evet zamn doldu o da zamna 2*5 kala aşağı basmaya başladı,
100225 olursa extrem long açacam oradan,..
Printable View
evet zamn doldu o da zamna 2*5 kala aşağı basmaya başladı,
100225 olursa extrem long açacam oradan,..
üstad saatlikte obo yu tamamladı ve başlangıcı aşağı kırdı ........bide siz bakın isterseniz ..
usd de 5likte fincana kahveyi koydu
15 likte tobo nun limitinde
teyidlerse 2,72 ye atabilir ki buda saatlikte teyidler .....
matruşka gibi oldu valla ama napim gördüğüm bu .....
[QUOTE=sszul;492006]üstad saatlikte obo yu tamamladı ve başlangıcı aşağı kırdı ........bide siz bakın isterseniz ..
usd de 5likte fincana kahveyi koydu
15 likte tobo nun limitinde
teyidlerse 2,72 ye atabilir ki buda saatlikte teyidler .....
matruşka gibi oldu valla ama napim gördüğüm bu .....[/QUOTE]
sayın sszul o obo tepesi bana göre sahte dün yazmıştık bu konuyu, ben burada 103800 ü ölçü alıyorum,..dün 103825 yaptı en yüksekte,..bir sağlama yaptı bana göre,...
burada daha önce belirttim,
103800, 100225, ve 93300 başka rakamım yok,...
şimdi 100225 i arştırıyoruz,...
bu gü-n bakın extremde 2 türlü long açabilirm;
1.100225 te,
2.5 lik al sinyalle,..
bu son 5 lik düşüş bana sahte geliyor,
106xxx dan başlayanını ise dün yazdık, o da daha önceki sahteliğe karşı sahtelik,..
bir kere 5 lik tepe dipteki zamanı kullandı,
tam çıkış yapacağı yerde aşağı bastı terse gitti,
oysa simulasyon çıkış gösteriyor,
[QUOTE=indregandi;491968]trend analizi,
usdtry spot henüz trendini bozmuş değil,...sıkıntısı mevcut trendine tekrar oturup devam edememekte,..böyle bir sıkıntı,
bunu besleyecek olaylar gelirse, oturur,..
teknik olarak ise yukarılayıp ''L''oturup sonra sata tekrar düşse işte o zaman satışlar sağlıklı olacak,
haliylen bu mevcuduna nema alıp dururuz,...[/QUOTE]
şimdi işte tekrar deniyor, ''L'' oturup bir kaç saatlik bar sürdürebilirse, yada sert bir iki bar alırsa, sonra sata girerse başarılı bir sat oluşur,...
aksi zor hep çiğner,...gerçi buda ii nema bıraktı,..
herkese günaydın.. bol kazanclar
global pıyasanın algısı artık trend boyutunde değil anlık algı..
en kucuk bır değişimde yok yunanıstan eorodan çıkıyor, yok yunan meselesı çözüldü, bır data değişiminde yok 2*15 de faız artısı yok, yok hazıran da faız artabılır..
bırseye ınandıklarından değil, sadece bır algı oluşturup mılletı arkasına takmak.. hareketı kendılerı sağladığı ıcın de bol bol milleti kasap bıçağı ıle doğruyorlar..
kış sonu abd dataları kötü gelınce ila-nihaye hep kötü data gelecek faız artısı 2016ya ertelenecek havası estırdıler.. oysa fed duyurdu artık, bu yıl ıster hazıran ıster eylül, majör bır değişim olmazsa faız artacak..
tr buradan kendıne mazot bulamaz..
gerıye secım kalıyor..
orada ılgınc bır durum var
pıyasayı manıpule etmeyen, işini ciddi yapmaya çalışanları izliyorum, dedıklerı şu;
1- hdp barajı asamaz akp tek basına ıktıdar olur ama 230 ustune çıkması da kolay değil....
2- hdp barajı aşarsa akp tek basına ıktıdar olamaz..
yanı, hem hdp nın barajı geçeceğini hem akp nın 276 alacağını söyleyen pek yok..
ben hdp nın değil baraja takılması %12ler cıvarı bır oy alacağını düşünüyorum...
bu durumda pıyasanın bulunduğu sevıyeler hala cok pahalı..
ama;
akp tek basına ıktıdara oynarsa pıyasa, böyle bır algıyla yukarı sürerse, devamında, akp tek basına ıktıdar olamasa bıle MHP ıle ortak olur mesele yok, ımajını da sürer pıyasaya..
bu seçenek en guclu olanı zaten..
herkes hdp akpnın gızlı ortağı demeye bayılıyor ama, MHP oldum olası akp ıcın stepne oldu, ne zaman başları sıkışsa ımdatlarına MHP yetıstı..
