-
capi capit capito,.....74250 kırılırsa 64 ler devreye girer, kaba hesap 92450-70325, 22000 puvan, 86975- 22000=64xxx ler, durum budur,....
ite bu 64 xxx e gidilirken, çıkar mb derki faizleri artırdım,mesala.....veya hükümet derki cari açık kapamak ilk işimiz , mesala ,.....veya dji çekirgeleri salar dünyaya,...mesala,....veya kanalı kazıp 3 köprü temelini alaacale atarlar mesala, bakın bunları bir süredir yazdık dün yine vurguladık,....
öle kolay deyil, koca ülke bu,.....karargahı 74250, cephesi ise 75675 te,.....
-
Sayın GANDİ çok güzel yazıyosunuz sizi anlamak ve uygulamakta hatamız var...
ben 2 sene evvel de sizi okurdum ama anlayamazdım...en azından o günleri aştım ve defalarca okuyorum anlaybilmek için...bide seans heyacanı oluyo tabi...
yani rakkamlar ortada bize sadece doğru kararlar vermek kalıyo anlamak ve doğru yönde poz almak...
-
[quote=egim;360775]Sayın GANDİ çok güzel yazıyosunuz sizi anlamak ve uygulamakta hatamız var...
ben 2 sene evvel de sizi okurdum ama anlayamazdım...en azından o günleri aştım ve defalarca okuyorum anlaybilmek için...bide seans heyacanı oluyo tabi...
yani rakkamlar ortada bize sadece doğru kararlar vermek kalıyo anlamak ve doğru yönde poz almak...[/quote]
aynen öyle, dün mesala neleri işledik, 785xx ve 788xx bide yorumladık dedikki, 788xx kırılırsa kalış olursa 79200 beklemeden lon olurum, sonra detay ettik, 78050 ve 78250, bunları yakaladık, sonra 78250 altını uyrdık short anlamında, 45 dakika sürdü bu, dji yi beklediler, kapanışta güzelim shortlar dedik,.....long kriteini 785xx den bu defa bu sabak 777xx e indirdik,..gelişme şimdi 769xx 75675 oldu, devam ettik yorumladık, artık bilginiz var ilginiz var,....
böle bu iş,.....
-
adamlar cin, adamlar çakal,.....öle hiç kolay deyil,......bu geldiğim durumu zamanında kavrasa idim bu py da bir gram durmazdım,....neme lazım,......ama iişte zaman bir noktaya getirdi,.....
görürsek paylaşıyoruz,......
-
Sayın GANDİ seans içinde her türlü terse getirmek için hreketler oluyo mksat kafa bulandırmak iyide beceriyolar...amac elimizdeki rakkamlarla iyi tango yapabilmek bence...:)
bence bunu başardık mı gerisi koay gibi...gerçi burda kolay değil ama madem uğraşıyoruz yapabilmek zorundayız....lelele
-
[quote=indregandi;360766]inşallah kara geçersiniz,....
ben analizi etmeyi tercih ediyorum analizlerime güveniyorum, tradesini herkes kendi yapcak bu yazılanlara göre yapacak, anliz tekniğimi ise anlattım daha önce malum, bir kaç bölümden oluşuyor,.....burada bana anlam vereni sizede anlatıyorum,.....
yalnız bakın şunun üstünde durun,.....bunu pas geçmeyin,......
nasılki dedik, long 81250 üstüne tahhakkuk edecek, shota da dedikki 74250 altına tahakkuk edecek,.....
ne anladık, tahakkuk paranın alınması ele geçmesi, demekki 74250 kırılmadan short, 81250 kırılmadan lon g tahakkuk edemiyordu,....74250 de py yine aşırı satışa girer bu işte en seri ve çok para kazanacağınız bölüm,....şimdilik buna yaklaştık anacak halen uzağız daha,...
bunlara bakın, mesala dün 785xx verdim, bu gün 777xx e indirdim, yarın belki diyecem şu böle böle gidecek ilerleyiş,...
örneğin safaha analiz ettik, mart 2009 dan dedik,...75675 e analam verdik, şu adam son nereyi savundu, 74250 yi deyilmi, işte bunun üstünde 74250 yi gizlemek üzere bir cephe kuracak,.....mesala,.....siz 74250 yi ultra viyole görmelisiniz kızıl ötesi, adam gizler onu gider 1000 puvan tepki koyar,....mesala,.....
şimdi oarayı yazdık , 75675 buna ihlal de olur,....tam çizgidende döner, bunda diyoruzki ikinci kez buna gelişi önemli, birle ikinin arası muhtemel tepki mesala, işete...
ölese ne yapılabilir, 75675 l olabilir, 75675 ihlaline l olunabilir,....mantık ise 74250 yi gizlemeleri ,........saklamaları,....mesala, şimdi ben bunu yazamam analiz ederim ......[/quote]
sayın indregandi allah razı olsun.
-
şimdi kriterimize geldi, 75675,...buradan tepki bekliyorum,.....ben deyil indikatör bekliyor,....
bu tür olayda, 75675 ya bunun altına sarkarak tepki veriyor yada 75675 civarından veriyor, genelde alatına sarkıp fake yapıyor, burada kişi sel tercih, kişi buradan realize olur kişi buradn yukarı kriter koyar o olmadan stop olmaz, long ise önermiyorum,....1000 puvan gitse bile,...
çünkü karargah 74250, biz oraya bakıyoruz burası cephe, yani karargahın korunacağı son yere,....
-
böle işte,.....
bakın 83-84 ken, 79500 ü yorumladık,....
79500 ken, 767xx ve bilahare 74250 yorumladık, yiyen long olur dedik, asi ile vurguladık o dönemi, son 81250 ve 74250 yorumunu getirdik, ve son long kriterini 78xxx e koyduk,
buralarda 3-5 puvanlar alınmalı idi...,..
-
[quote=egim;360775]Sayın GANDİ çok güzel yazıyosunuz sizi anlamak ve uygulamakta hatamız var...
yani rakkamlar ortada bize sadece doğru kararlar vermek kalıyo anlamak ve doğru yönde poz almak...[/quote]
sdayın eğim size katılıyorum
-
tepkiyi önceden yazdık, şimdi bant içine girmeye çalışıyor,....9xx lü fiyaylarda kalabilirse bant içinde tepkiyi sürdürecek,....766xx lere kadar olası,.....extra haber yoksa,....
-
ancak gerçek tepki safha analizinden biliyorsunuz öpüşme ile oluyor, [B]öpüşme[/B] henüz yok,....bu anlamda bu silkeleme olacak,....
-
1 dk 600 üstü kalış tepki,...5 dk 76 üstü kalış tepki,....
buradan realize olan 766xx lerden tekrar basar, veya 748xx lerden l yapar tepkiye oynar,...
ana durum ise 74250 yi kırmak,.....