[quote=last trader;294314]video da guzelmis abi bugun cokmesse kotu abi[/quote]
Çökerse ikimize,çökmezse....ipimize....
Zaten üzülüyoruz sonunda,hiç olmazsa baştan sevinelim...:)
Printable View
[quote=last trader;294314]video da guzelmis abi bugun cokmesse kotu abi[/quote]
Çökerse ikimize,çökmezse....ipimize....
Zaten üzülüyoruz sonunda,hiç olmazsa baştan sevinelim...:)
yine zor bir süreç başlayacak gibi... neyse ben çıkıyorum herkese şimdiden iyi tatiller...
[quote=a.kaya;294308][COLOR=red]fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum [/COLOR]he buranın altı tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelir :..: bakalım asti ne diyecek bu yorumuma :..:[/quote]
soru sormuşsun kayaboss, yorum yapmamışsın ki.dng
BUGÜN ÖNEMLİ PARİTE ARTIK KARAR VERSİN....[IMG]http://ressim.net/a/upload/8b337bfb.jpg[/IMG]
PARİTE ZİRVEDEN DÖNECEKMİ DOLAR DİPMİ YAPIYOR BOŞKEN KATKIM OLSUN İSTEDİM DOLARDA SATIM DEĞİL ALIM DENENNECEK YER..[IMG]http://ressim.net/a/upload/6a1aac86.jpg[/IMG]
sıkıntılı seanslar, bastırılmış fiyatlar, dışarıya ters hareketler..doldur boşaltlar...tipik "uzatma dakikaları" olayımıdır nedir..ehuehuee..haydi kraşieynseync
[quote=perfectt;294326]PARİTE ZİRVEDEN DÖNECEKMİ DOLAR DİPMİ YAPIYOR BOŞKEN KATKIM OLSUN İSTEDİM DOLARDA SATIM DEĞİL ALIM DENENNECEK YER..[/quote]
öhi öhi...VOB la alakası açısından bir şey ekleyeyim..paritenin 1.40 ların üzerine çıkacağı ama borsaların bugündne aşağıda olacağı günler yakındır belki yarın belki yarından da yakın..eski bir Asti sözü olarak; dönem dönem borsalarla diğerleri (gold, pitrol, paritleyin) arasında bazı korelasyonlar kurulabilir dönem dönem..ve fekat bu kalıcı değildir.
Alıntı:
a.kaya Nickli Üyeden Alıntı
fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum he [COLOR=red]buranın altı[/COLOR] [COLOR=red]tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelir[/COLOR] bakalım asti ne diyecek bu yorumuma
soru sormuşsun kayaboss, yorum yapmamışsın ki
Bak gene işine geleni almışın sırf kafa bulmak için Asti :..:
pehh dolar alıyoduk 2007 sonumuydu neydi 1196 idi dolar dediler arkadaş ne alıyon 1 dolar 1 tl olacak kekmisin dediler 1.80 görüldü *****
[quote=Astatin;294327]sıkıntılı seanslar, bastırılmış fiyatlar, dışarıya ters hareketler..doldur boşaltlar...tipik "uzatma dakikaları" olayımıdır nedir..ehuehuee..haydi kraşieynseync[/quote]
60 lıkta spot100 fena göçecek gibi burdaki sırf oyalama başka bi şey değil hala da yatay piyasa devam etmekte bana göre 83100 kırılmadan sağlam şekilde böyle git geller devam edecektir
[quote=a.kaya;294329]Alıntı:
a.kaya Nickli Üyeden Alıntı
fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum he buranın altı [COLOR=red]tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelir[/COLOR] [COLOR=seagreen]bakalım asti ne diyecek bu yorumuma [/COLOR]
soru sormuşsun kayaboss, yorum yapmamışsın ki
Bak gene işine geleni almışın sırf kafa bulmak için Asti :..:[/quote]
yalnız ordada soru var:D
[quote=astatin;294328]öhi öhi...vob la alakası açısından bir şey ekleyeyim..paritenin 1.40 ların üzerine çıkacağı ama borsaların bugündne aşağıda olacağı günler yakındır belki yarın belki yarından da yakın..eski bir asti sözü olarak; dönem dönem borsalarla diğerleri (gold, pitrol, paritleyin) arasında bazı korelasyonlar kurulabilir dönem dönem..ve fekat bu kalıcı değildir.[/quote]
teknik analiz orda [color=red]önce alım dene[/color] der eğer kırılırsa sıkı bir şekilde sat der....
Caglayan: ıran'a ambargo)abd kararları bızı baglamaz-cnbce
-matrıks-
[quote=perfectt;294335]teknik analiz orda [COLOR=red]önce alım dene[/COLOR] der eğer kırılırsa sıkı bir şekilde sat der....[/quote]
perfect kardeş bende derim ki düşen bıçağın altına koymak çok ama çok tehlikelidir heleki haftalıkta çok tehlikeli iken usdtl ye bulaşmak intihar gibi bi şey olur.
Irak ı çaktırmadan işgal ediyoruz galiba petrol şirketlerini bizimkiler alıyormuş bide orda ziraatbankası vakıfbank gibi devlet bankaları açılıyor uff habere bak habere
Yön yok bişey yok izle dur sıkıldım yaw
tabi abe en güseli jaguar...
BMW ABD'DE 198 BIN ARACINI GERI CAGIRACAK
BMW ABD'DE 198 BIN ARACINI GERI CAGIRACAK
-MATRIKS-
[quote=a.kaya;294343]Irak ı çaktırmadan işgal ediyoruz galiba petrol şirketlerini bizimkiler alıyormuş bide orda ziraatbankası vakıfbank gibi devlet bankaları açılıyor uff habere bak habere[/quote]
O zaman çaktırmadan Türkiyeyi de birileri işgal etmiş galiba, petrol şirketlerini ve daha bilumum şirketi yabancılar almış, brak şube açmayı bankaların çoğu zaten ybancıların.dng
nedendir bilemiyorum ama içimden bi ses diyorki yukarı sert bi çıkış daha yapacaklar 85-86 civarına haftaya sonra düşüş gelecek ama sistem ne derse o içimden gelen sesi şimdilik bi kenara koyalım :..:
[quote=Astatin;294349]O zaman çaktırmadan Türkiyeyi de birileri işgal etmiş galiba, petrol şirketlerini ve daha bilumum şirketi yabancılar almış, brak şube açmayı bankaların çoğu zaten ybancıların.dng[/quote]
ohoooo günaydın ustad alalı yıllar oldu be ülkeyi bi taraftan fransızlar bi tarafan italyanlar bi taraftan abd çaktırmadan artık savaşa gerek yok ama onları destekleyende zaten bizim halkımız baksana satılan ürünlerin çoğuna çoğu abd israil ürünleri almayın diyoruz ama onlardan iyileri yokki diyorlar suç bizim iş adamlarımızda bence birazda...Dışbankı satan kim ? garanti desen oda hadi onu geç Oyakbank satan kim ? yerli akbank desen yarısı abd de aman uzun konular bunlar yeri ve zamanı değil :(
[U][IMG]http://farm4.static.flickr.com/3047/2534516897_f1c26a92f9.jpg[/IMG][/U]
:o:o
Vobda işlemler durdu galiba?Sanko ve matriks tık yok...
Şimdi geldi..
Saat 13 oldu yeni saatlik bar gelmemişti...
Arkadaşlar dün pariteleri apar topar indirdiler aşağı, topladılar malları ucuzdan, şimdi sürüyorlar yukarı... Akşam veri geldi mi endeksleri de basarlar fezaya olur biter... Kısa günün karı ufak bir operasyonla birkaç trilyon dolarcık...
pasta atabilecek varmı arkadaslar ?
Allah adamı çok pis döver,ama sopayla deel...
Deeelde,nassssll olceeni bende merak ediyam...T..C
[quote=Kennym;294378]pasta atabilecek varmı arkadaslar ?[/quote]
[img]http://666kb.com/i/bn51s703dun70myfm.png[/img]
şu 15 dklıkdki PUPUlar kırılsın 1 milyon çiçek açsın
Parite günlük...Böyle kanal çalışır mı acaba?
[IMG]http://666kb.com/i/bn522j3wd8vpui6ky.gif[/IMG]
saat 14:00 sonrası ekşın bekliyorum
owwww mondiiyoooooo...(ama sanki son aşağı gibi gelii bana..yoksa manipüle mi olduk...ühühü)
[quote=Astatin;294390]şu 15 dklıkdki PUPUlar kırılsın 1 milyon çiçek açsın[/quote]
ustad bende ki indiklerde 15 liklerde pupu yok ya :..:
o ne layn..balya balya veriolayyy
karacumamı olacak ne ... üvvv
PUPU değilmiş kayaboss, Papi imiş....hav hav diyeninden..eheuheue
kaldi yuzde 4
600 asagisi gerceklesir benim tahminim
[quote=negrolino;294393]saat 14:00 sonrası ekşın bekliyorum[/quote]
eksın derken :) bu arada bendeki sistem 15 lik ama 20 dk sat yok hala yuh be 30 ve 60 dk ise hala Al koruyor tırsıyorum şimdiye kadar çoktan SAT gelmeliydi 20 ve 30 dk da :confused: :rolleyes:
Sankodakilerin stop 83 altıydı galiba...10 dk da 1000 tane satış gelmiş...
[quote=negrolino;294393]saat 14:00 sonrası ekşın bekliyorum[/quote]
Desene ben satacam Arkadaşar poz alın diye heheh
Bu Kadar isabet olrmu ?
Bol Kazanclar Dostum
[quote=selçuklu;294399]karacumamı olacak ne ... üvvv[/quote]
avatar bir yerden tanıdık geldi ama karacumali selçuklu bey
[QUOTE=Astatin;294408]avatar bir yerden tanıdık geldi ama karacumali selçuklu bey[/QUOTE]
evet avatarın adı .. vaktigeldi .... :D:D:D:D