şimdi de Demirtaş akp ıle ortaklık kuracak son partı hdp demekte bır sakınca görmezken, MHP ısrarlı sorular karsısında hep topu taca atıyor, amacımız tek basına ıktıdar fılan dıye geveliyor..
8 hazıran da tek basına ıktıdar ongormemekle bırlıkte, bu pala şerefsızının ne tur algılarla pıyasayı nerelere taşıyacağını bılmıyorum..
gecen de yazdım, 90 bınlerde hayal değil secım oncesı 72ler de..
nıyetını sadece kendısı bılıyor, ben de bu şerronun ıpı ıle kuyuya ınmek ıstemıyorum bu ortamda..
flat devam..
meğer kı, acayıp sevıyeler görmezsem:)
mısal 2.85 dolar, 90000 bıst, 2.60 dolar, 72000 bıst gıbı..
işte oralardan korkusuz poz alabılırım..
şimdilik korkak ky havasındayım :)
dağılım yapalım sayın kaos;
11 hdp
12 mhp
23 chp
5 diğer
5 geçersiz
+
--------------
56 eder daha geriye % 44 oy kalıyor
bu 44 ü kim alır sizce
chp nin tek şansı asgari ücret ikraiye falan filendan ziyade adam gibi örgüt çalışması yapıp .
gerekirse her delegeye ( bir işe yararlar en azından ) sen tut kolundan adam getir deyip % 15 -17 arası seçim katılımını arttırması gerekir ..
buda kaba hesap ekstra gelenin % 80 ini alsa kendi oyunu 1,5 2 oynatır oransal olarak da 44 lük partinin oyunu 2 katı aşağı çeker .....
hp zaten listeler açıklandı sıralamaya göre kesin seçilecekler elini oynatmıyor para harcamayayım diye.. seçilemiyecekk olanlar ise şakadan çalışıyor .....
16 17 oy alacakmış keşke alsa denklem değişir ozaman
fakat görünürde hdp eclise girse bile alacağı koltuğun çoğu diğer partilerden az ampülden olur ..
sonuç .........
bu seçimde istikrara oynayacaklar .... ve kötü ekonomi ile girecekler ve üstüne birde korkuyu ekleyecekler .
neyse bura siyaset yeri değil .
hepimiz az biraz dolmuşuz
usd dede kamyon yine doldu,...olursa 3.tur olacak,..
nema için bekler bakalım,..
[QUOTE=indregandi;491968]trend analizi,
usdtry spot henüz trendini bozmuş değil,...sıkıntısı mevcut trendine tekrar oturup devam edememekte,..böyle bir sıkıntı,
bunu besleyecek olaylar gelirse, oturur,..
teknik olarak ise yukarılayıp ''L''oturup sonra sata tekrar düşse işte o zaman satışlar sağlıklı olacak,
haliylen bu mevcuduna nema alıp dururuz,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;492021]şimdi işte tekrar deniyor, ''L'' oturup bir kaç saatlik bar sürdürebilirse, yada sert bir iki bar alırsa, sonra sata girerse başarılı bir sat oluşur,...
aksi zor hep çiğner,...gerçi buda ii nema bıraktı,..[/QUOTE]
artık saatlikte ana trendine yaslanıp realize şansı kalmadı,
tekrar longa çıktı ve artık ''L'' ye oturdu, bu üçüncü barı,..
saaatlikten gelecek satışlar bu saatte bana göre ciddi satışlar,..
şu anda saatlik desteği, sabahki dipte,
2.7420,..short manada henüz bir stış yok,..
endex tarafta ise [B][I]sidikli[/I][/B] 5 lik te al sinyal verirse extrem al yapacam veya 100225 görürse yine alacam,..
her iki taraftada adım adım cadıya doru ilerliyoruz,...
bu arada 100675 te alım fırsatı vermiş,
ben neredeydim o zamn,
herhalde kahve durumundaydık,..
mesela orada 100675 ten alabilmek için sinyal yok,..ne var öncesinde bildiğimiz 100225 bilgisi, buna güvenip alırsın sadece,..
sinyal olmadığı içinde bu aldığını 300-500 flat edersin,..nema olur yani,
bir daha beklersin,...
bir daha, bi,r daha derken, sidiklinin harketleri mındar olur,...
işten atarlar,..
saat 15:00 dan sonra bitişe kadar hareketli seans olabilir,...
