[quote=The Tatar;359190]75700 de çok manaliydi :)[/quote]
longçu bırakmadı herhalde.
öyleyse
[SIZE=5]Büyük crashhhhhhha az kaldı..lelele.lelele:dü::dü::dü:
full shorttttttttttttt.dng.dng:::::: [/SIZE]
Printable View
[quote=The Tatar;359190]75700 de çok manaliydi :)[/quote]
longçu bırakmadı herhalde.
öyleyse
[quote=enorton;359192]Piyasayı iyi tutuyorlar yine de... Acayip işler oluyor 75700 den 76300 e ordan 75675 ordan tekrar 76100 lere geldi... ve bunların hepsi 5dk da oldu...[/quote]
VIXXXXX (C) yazsalar tam olacak patron
[quote=flexy;359197]VIXXXXX (C) yazsalar tam olacak patron[/quote]
süper :D :..: :::
vobta yenisin galiba :D:D:D:D
biz alıştık artık bu şaklabanlıklara :..::..::..:
[quote=enorton;359192]Piyasayı iyi tutuyorlar yine de... Acayip işler oluyor 75700 den 76300 e ordan 75675 ordan tekrar 76100 lere geldi... ve bunların hepsi 5dk da oldu...[/quote]
[quote=bull market;359191]Hiisse takılanlar şimdilerde küfür ediyomudur ki:) ediyodur ediyodur...
Seçime kadar uzun takılsak demek ne sinir yapacak bu millet:)[/quote]
vob ta takılarakta edebiliyorum ben :::
padişah az daha çalışırsan gayahan kıvamına gelecen ona göre :)
seninde nefes kuvvetliymiş :)
pozitif uyumsuzluklar belirmeye başladı,demekki bi parti daha satış gelebilir :)
bugünkü tek sinyal 76925 ten short ve halen devam ediyor..
stobu ise 77 bine kadar düştü tabi..
[quote=The Tatar;359218]padişah az daha çalışırsan gayahan kıvamına gelecen ona göre :)
seninde nefes kuvvetliymiş :)[/quote]
az çalışmadım, nefes açıcı ilaç kullanıyorum.
bakın şimdi, 76.175
[quote=padişah;359222]az çalışmadım, nefes açıcı ilaç kullanıyorum.
bakın şimdi, 76.175
[SIZE=5]Büyük crashhhhhhha az kaldı..lelele.lelele:dü::dü::dü:[/SIZE]
[SIZE=5]full shorttttttttttttt.dng.dng:::::: [/SIZE][/quote]
[SIZE=5][COLOR=darkgreen]Ralli hoplayarak zıplayarak geliyor. Formula FOB Grand Priz..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
:yü::yü::yü:
:..::..::..::..:
[COLOR=black]Selam Voborsa...brv.brv[/COLOR]
hoşgeldin ex
extra
bakalım düşüşü indiğe göre bitirmeye çalışıyor önümüzdeki haftamı ne zaman yukarı yapar zaman göstercek
[quote=padişah;359227]hoşgeldin ex
extra
Hoşbulduk. "Gaya"lı nickinle yazsaydın keşke..:::
Patron,
Hamilton'ı gördün mü??.dng
[quote=padişah;359222]az çalışmadım, nefes açıcı ilaç kullanıyorum.
bakın şimdi, 76.175
oldun sen patron,tebrik ederim :..:
[quote=excali;359226][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Ralli hoplayarak zıplayarak geliyor. Formula FOB Grand Priz..[/COLOR][/SIZE]
:yü::yü::yü:
:..::..::..::..:
[COLOR=black]Selam Voborsa...brv.brv[/COLOR][/quote]
hoşgeldin patron nerelerdesin ?
göstergeden stop yiyecek son sinyal bar sonu..
[quote=The Tatar;359232]hoşgeldin patron nerelerdesin ?[/quote]
Aste'nin yokolma hastalığına yakalandım , patron:..::..:
sabancılarda boyuna AKBNK satıyorlar.az evvel yine haber düştü bu seferde DEMİR SABANCI 91 milyon tl nominal bedelli hisse satacakmış.
spotu çok olumsuz etkiliyor şu an AKBNK a gelen satışlar.
demır sabancı, 91.230.600 tl nomınal tutarlı akbank hısse satısı ıcın mkk'ya basvurdu
-matrıks-
[quote=excali;359235]Aste'nin yokolma hastalığına yakalandım , patron:..::..:[/quote]
dank parası yemeye tatile gitti kesin :::
[quote=The Tatar;359238]dank parası yemeye tatile gitti kesin :::[/quote]
Eyi Adamdı....dng
[quote=The Tatar;359234]göstergeden stop yiyecek son sinyal bar sonu..[/quote]
300 altına sarkınca pas geçti..
