satıyorum satıyoruuuum saaattııım
Printable View
satıyorum satıyoruuuum saaattııım
gel bakalım usd kızım,
kollarıma doru gel,
seni hep yaşlı karı gönderiyor, biliyorum bunu,...sarıyor sarmalıyor, allıyor, pulluyor, gönderiyor,..
yarın cadılar bayramı, yaşlı kadın günü,
keh, keh,..
[QUOTE=indregandi;491836]5 ik tepe dip analizi;
5 likte ilginç bir noktaya tesadüf etmiş,
şu sıralar
fiyatların 102350 kırması short yön devam olacak;
yine şu sıralar
bunu [U][B]yapamaması[/B][/U] [I][B]durumunda fiyatların hızla yükselmesi gerekiyor,[/B][/I]
yani bu hızında indikatörü geçmesi gerekli en azından,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;491837]saat
09:50
29* 5 bar total;
4*5 barı kullanılmış durumda,
öyleyse bu işin izlenmesi için kalan süre 25*5 bar,[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;491838]hızla yükselen fiyatların gideceği seviye, 104525,
kırılacak yer ise 102350,...
25 barı tükettikten sonra her an bu ihtimaller oluşacak,[/QUOTE]
kalan 4 *5 bar,...,,pasaja geliniyor yavaşça,...
günaydınlar
üstad 4 bar sonra yükselmeyi beklemiyorsak ..satış gelecek desek ..
usd gitmezmi yukarı??
kovalama başladı artık,
fiyatların şu anki seviyesine 16:00 dan itibaren indikatör yetişiyor,...
yani gözüken 16:00 dan itibarenki bölüm daha önemli olacak,..
[QUOTE=sszul;491865]üstad 4 bar sonra yükselmeyi beklemiyorsak ..satış gelecek desek ..
usd gitmezmi yukarı??[/QUOTE]
yükıselmeyi bekliyoruz, beklemiyoruz değil,
şunu dedik, hani sorsak kendimize yükselirmi düşermi manasında,..düşer deriz,
102350 mi kırar, 104525 i mi gider,
102350 kırar deriz,
bilmiyoruz dedik,
bakın aslında biliyoruz,
ben diyorumki indikatör yükselecek,
kimse demiyorki üstad şu anda bu nerede,..diyorumki, yükseliş hızı,..ne demek fiyatlar yeteri yükselemesse indikatör yakalyıp geçerse bu olumsuz,..,
peki fiyatlarda oyalanma devam ederse bu defa indikatör kaçta yakalıyormuş fiyatları, 16:00 dan itibaren,
başka ne verdim,
saatlikte L bağladım birebirde, dünden beri ne veriyorum,...bunun çabasını diyorumki usd aşırı alım sonrası long trende devam etmek istiyor, vob endex 30 ise dip bulmaya çalışıyor,...
son ne verdim buraya yaşlı kadını,..yarına , TA olarak ne verdim yaşlı kadının yanına 5 lik tepe dip analizinin saatlikte olan durumunu,
son olarak ne verdim,
spot usd ile vob 30 endexsin saatlik durumlarını 5 lik tepe dipten takip edelim dedim,
peki bunlara girmeyen ne yapacak, 103800,..buradan bakacak, değişmez dedik buna,...
kısaca,
sadece;
usdtry spot yarın netlik kazanır,..annadınız nı,
[IMG]http://image-turko.com/di-B0XQ.png[/IMG]
vurgu burgu işleri,...
saatlikte spot tarfta usdtry için iki farklı analizle bunu görüyorum zaten,..
şöyle bir yürüyelim,..güneşin tadını çıkaralım,...
ö/s görüşürüz,...
üstadım dolar tam 2.7107 civarında dolaşıyor...karar vermeye çalışıyor sanırım...
[QUOTE=Osmanaga;491871]üstadım dolar tam 2.7107 civarında dolaşıyor...karar vermeye çalışıyor sanırım...[/QUOTE]
yok ya bunlar bekliyor işte,
yarını bekliyorlar,..yellen bunları götürüyor başka bir numaraları yok,..
iç koncoktür belirsiz ve kötü olduğundan tutuyorlar, üstüne yellen bir şeyler derse durumdan vazife yapıyorlar, yaptıkları bu,..
başkada bir numaraları yok,..
işte yarını beklerler,...koca karı vurgu yapar, bir şeyler mırıldanır filan bunlar da bir iki yürürlerse,..kar olur yani,..