5 likte şimdilik 100950 destek,
sinyal gelirse extrem alacam
arkadaşlar,
bol mıktarda teşekkür ve tebrık bekliyorum:) :)
nıhayet Euro/tl de short ıslem yapabıldım :)) hem de bu saçma sığ hacimlerle
3.1055 short, 3.0981 kapa
:))))
dolarda da 2.7650-2.7600
paladan bugunluk de kıl kopardım :))
5 likte al geldi bendeki sistemlerin birinde üstad .......:))))) ben hala güvenemiyorum
15:15 de adp tarımdışı var usa nın
hatırlatayım vede yüksek bekliyorlar ......ekonomistler
[QUOTE=kaos;492039]arkadaşlar,
bol mıktarda teşekkür ve tebrık bekliyorum:) :)
nıhayet Euro/tl de short ıslem yapabıldım :)) hem de bu saçma sığ hacimlerle
3.1055 short, 3.0981 kapa
:))))
dolarda da 2.7650-2.7600
paladan bugunluk de kıl kopardım :))[/QUOTE]
o 250 lotlar sizinmiydi sayın kaos euro da : bende tamı tamına 3,1055 den shortlayıp 3,1006 dan flatladım ..
ama çok yavaş hareket ediyor birdaha yapmam herhalde:)))
bir de parite deneyin tam fitil olun :)))))
yok.. 250 lotlara gıcık oldum zaten, adam durmadan kaydırıyor bı sabıt tutamadı :))
hem Euro de hem dolarda 100 luk ıslemler yaptım..
kanser olmak ısteyen Euro da işlem yapabılır.. tam kanserojen.. adamı çıldırtır..
ustad zamanında haklı olarak uyarmıştı.. çok sığ piyasası var dıye
[QUOTE=kaos;492042]yok.. 250 lotlara gıcık oldum zaten, adam durmadan kaydırıyor bı sabıt tutamadı :))
hem Euro de hem dolarda 100 luk ıslemler yaptım..[/QUOTE]
aynı pezevenk . dolarda 2500 le aynını yapıyor
usd de 2,7083 civarına veri öncesi bir çekilme bekliyorum
[QUOTE=sszul;492040]5 likte al geldi bendeki sistemlerin birinde üstad .......:))))) ben hala güvenemiyorum
15:15 de adp tarımdışı var usa nın
hatırlatayım vede yüksek bekliyorlar ......ekonomistler[/QUOTE]bende henüz al gelmedi,
şöyle olursa al olabilir, şu sıra
100950 yi aşağıya kıracak fakat 100675 i kırmayacak,...sonrasında yükselen devam edecek,..
neredeyse 1 ay olacak
poz taşıma suresı 45 dakıka ıle 2 saat arası :)
bır yatırımcı bu kadar mı korkak olur yarabbi :)
zaten 2/3 paladan alacağım duruyo hala.. cok az mıktarını yoluyorum,1 er 2 şer kıl..
ızın verırlerse ıstanbul modern de PALA KIL SERGISI acıcam.. ustadda da bol mıktarda var:)))
piyasa yapıcı da olabılır o 250lık..
spot vadelı fıyatını ayarlıyor olmalı..
dolarda bu işi 1000'lıklerle yapıyor
5 lik al geldi extrem aldım,..
[QUOTE=indregandi;492048]5 lik al geldi extrem aldım,..[/QUOTE]
özel sektör tarımdışı kötü gelecek :dü: diyelim o zaman ..ki gönlünüze göre olsun üstad
usd nemalar tamam,...
kötü gelmiş verisi,
bu mevcudun devamı demek, şimdi yellen daha bir ön plana geldi,..
hakkaten şerefsiz bunlar hep ters .. şimdi yellenince düştüğün geri alır dollar.
kalır cumaya ..... bugün veri kötü geldi diye millet korkup ne alabilir ne satabilir ....
gene balance pointte yakalayıp atlayacak koyboya ..
hep atın intikamı oluyo ya
adamlar resmen piyasa koşullarına göre veri açıklıyorlar, tüm dünyayıda arkalarına takmışlar,..
ben diyorum bunların verileri ile ilgilenmeyin,..bir yönünüz olsun, bir de cüzdan ayarınız, aralarıda biz tamamlıyoruz,..
bu şerro 20000 den fazla düşemiyor yada çıkamıyor,..
20000 ni geçer geçmez düzeltmeye başlıyor,...
3* 5 bar sonra ikinci bir hareketlenme olacak,
5 lik sistem son durumda al devam ediyor,
destek 100975
[QUOTE=indregandi;492060]3* 5 bar sonra ikinci bir hareketlenme olacak,
5 lik sistem son durumda al devam ediyor,
destek 100975[/QUOTE]
şu anda pozişın al dan satta,..
bir very bad ...bir very good .........
bunun ugly si nerede????? az kaldı oda çıkar ortaya
çok ciddi nema aldım bu gün,
her gün bu kadar alsam sıkıntı olmaz yaw,
[QUOTE=indregandi;492063]çok ciddi nema aldım bu gün,
her gün bu kadar alsam sıkıntı olmaz yaw,[/QUOTE]
üstad siz nema dedikçe ..eski nema kesintileri aklıma geliyor........valla ve hala içim acıyor ona