Öro ben toplantıdayken malum trend çizgisi yakınından sekmiş... Sistem de yakalayıp long'u çakmış ama ben bakamadım kaçtı buz gibi fırsat... üvvv... :)))
Printable View
Öro ben toplantıdayken malum trend çizgisi yakınından sekmiş... Sistem de yakalayıp long'u çakmış ama ben bakamadım kaçtı buz gibi fırsat... üvvv... :)))
vay be siteyi açıp en son yazanın nano olmadığı bi günde görcekmişiz :)
[quote=zozo;309452]vay be siteyi açıp en son yazanın nano olmadığı bi günde görcekmişiz :)[/quote]
günün mesajı buydu zozo hehehehe :p
yarın DOW açık değil mi? tatil takvimlerine baktığımda sadece bugün tatil görünüyor.öyleyse gece fdow açık olur sanırım.
[quote=sazan;309447]Yahu ben yine anlayamadım bu cümleyi.
What does it mean ? :)[/quote]
negrolino'yu andım napim anlamadıysan sayfa atlıyon sonra anlamazsın tabi sazan..)
zati çok mühim bi yorumum değil o), gerisini anladıysan tamamdır benim için..
[quote=Strategist;309450]Forumu Twitter gibi kullananları ignore list'inize ekliyorsunuz ve kafanız rahat ediyor.. Ben öyle yaptım.. :)))
[URL]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=ignorelist[/URL][/quote]
aferim sana okuyan okuyo butonu var bende de çaktırma forum ya bura sen okumayınca noluyoki..)
[quote=zozo;309452]vay be siteyi açıp en son yazanın nano olmadığı bi günde görcekmişiz :)[/quote]
pardon ya tazeyim ondan azalır zamanla bilirsiniz..)
[quote=TÜRKOĞLU;309456]yarın DOW açık değil mi? tatil takvimlerine baktığımda sadece bugün tatil görünüyor.öyleyse gece fdow açık olur sanırım.[/quote]
aynen TÜRKOĞLU açık olur..
sstrotegist ignore list eğitimi veriyomuş akşamları A dan Z ye; nedir?, nasıldır?, ne zaman?, ne kadar?, faydaları?, yan etkileri, kimlere? falan feşmekan..) uygun örneklemelerle paylaşım dünyanıza katkıda bulunuyomuş hemide..) aman duymasın ignore edemez falan aman diyim.. okuma yetmez duyma ignore butonu da olsa onuda önlesek ne rahat olur hayat demi..??
Olum nanoyu kizdirmayin bak...
nano sen daha önce bu forumdaydın çoğu kişiyi tanıosun önceki nickin neydi ?
[quote=Pastacila;309478]Olum nanoyu kizdirmayin bak...[/quote]
daha sakin üslubu bozma