-
Verinin ne geleceğinin hiçbir önemi yok.. Önemli olan babaların pozları.. Onlar long'da ise çıkar, onlar short'da ise düşer.. Dünya batsa babalar long'da ise borsaya birşey olmaz.. IMF iptal oldu haberinden sonra nasıl ralli gelmişti hatırlayın.. Bu yüzden olay mantık veya teknik meselesi değil, işin özü babaların pozlarının ne olduğunu çözebilmekte... üvvv...
-
babaların pozu londaki buralara geldik yalnız ufak bir düzeltme gerekli gibi...
-
bence babalar kısa longta
üwwwwwwwwww.hohohooo
passat
-
full flatledim .. sevmedim havayı
-
ben pozdaysam veri kesin aksi yönde gelir kuralı işlemeye devam ediyor..üühühhüü..şort devam ühühühühü...Mevsimin son iyi verileri bunlarrr...gel vatandaş geelll.....kara ekim öncesi sıccak ortamlara gell..ehueheu..şort ula şort
-
eüzüüüüü..425 den takviye....üwwww
-
500 üstü istop kısa .... vay anasını .. geçemedi 500 ü .. üvvv .. *** ..
-
[quote=Strategist;288416]Verinin ne geleceğinin hiçbir önemi yok.. Önemli olan babaların pozları.. Onlar long'da ise çıkar, onlar short'da ise düşer.. Dünya batsa babalar long'da ise borsaya birşey olmaz.. IMF iptal oldu haberinden sonra nasıl ralli gelmişti hatırlayın.. Bu yüzden olay mantık veya teknik meselesi değil, işin özü babaların pozlarının ne olduğunu çözebilmekte... üvvv...[/quote]
yada KY nin pozisyonunun ne olduğunu bilmekte :) Hatta formülü bile var..
AL: Cross(KY Şort kontrat sayısı, KY long Kontrat Sayısı)
SAT: Cross(KY long kontrat sayısı, KY şort kontrat Sayısı)
ehueheue
-
nerde bu ayular..nerde kraşieynseynç....ühühühüh...
-
sortum tırsıyorum heran fılatlayabilirim.
-
[quote=Astatin;288427]nerde bu ayular..nerde kraşieynseynç....ühühühüh...[/quote]
Geceye short patron.. Ama şu anki long'lardan henüz umudu tam kesmedim.. Kafayı son bir kez kaldırırsa veya daha da inerse ben de yanına gelecem... Tabi ters indikatörlük konusunda destan yazmış biri olarak beni yanında ister misin o ayrı konu... :))) üvvv...
-
Patron... "Flying Triangle"
[IMG]http://i54.tinypic.com/11tyetg.png[/IMG]