yine son 10 dakkada vob ta bir hareket çizerler şaşa kalırız
passat
Printable View
yine son 10 dakkada vob ta bir hareket çizerler şaşa kalırız
passat
[QUOTE=jelibon;292585]Dow.
10767 üzerinde kapanış oldu haftalıkta. Pivot bu. Bunun aşağıya kırılımı bundan sonra gerçekleşmeden asla short yok.
Dirençler 10897, 10992, 11200, 11472.
Jelibon.[/QUOTE]
Bundan gidiyoruz.
10767 kapanış bazında kırılmadı bilindiği gibi.
Şimdi yeni tepe öncesi mühim dirençdeyiz.
10897-10992 arası bu.
Bütün mesele bunun içinde tepe gelmesi.
Aksinde nisan zirvesi güle güle olacak.
Jelibon.
11200 görülür gibime geliyor.neden derseniz hala satış baskısı hissedilmiyor
1-2 gün aşağı yukarı yaptıktan sonra bas gaza yavrum bas gaza
kim tutar seni bas gaza
dolar da hala tık yok.
geceye flat
passat
makas 600 puandan 800 puana çıktı ekim-aralık kontratlarında
benmi yanlış biliyorum yoksa.yanlışta biliyor olabilitim tabiki.şimdi dikkatimi çekti
çünkü çoğunlukla 600 olarak devam ediyordu.200 puan biri yalan söylüyor
passat
forex olmadığı için akşamları yokum artık
herkese iyi akşamlar
passat
[QUOTE=PASSAT;294110]11200 görülür gibime geliyor.neden derseniz hala satış baskısı hissedilmiyor
1-2 gün aşağı yukarı yaptıktan sonra bas gaza yavrum bas gaza
kim tutar seni bas gaza
dolar da hala tık yok.
geceye flat
passat[/QUOTE]
11200 dedinmi orada biraz duracan.
O öyle 11200'le kalmaz o zaman işte.
Sen benim direnç aralığına dikkat et önce.
Önce geçsin sonra konuşuruz.
Jelibon.
Sn selçuklu,
Sn SAZAN ın topiğini sürekli okurum...Sn indregandinin ve sr....dilgi dolu.....fazla söze gerek yok...şahsen kendi eksikliklerimi görmeye yarıyor ve onları tamamlamaya çalışırım....örnek olaraktan > gücümü fiyat analizine odaklamış...zaman analizini ihmal etmiştim....Sn jelibon sayesinde oturup dersi bi daha çalıştım....:D
papazdaki ew grafa gelince >>> C3.3.1 başlangıç noktanız şahsi görüşüm olaraktan değişik yerden başlatılması gerek.....okadar güdük 3.1 garip duruyor...3.2 de devamında....başarılar....+.
Şimdi konu ndx 2025.
4 puan üstüne çıktı bastılar.
Sebebi ne? Elma yorgun.
Elma bunun %20 si.
Jelibon.
Nasdaq ise 2400 e tam değdi hatırlarsınız 2350 üzerinde 2400 demiştik.
Tam 2400 oldu.
Jelibon.
[QUOTE=rex;294127]Sn selçuklu,
Sn SAZAN ın topiğini sürekli okurum...Sn indregandinin ve sr....dilgi dolu.....fazla söze gerek yok...şahsen kendi eksikliklerimi görmeye yarıyor ve onları tamamlamaya çalışırım....örnek olaraktan > gücümü fiyat analizine odaklamış...zaman analizini ihmal etmiştim....Sn jelibon sayesinde oturup dersi bi daha çalıştım....:D
papazdaki ew grafa gelince >>> C3.3.1 başlangıç noktanız şahsi görüşüm olaraktan değişik yerden başlatılması gerek.....okadar güdük 3.1 garip duruyor...3.2 de devamında....başarılar....+.[/QUOTE]
teşekkür rex abi ... kafam karışık ... sakin kafayla hasftasonu bakacam inşallah ..
ama ben şahsen bugün eur/usd önemli bitepe yaptığını düşünüyorum . .bu tepe olayı dow sp ve imkb içinde geçerli .. .. saygılar hörmetler ...
Son ayu dedik.