diğer türlü bitikler,..toplu kesim durumundalar,..
bir de şu son tepe varya, anormal sahte geliyor bana,..
nedense bakıyorum bakıyorum sahtelik kokuyor,
hani bir tepe varsa, o tepe 103800 yani, bakın bu gün 103825 görmüş kimse söylemiyor,
[IMG]http://image-turko.com/di-RPQ6.png[/IMG]
bakın burada saaatlikte, usdtry trendleri gözüküyor,...şu anda ''L'' den kopma olamadığından trend hali hazırda sürüyor,...fakat buraya hızlı tepki ile geldiginden,..1 mayıs cuma günü oldu bu,...bu fiyatları aşırı alıma götürdü ve ''L'' ler yubkarı eğimli düz çizdi,....
bu yatayın nedeninin biride bu, aşırı alım hali, fiyatlar realize olup tekrar trendine oturmak ister,..
diğeride yellen,
işte şimdi tekrar long trende oturmaya çalışıyor, bunu yarına yellene göre ayarlayacak,...konu bu,..yellen olumlusuna veya olumsuzuna fiyat gösterecekler,..
diyecekler ey global sistem biz olamadan bizim başakanımız konuşmadan bizim palamız almadan siz bir hikayesiniz,
o nedenle bakın bizim olmadığımız yerde yataya sarıyorsunuz,...fiyat bile yapamıyorsunuz,..
dolaysı ile bizi takip edin, ne varsa bizde var,..
annadınız [B][I]nı[/I][/B], dünyanın en değersiz parasına(usd) bunu yapmaya sağlamaya çalışıyorlar,..
ve bunu sadece sözle sağlıyorlar,...
önce söz, sonra adamlarınca eylem yapılıyor, biat sağlanmış oluyor,...
usd kadar değersiz bir başka para birimi yok dünyada,...
keh, keh,...
5liktepe dipte dediğim süreç artık başladı,
destek 102925,....
[QUOTE=indregandi;491899]5liktepe dipte dediğim süreç artık başladı,
destek 102925,....[/QUOTE]
eğer fiyat indikatörden uzaklaşıp kaçamassa yukarı,
ilerleyenlerde işte yarına yelleni beklerken sözün gelimi, 102350 kırarak 101825 ana desteğine kadar geriler fiyatlar,...
aksi şekilde hgızlanıp desteklere yakalanmadan yukarı giderse bu durumda 103800 geçerek, 104525 hedefler, max simumda ise 104950 ye kadar hedef taşıyabilir,
sonrasında herkes vurgu burgu ilşleri nedeni ile yellene doru yaklaşmalılar, bu usd içinde böyle,
öyleyse neymiş, fiyatlar yellene yaklaşacaklarmış,...işte ondan sonra perşembe ve cuma bilmem anlatabiliyomuyum,
keh, keh,..
destek ten aşağı sarktı,
direnç 102925 oldu,...
[QUOTE=indregandi;491904]destek ten aşağı sarktı,
direnç 102925 oldu,...[/QUOTE]
15:10 dan itibaren
35 dakika boyunca
[QUOTE=indregandi;491906]15:10 dan itibaren
35 dakika boyunca[/QUOTE]
bir sonrakıi 103100, bir sonraki 103150, bir sonraki 103175, bir sonraki 103375, v.s...
fiyatlar indikatörü yakalayıp geçerse anlamalıyızki 104525 e gidecek,
şimdilik 102925 dirençten konuyu takip edelim,..:)
her iki tarafta,
hem usd try de, hemde vob endexc 30 da,
yarına kadar
saatliklerde
düşme paylarıda var, çıkma paylarıda var,
sıkıntı yok,...
bu şu demek yellene kadar piyasa yok yani,..
ABD'DE ITHALAT DEGISIMI MART'TA: %+7.7 (ONCEKI:%-4.4)
bakın bu görece yüksek usd den kaynaklanıyor, daha türkçesi böleşe yiyip içmekten,..
abd datası cumaya kötü gelmez, cok ıyı gelmese de..
dolayısıyla data bızı majör etkilemez, asıl etkı secım..
pıyasa akp kan kaybetse de tek başına ıktıdar şampanyası patlatırsa (duyum/ongoru/anket/istihare...) bıstı 90a dayar.. bulent arıncın rabbım verdıkce verıyor formasyonu....
akp tek basına ıktıdar olamaz fıyatlanırsa, pala vıtesı boşa alır, kamyondan atlar... allahını seven kaçsın formasyonu...