17:00 a bakalım :)
[quote=TÜRKOĞLU;359203]vobta yenisin galiba :D:D:D:D
biz alıştık artık bu şaklabanlıklara :..::..::..:[/quote]
Merhaba sayın PAMBIK,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???:D
[quote=excali;359235]Aste'nin yokolma hastalığına yakalandım , patron:..::..:[/quote]
Merhaba sayın Ekskalibur,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???
[quote=excali;359239]Eyi Adamdı....dng[/quote]
biri bizi izliyormudurki :)
[quote=Astatin;359242]Merhaba sayın Ekskalibur,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???[/quote]
vallahi görmeden yazdım patron :)
[quote=The Tatar;359243]biri bizi izliyormudurki :)[/quote]
Ben de gözetlendiğimden çok şüphelenmeye başladım , patron?
.dng
75700 bi kez daha ziyaret edilecek anlaşılan ?
epey hareketlendik..
[quote=The Tatar;359240]300 altına sarkınca pas geçti..
17:00 a bakalım :)[/quote]
Merhaba sayın DITATAR,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum..
Acaba seçimdne ne çıkarsa çıksın, seçimden sonra sıkı para ve maliye politikaları şeettirileceğindne dolayı mı VOB da gelene gidene veriyorlar :::
Seçimden AKP çok oy alır burası ralli yapar diyenleri bademmi edecekler sayın dıtatar acaba sizce..::: Acaba ralli yaparsada, ralliye başlayacağı yer 76 mı olur uksa 70 mi mi olur? YAnıt verin ne olur.lelele
hiç altın alıp satmadım ben bilmiyim.zerre kadar ilgimi çekmemiştir emtialar çekmezde çekmesinde :D:D:D
vob yetiyor bana ben yaşlı ve yorgun bir traderım.kalp çarpıntısı var gelemiyim fazla heyecana :D:D:D
[quote=Astatin;359241]Merhaba sayın PAMBIK,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???:D[/quote]
[url]http://www.tuketicifinansman.net/2011/06/eft-sistemindeki-ariza-yuzunden-para-transferleri-durdu.html[/url]
EFT sistemi çökmüş sabah 11 de gönderdiğim para hala geçmemiş... Hangi işimiz doğru ki...
[quote=excali;359246]Ben de gözetlendiğimden çok şüphelenmeye başladım , patron?
.dng[/quote]
ben görmeden yazdım inan,içime doğmuş,histem işte ama para etmedi :)
[quote=Astatin;359242]Merhaba sayın Ekskalibur,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum.. Acaba komoditiisslerde lonk poz alsam sesimi duyarmısınız..sizce iksauusede 2000 mi oluri 1000 mi olur? Öyle de roman olur???[/quote]
Bezine(BES) bir bakıver, patron :D
Bir ıslaklık hıssediyor musun?
[quote=The Tatar;359244]vallahi görmeden yazdım patron :)[/quote]
Sayın Dıtatar,
Vallahi bende yeni açtım ekranı, taamen tesadüf geldiğim saat...Yeminle derimki izleme gözleme dinleme cihazlarıyla işim olmaz.dng
[quote=Astatin;359248]Merhaba sayın DITATAR,
Ben astatin. VOB da, fıçırlarda, emtialarda, komoditiislerde yeniyim. Sizin gibi üstadların sayesinde voleyi vurmayı düşünüyorum..
Acaba seçimdne ne çıkarsa çıksın, seçimden sonra sıkı para ve maliye politikaları şeettirileceğindne dolayı mı VOB da gelene gidene veriyorlar :::
Seçimden AKP çok oy alır burası ralli yapar diyenleri bademmi edecekler sayın dıtatar acaba sizce..::: Acaba ralli yaparsada, ralliye başlayacağı yer 76 mı olur uksa 70 mi mi olur? YAnıt verin ne olur.lelele[/quote]
senin işin dank imalatı değilmi patron ne işin olur para piyasalarında :::
afrika karışık satışlar patlar bence :D
[quote=enorton;359250][URL]http://www.tuketicifinansman.net/2011/06/eft-sistemindeki-ariza-yuzunden-para-transferleri-durdu.html[/URL]
EFT sistemi çökmüş sabah 11 de gönderdiğim para hala geçmemiş...[COLOR=red] Hangi işimiz doğru ki[/COLOR]...[/quote]
11 den önce yapılan EFT lerimiz:::
selam ey millet,,
vob da durum nedir?
endeks i sanırsam 62300-62700-63200 ve de 64200 de tutarak seçimlere girecekler ve sırasıyla 65700 ---------------73000 lere götürüp ky de mal mı bırakacaklar acep,,,,,
Dalır 5750'den sonra bakalım ne etcek?
[quote=excali;359252]Bezine(BES) bir bakıver, patron :D
Bir ıslaklık hıssediyor musun?[/quote]
[quote=The Tatar;359254]senin işin dank imalatı değilmi patron ne işin olur para piyasalarında :::
afrika karışık satışlar patlar bence :D[/quote]
exxxx...hayır.dng
dıtatar....lonkk dörm investment it is.dng fekat spot treyd her zaman daha golay..vob gibi lebronik deel..**