66250 dedik, yiyomu pala dedik.
Bir kere dedik 6 ayda.
Jelibon.
NY seansı dedik....buyrun tek bar vuruş....:..::..::..:
şuan forexte .. en çok ilgimi çeken graf .. usd/chf .... saatli bomba gibi ... ühüüh ...:D:D:D:D
Jelibon abi, 90 lık satış geldi galiba ü[url]www..[/url]..
[QUOTE=ordi;294143]Jelibon abi, 90 lık satış geldi galiba ü[url]www..[/url]..[/QUOTE]
Sevgili Ordi,
Şimdi bu %.40 düşmüş daha, burada mesele artıdan eksiye dönmesi.
90 lık satış %1 den fazla düşüşle olur.
Bu yaptıkları koca eylülü artırmışlar daha fazla artıya lüzum yok şu an.
Bu istatistiki olay veri isterse artı gelsin 2-3 gün önceki shortu kapatma fırsatı.
Yarın artı kapanış olacak. Pozu orada ayarlayacaklar.
Ha bugün noktalar verdim A=C de hemen bastılar 1156-1158 arasında.
Bunun devam için mutlaka 1140 ın altına inmesi lazım.
Bu dalganın bitmesi için ise önce 1132.XX sonra 1122.XX altına gelinmesi lazım.
Bir kapansında bakalım.
Jelibon.
[QUOTE=selçuklu;294142]şuan forexte .. en çok ilgimi çeken graf .. usd/chf .... saatli bomba gibi ... ühüüh ...:D:D:D:D[/QUOTE]
papazın mazisi kısa olduğundan (eskiden DM ...)...profesyoneller uzun vadeyi > CHF üzerinden yapmayı tercih ediyorlar...:..:
[QUOTE=PASSAT;294061]yine son 10 dakkada vob ta bir hareket çizerler şaşa kalırız
passat[/QUOTE]
Sevgili Passat,
Seni yükselişe inandıramadık, düşüşede inandırmayacağız galiba.:..:
Jelibon.
sarıkızda da > 1,300 /1,296 kadar realize yaşandı.....:..:
aynı numuroyu 1,290 altına basarken de yaptılar...gece 1,312 oldu...!!!
daytrade >>> işte bukadar....!!!
[QUOTE=rex;294151]sarıkızda da > 1,300 /1,296 kadar realize yaşandı.....:..:[/QUOTE]
Gümüştede 22 yi direnç yaptı. Hareketler bunlara çok bağımlı oldu napacaz bakalım.
eylülün son işlem günü....babuşlar hedefledikleri seviyelerden günü (aysonu) kapatacaklar....yarın ekim ilk gün ve hafta sonu ...burada da py lere iş düşecek...volatilite kaçınılmaz....+.
Vay be tam kapitilasyon ve dönüş, her zamanki tuzak.
Jelibon.
slm jeliboss abey kolay gele üwww abi imekebe 66,200 de 5. dalgamı bitti acaba ? tüm trend bitip bir daha zirve görmeyecekmiyiz yoksam gene az bişi düşüş devammı noktasal jelibon :)
[QUOTE=seagate;294156]slm jeliboss abey kolay gele üwww abi imekebe 66,200 de 5. dalgamı bitti acaba ? tüm trend bitip bir daha zirve görmeyecekmiyiz yoksam gene az bişi düşüş devammı noktasal jelibon :)[/QUOTE]
Şimdi burada bir 5 bittide neyin 5 i bitti onun tangantını cotanganını radiusunu alıp hesaplamam lazım.:..:
Nassı ama 66000-66200 he he.
Jelibon.
Sn indregandi ne demişti.....boğada her sert dönüş alım fırsatıdır......dng:..:.boks.
[quote=jelibon;294146]90 lık satış %1 den fazla düşüşle olur.Jelibon.[/quote]
kulağıma küpe ettim abi. Bilmiyordum sayende öğrendim 90 lık satış ve alışı. Sağolasın.brv
[QUOTE=ordi;294163]kulağıma küpe ettim abi. Bilmiyordum sayende öğrendim 90 lık satış ve alışı. Sağolasın.brv[/QUOTE]
Ben sana onu gösteren yeri kaç gündür arıyorum laptop gelmedi ya bulamadım adresi yahooda vardı bulamadım. Bulsam verecem onu sana.
