-
[quote=enorton;153499]Benim 10 dk lık da 400 den bu yana... Ama ben 875 longladım... UV sistem de 60175 den long... Dün akşam dedim ya inşallah ekim ayı sistemcilerin yüzünü güldürecek... İlk işaretleri aldık, hayırlısı...[/quote]
evet EKİM süper başladı gerçekten ama unutma AĞUSTOS ilk 25 günde mükemmeldi.ne olduysa son 1 haftasında oldu.gerçi ağustosta totalde çok iyi karla kapandı ama karın çok büyük kısmınıda 1 haftada hiç etti...
sistem SHORT ken gece bir IMF haberi düşerse gerisini sen düşün yani...
ALLAH korusun...şu IMF haberi gelene kadar gece SHORT biraz sakat gibi duruyor...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153492][B][SIZE=3]Her saniye yüzmilyonlar para yazıyo. Ne sakin olucam...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]İnat etmedim doğru yolu buldum. Kırdı, kırdı, kırdı ))))[/SIZE][/B][/QUOTE]
ben senin kadar küstah saygısız kendini bilmez adam görmedim .. .ne mal adammışın sen ya .. vay anasını .. ya efendi efendi yaz burada yada siktir git .. aq ..
-
[quote=YAVUZHAN;153500]zorla satış getirecen piyasaya borsacı özgür :)
altın kural 108 i hatırla ;)[/quote]
[U]Yok o bu sefer gelmeyecek..[/U] )) Coşkumdan yazıyorum affola..
-
[QUOTE=selçuklu;153508]ben senin kadar küstah saygısız kendini bilmez adam görmedim .. .ne mal adammışın sen ya .. vay anasını .. ya efendi efendi yaz burada yada siktir git .. aq ..[/QUOTE]
short olan var flat olan var mc yiyen var .. saygısızlığın luzumu yok ..aq ..
-
[quote=selçuklu;153510]short olan var flat olan var mc yiyen var .. saygısızlığın luzumu yok ..aq ..[/quote]
Evet bencede trade yaparken biraz dikkat lazım herkes para kazanıyor ama böyle tepki olmamalı.:confused:
-
Şimdi serinkanlı konuşmak gerekirse.
62000 güçlü direncini 3. denememizde kırdık. [U]3 kere denenilen[/U] yer kırılırsa 1500-2000 puandan az yukarı gitmez diye düşünüyorum...
Artık burdan ek alım yapsak bile ilk etapta 63400 görüleceğini düşünüyorum...Orası da çok ucuz..
-
[QUOTE=selçuklu;153504]475 ort full kısa ..stop yakın .. şelale şelale şelale ..[/QUOTE]
bu seferde haklı çık...
cidden senin heykelini dikmek lazım...tebrikler+.+.
-
[quote=selçuklu;153508]ben senin kadar küstah saygısız kendini bilmez adam görmedim .. .ne mal adammışın sen ya .. vay anasını .. ya efendi efendi yaz burada yada siktir git .. aq ..[/quote]
sevgili selçuklu, biraz daha sakin.
bu forumda çoğunluğun görüşü bu yönde eminim.
tam da bu forumda büyük ihtimalle bu son çıkışta en çok puanı yapan adam olarak senin sakin tavrını taktir ederken...
bu kadar gereksiz bir tartışmadan dolayı engellenirsen üzülürüm.
-
62000 üstü kazanılan paralardan gelen teminatla 62450 küçük ek long..
[U]Bana günü en yükseklerden kapatacaklar gibi geliyor..[/U]Bayağı bayağı bi yükseklerden )
-
[quote=Larossıan;153506]Fazla hırsa gerek yok zamanı gelince kaçıp beklemeyide bilmek lazım.:D
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/6/1090.jpg[/IMG][/URL]
60 lık üwww birden bire nasıl çıktı..[/quote]
abi aşırı alım durumumu var göstergende ?
-
Pala... kimbilir bu gidişin dönüşü olacakmı, ah nasıl yollarına bakacaağım kimbilir....Şarkısını sana yolluyorum..:..::..::..::..:
-
[quote=YAVUZHAN;153516]abi aşırı alım durumumu var göstergende ?[/quote]
İşin sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş Yavuzhan.:..: