Üçgen ve kamalar kırıldı mı hemen ekrandan çizgileri silmemek lazım. İlk hareketin fake olma ihtimali hep var... Bakınız Şekil öööğğğyykkkk... Ama dönüp de öbür tarafa kırarsa, ikincinin fake olma ihtimali yok gibi...
Printable View
Üçgen ve kamalar kırıldı mı hemen ekrandan çizgileri silmemek lazım. İlk hareketin fake olma ihtimali hep var... Bakınız Şekil öööğğğyykkkk... Ama dönüp de öbür tarafa kırarsa, ikincinin fake olma ihtimali yok gibi...
84300de aşada 1000 puan daha var dedim 900 puanla yetinin artıkın. 2 günde bana inanan 10000 puan kazandı yoldan yazıyom meşakkatli yazıyom aşağıda 100 kişi okuyo ama hiç teşekkür görmüyom bu forum eskiden hiç bu kadar nankör olmamıştı. neyse akşam kapanış buraların çok üzerinde olacak uzunca bi süre yokummm hakedene selam olsunnnn
Sabahki 84850 ortalamalı kısalarım 83825 ortalamayla flat..
çok hzılı dönüyorlar be...yuh be...
2 dk da 500 puan tepecek ne var soytarılar...
Desteğin altına sarkmasına rağmen alt desteğe gitmedi tekrar üstüne attı..Belki de beni aldattı ama karı cebe koyalım, dünkü gibi kafamı duvara vurmayayım...
[quote=Sekube;309593]Sabahki 84850 ortalamalı kısalarım 83825 ortalamayla flat..[/quote]
Ben de hem VOB'da hem EurUsd'de full flat patron... Aceleye gerek yok olası bir tepkide malı Pala'ya geri vermeyelim.. Dow açılmadan çok daha düşmesi zor...
Her ne kadar paldır küldür düşüyor gibi görünse de şöyle bir W formasyonu ihtimali azımsanamaz.. Eski dibin altına inilene dek short açsam da dikkatli olurum... Prenspilerim gereği burada long açmam zaten... :)))
apsd 2200 e yakın azaldı 15- 20 dakıkada.. donus olucak galıba...
cümleten kolay gelsin patronlar ... işler biraz hafiflettim .. ama .. trade edecek kadar değil .. ühühühühühüüh ...... eur/usd ... papazın grfı ilgimi çekti .. bugün .. 1,32 altı ...gelirse ... long deneyebilirm orda belki .. üvvvvvvvvvvvvv .....
belki edsel bi durum oluşabilir ..... 3 en kısa kalamaz istopta ona göre ayarlanabilir gibi .....
[IMG]http://img823.imageshack.us/img823/786/adszopm.png[/IMG]
Haftalık graf içler acısı gibi görünse de daha önce de benzerini gördük... Sonra ne oldu malum... :)))
Selamlar.. Nerden 86??? dediysem bull market (.. Sanver rest mest demiycem arkadaş bi daha) 3 kere 85500-85800 aralığı flate geçebilirdim shorta cesaret edememiş olsam bile en az iki long denerdim yarımşar poz 1*** küsür puan aşağıları maliyetiyle.. Neyse artık biraz yükselsede az rahat etsem.. Not haberi şart dedikodu medikodu..( Düşüşü kaçırıyor olmak böyle bişey işte şimdilik en azından.. Unmüsterih.. Sabah belli yazanlara teşekkür ederim..
[quote=Strategist;309600]Haftalık graf içler acısı gibi görünse de daha önce de benzerini gördük... Sonra ne oldu malum... :)))[/quote]
Stro hocam o anki indiklerin durumunda da benzerlik varsa dikkate almakta fayda var ben 80-75 beklentim var sonra 105-107 :..: :..: :..: