doğan'ın ağa babası...
KISSADAN HISSE;
1) Tuyo ile Ahmet'in Mehmet'in, 3 harflinin, 5 harflinin dediğiyle işlem yapanın portföyü eninde sonunda ölümü tadacaktır...
2) Temel, teknik, sistem adına her ne diyorsanız bir disiplinle işlem yapan ise mutlaka kazanacaktır.
TUYO ile ilgili tartışılması gereken konu, TUYO yu alan değil TUYO yu verendir. Ne mi demek istiyorum? ABD lilerin di sanırım çok güzel bir lafı vardır.
"ŞEYTAN BOŞ VAKİTLERİNDE KENDİ OĞLUNU ***er" derler.
Örneklemeli anlatım : Tahtaya sıkışan manipülatör, maldan çıkmak için en yakınlarına bile yalan yanlış tuyo verir. Hatta bir grup hareketiyse ve tahtada sıkışıldıysa birbirlerini yemeye başlarlar... v.s. v.s.
Read AHali Read :)
Hafif meşrep felsefe yapacağız diye açılışı yapmayı unutmuşuz patron..Küskü mevsimini açıyorum... :)