Jelibon.
[quote=jelibon;294164] Bulsam verecem onu sana.Jelibon.[/quote]
Sağol Jelibon abi, açık söyleyeyim bilginizin derinliğinden nasipleniyorum. Sayenizde bişeyler öğreniyorum, TEŞEKKÜR EDERİM..brv
Şimdi bu vix bu sürede napıyor anlamadık.
Gitti bollingeri geçti şimdi
Endeksde tık yok.
Bunun darlığı ve düşük seviyesi başa bela.
Yani bu şimdi al diyor.
Komedi gibi birşey.
Endeks düşmediki alacan.
Bundan birşey çıkacak sonuçta ya ralli uzun süre devam edecek, ya ne olacak bende bilmiyorum.
Bildiğim ise ittirirse 3-5 gün anlarız birşeyler.
Jelibon.
sarıkız atacak kendini 1,310 üstüne....arkası gelir....:..::..::..:
Neyse şu QUARESMA iki tane atsın GUTİ'NİN pasıyla Real Beşiktaş bundan daha zevkli.
Jelibon.
Kupayı kaldırırız,...TEBRİKLER BEŞİKTAŞIM .brv
Noktasal olarak kupa bizim,
[QUOTE=indregandi;294187]Noktasal olarak kupa bizim,[/QUOTE]
Uefa bizimde süper kupa maçı nerede oynanacak onu merak ediyorum.:..:
Jelibon.
Aha bu İndi siteyi esir aldı,
Bu Beşiktaşlıların bir dane kırık olmayanı yokmudur?.lelele.brv:..:+.:D:o;):eek::cool:
Jelibon.
[quote=jelibon;294188]Uefa bizimde süper kupa maçı nerede oynanacak onu merak ediyorum.:..:
Jelibon.[/quote]
ehh artık onuda noktasal olarak syn jelibon söyler herhalde ...
:))).brv
[quote=jelibon;294189]Aha bu İndi siteyi esir aldı,
Bu Beşiktaşlıların bir dane kırık olmayanı yokmudur?.lelele.brv:..:+.:D:o;):eek::cool:
Jelibon.[/quote]
valla aynı şeyi yıllardır bende soruyorum
hepsi kırık))))
Evet böylece eylül bitti.
Son 70 yılın en iyi eylülü oldu bu.
İnternetin sağladığı bilgi akışıyla yılın en kötü ayı dedikleri Eylül,
Sevilmeyen Obama ama esasında ayı piyasada olmamız yüzünden tam ters etki yarattı ve aynı zamanda yılın en büyük rallisi oldu.
Bizim tarihler işe yaradı, çok önceden eylüle düşüş eylülde tepkiyi çocuk oyuncağı gibi tespit ettik.
Eee işimiz bu bizim.
Şimdi ekim var.
Jelibon.
Yarın haftalık kapanış günü aynı zamanda ayın ilk günü.
Bakalım nasıl bir kapanış olacak.
Beklentim belli kapanış bazında.
Jelibon.
[QUOTE=ccarcabuk;294193]valla aynı şeyi yıllardır bende soruyorum
hepsi kırık))))[/QUOTE]
Tez konusu bu, birgün detaylı anlatacağım, neden Beşiktaşlı Beşiktaşını bu kadar çok seviyor.
Sonucundada niye kafayı kırdı.
Jelibon.
yaw bizim sarıgızın tahtı saklanacak mı bakalım?beklenti üzere küçük bir çekilme yapıldı.toparlar gibi yapıyor,
1325.99 tepe
Yok eğer 1325+1cent olsa ve geçse :)
Artık no comment
Ama...?
Vallah dolarla ilgili bir rakam var biraz fazla uçuk bir rakam
Iki kere baktım ama yukarı ama ne yukarı:)
sarıgız beni üzüyor
Ele yeşil deve bakalım gerçi cüce olmuş şimdi:)
Tabi uçuk rakam olmasa tersi olursa 1300 bile görür.(tl bazında)
(yükseliş yeşil dev için uzun vade tabi...)