ünlü bi düşünürün lafı aklıma geldi ;
" Susadım, az bi water loo "
Printable View
ünlü bi düşünürün lafı aklıma geldi ;
" Susadım, az bi water loo "
Dolar index 80.15 üstü her türlü yardırır yukarı doğru...80.20 şu anda...
[QUOTE=Astatin;309355]Temese patron gelse " o şekilde yada bu şekilde 90000 görülecek" dese....aftlopatro gelse, yabancılar hamuduynan alıyor dese, akaay gelse 5 dklılarda pupu var dese, efiksci gelse mental-kental-hantal hepsi ala geçti dese, pambıh gelse raning yukarı kırılır şu şlu dalgayı yapar 91000 e vurur dese.......selpatros gelse, kanalizasyon procekşın yapsa imörcınsı...hüülüllü[/QUOTE]
merhaba patron:)
senin için sordum programa bir şey demedi
zaten uzun zamandır bir şey demiyor kendisi
en son 73075 demişti
bende onu yanlış yorumlamışım:(
sistemler ala geçti ben 73075 bekledim
hala bekliyorum:(
gani gani margin yedim
sistemlere uysam bende sazanla giderdim:(
uycam bundan sonra söz:)
[FONT=Calibri][COLOR=#1f497d]Yeni bir oyun daha çıkartıyorlar daha küçükleri çekmek için galiba :..:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Calibri][COLOR=#1f497d][/COLOR][/FONT]
[FONT=Calibri][COLOR=#1f497d]1 Aralık 2010 tarihinden itibaren ,[/COLOR] [B][COLOR=red]VOB-İMKB 30-100 Endeks Farkı” Vadeli İşlem Sözleşmesi işlem görmeye başlayacaktır. Başlangıç teminatı 250 TL olarak belirlenmiştir. [/COLOR][/B][B][COLOR=red][/COLOR][/B][/FONT]
Dax da 6840 dünkü saatlikte yaptığı daralan üçgenin alt bandı...Kırarsa zortingen...
işin tuhafı sistem hala longda kaldı garibib iyi ki uymamışım dün kapanışta long aççaktım tam geldim seans emir saati dışında diye mesaj vermiş açamamıştım hemde 85650 ye girmiştim uyyyyyyyyy yandım derdim iyiki geç gelmişim :::
uşahhlarrr selammmm yoldan yazıyom dün palanın koftiden yukarı alışında inanmayın çökecek dedim ama bana inanmayanlara yazık oldu cistem mistem annamam piyasayı okuyamanın yeri karacaahmet bu piyasada
şimdi dip yaptıı görüntüsüne kanmayın en az 1000 puan daha çökecek sora yukarı yapabilirrr ben flatosum rahatosum ühühühüh çüzzzzz
Astiprof msq ne alemde sat geldimi söylemeye geç kaldın da :..: :..: :..:
Daxdaki üçgen dünden kalma...
[img]http://666kb.com/i/boppzbiboi0b1vqaa.gif[/img]
Akbank ve yapı yeni dip yaptı...Vadeli, garan ve işc dipten yukarıda şimdilik...
döviyler...vurmayın looo...