(bır olasılık olarak da buralarda 2-3 bın puanda mast yapar...)
ılk ıkı olasılık cıddı hareket rıskı taşıdığı ıcın mumkun mertebe flat kalma, secım gecesını çekirdek cıtlayarak ızleme yanlısıyım.. stressız, keyıf ıcınde sabahlarım :)))
endeks ıcın olası sert hareketler bırebır kura da yansıyacaktır...
flat işlemsiz devam..
zaten sol avucum kaşınıyor, batıl ınancıma göre işlem yapsam para kaybederim demek :)
yaşasın batıl ınanc..yaşasın hurafeler...
yeni iç guvenlık yasasına ıstınaden;
akpnın tek basına ıktıdar olamayacağına yonelık ''kuvvetli delilim'' yok
sadece ''makul şüphe'' içindeyım
sıkıntı yok,
o dörtlü değişmedikçe, böyle yazmıştık,
....birisine hendek atlatsalar ne olur,...dörtlü aynı dörtlü,...
biraz nema aldım usdden, birazda endex ten aldım,
usd short, endex log pozlarım devam ediyor,..
işte böyle ustad, rüzgârı yelkene doldurunca alıp kenara cekılıcen.. poyrazsa poyraz, meltemse meltem..
:)
kıl koparsak kar...
[QUOTE=kaos;491918]işte böyle ustad, rüzgârı yelkene doldurunca alıp kenara cekılıcen.. poyrazsa poyraz, meltemse meltem..
:)
kıl koparsak kar...[/QUOTE]
kıl devamlı kopuyorda, bedeni koparamıyoruz,...
1.5 aya girecem belki de geçecem bu usd shortta,..sıktı artık,..ama kar almadan bırakmıyacam,..
herkes yanılabılır ustad.. 2.60lardan kalıcı poza gırmenız ıyı olmadı ama, yıne de alsatlarla zararı sıfırladığınıza ınanıyorum
epey fırsat yaratmıştı..
2.80lere gitme potansıyelı 2.60a gitme potansıyelınden daha yüksek geliyor bana..
abd en gec eylülde faız arttırır akp secımden umduğunu bulamaz varsayımı ile...
[QUOTE=kaos;491920]herkes yanılabılır ustad.. 2.60lardan kalıcı poza gırmenız ıyı olmadı ama, yıne de alsatlarla zararı sıfırladığınıza ınanıyorum
epey fırsat yaratmıştı..
2.80lere gitme potansıyelı 2.60a gitme potansıyelınden daha yüksek geliyor bana..
abd en gec eylülde faız arttırır akp secımden umduğunu bulamaz varsayımı ile...[/QUOTE]
hakkaten iyi trade puvanı aldım,......ama gövdeyede kazanç alıp endex se dönmek istiyorum artık,..
yurduma vatanıma,..:..:
saatlikler,
102425- 350 arasına kadar normal,
daha aşağısı anormal,..
[QUOTE=indregandi;491908]bir sonrakıi 103100, bir sonraki 103150, bir sonraki 103175, bir sonraki 103375, v.s...
fiyatlar indikatörü yakalayıp geçerse anlamalıyızki 104525 e gidecek,
şimdilik 102925 dirençten konuyu takip edelim,..:)[/QUOTE]
103775 teyiz şu anda,...bu günü 104050 de kapıyoruz, yarın 104525 e yükselecek tavan,
aşağısı 102350den itibaren, 101825 olarak mevcut ve 101825 ana destek konumunda,
bütün bunlar olurken 103800 tek değişmez konumda,..
şu veriye güçlü abd oynasalarda tekrar satsam,..
usd nemalar tamam tekrar short yönde yerleştirdim,...
yarın cadılar bayramı,..
bu gelişmeler ışığında yarın ne olur,
usd try tarafta cadıyı aşağıda beklerler bu durumda endex yükselir,
cadıyı yukarıda beklerler endex dahada düşer,
sonuçta bundan sonra yönü cadı çizecek,
ağzından bir şeyler alabilirlerse usdtry yi çıkarırlar, yok bir şey demesse usdtry düşer,..
güzel sattı arkadaş,..korkuya oynadı,...
palabeyin yaptığı iş, lastıik gibi germekten başak bir işe yaramaz,...
bu lastik dün dediğimiz üzere 100225 e kadar uzayabilir,
101825 5 lik te ana destekti,...
bu yavşağın bir bildiği var,...iş peşinde ,...ve acelesi var,...