Dolar düşüyor.. Merkez Bankası 2,6644'ten Aylık kapanışı yapsın..
Printable View
Dolar düşüyor.. Merkez Bankası 2,6644'ten Aylık kapanışı yapsın..
yarın fede oynar artık
[QUOTE=Larossıan;491618]dönerse döneriz citi hayatım boyunca sistem ne derse onu yaptım gene yaparım [/QUOTE]
Kardeş bu sistem ne derse onu yapmayı bana da kafama .dng .dng .dng .dng Öğretirsen sana bol bol dua ederim :D
Allaha emanet olun haydın kalın sağlıcak la
kısa vade longda
değer aynı
yarın fed karrına bakacak galiba
iyi akşamlar
iyi akşamlar
emeğinize sağlık iyi akşamlar
30 nisan fed kararıyla birlikte satış yedik.fed ne dedide satış yedik orası muamma
neyse 4 ve 11 mayıs yukarı dönüş için önemli
82500-83200 arasını bekliyorum bistte
gelirse bizimdir gelmezse zaten bizim değildir
tahminim 11 mayıs olacak diyor eğer olursa da yükselişe kaldığımız yerden daha sert devam gibi
temmuz sonuna kadar gidebilir sadece arada bir 23 haziran var o da ya yükselen dip yada yükselen tepe olur gibime geliyor
bakalım napcaklar.salladık işte ya tutarsa amma sistemli sallama tabiki
şu an orta uzun alda kısa satta
viobta 1044xx altına kalıcı sarkış biraz tedirgin edebilir ama pala bu tedirginliğide yine aynı şekilde yakıt için kullanacaktır
görüşüm düzeltme hareketi devam
.50 veya .78 olacak gibi ama bakalım ne olacak
bol kazançlar
dax için ise tepede obo yaptı ve 10600-10800 arası bir yerlerde son bulur diye düşünüyorum
sp de tepe ihlali yaptığı için
2119.xx e 1
2039.xx e 2 dedik
yaptığı tepe ihlalinede 2125.xx e de 3.1 dedik ve 3.2 için düşeceğiz
yani komple bir düzeltme hareketi var global olarak ve ben bunların hepsini böyle görüyorum
amma sp 2039..xx altı sakat olur onu o zaman değerlendiririz
11 mayıs veya pazartesi görüşürüz
bol kazançlar
[B]Sabahtan beri bir kaç defa denedim error verdi sayfa açılmadı arkadaşalrımla konuşurken insanların aklına türlü hileler geliyor valla bu forum muhtemelen bi speğin ne olduğu belli değil kim kime dum duma işine gelince açıyor işe yarayacağında kapatıyor gibi bende bu konuda arkadaşıma % 100 katılıyorum [COLOR="Blue"]gerçi biz forum sahibini değil Sayın Larossıan için geliyoruz[/COLOR][/B] :D
4 mayıs dolunay
11 mayıs fibo
bakalım tutacakmı
bol kazançlar
dolunayı falan boşver passat, bize içerden bilgi lazım :)
en son, daha enerjı bakanı ne olduğunu bılmezken sen sıber saldırı ıle elektırıklerın kesınldıgını, genel kurmayın 81 ıle acil kodu ıle uyarı gonderdıgını, elektırıkte ek önlemlerın devreye sokulduğunu ve elektırıgı kesenlerın de apışıp kaldığını yazmıştın..
bize içerden bilgi lazım;
secım sonuçları ne olur
akp 330 mu 400 mü alır?
yenı ekonomı yonetımı kımlerden??
bıze bunlar lazım