askerlıkte topcuydum, 45 gun paralı askerlık yapmıslıgım var, top denen sılahı da uzaktan gormustum, astatının bulundugu yerın koordınatlarını verecek bırı var mı?
Printable View
askerlıkte topcuydum, 45 gun paralı askerlık yapmıslıgım var, top denen sılahı da uzaktan gormustum, astatının bulundugu yerın koordınatlarını verecek bırı var mı?
Bu iş demokrasıyle cozulmeyecek anlasılan, koordınatlar!!!
[quote=tuareg;76179]askerlıkte topcuydum, 45 gun paralı askerlık yapmıslıgım var, top denen sılahı da uzaktan gormustum, astatının bulundugu yerın koordınatlarını verecek bırı var mı?[/quote]
Ben de ÖKK da Bosna Hersek de görev yaptım:..::..: hala istiyorsan veriyim koordinatları
öfffffff oylar ya; Jerfin, Catedral ve Mersiyk oyları da verilince oylama kapanacak ..hadi yawwwww
Hasmımın vereceğı koordnatlara guvenmem,
jerfın oyunu gorelım, ey guzel ınsan ey perı kızı, oyunun rengı nedır!
[QUOTE=Astatin;76183]öfffffff oylar ya; Jerfin, Catedral ve Mersiyk oyları da verilince oylama kapanacak ..hadi yawwwww[/QUOTE]
aslında kendi kendini nasıl imha edeceğini sırf merakımdan atılsın derdim.:). ama ben sensiz bu forumu neyleyim:..: ATILMASIN....
[quote=jerfin;76185]aslında kendi kendini nasıl imha edeceğini sırf merakımdan atılsın derdim.:). ama ben sensiz bu forumu neyleyim:..: ATILMASIN....[/quote]
2-1 :) catedral ve mersiyk kaldı oy vermeyen...astatin atıılsınmı atılmasınmı..sorumuz bu
İkinci teklıf, eğer atılamayı ağır bulursanız, astatının yakalanıp elının kolunun bağlanmasını, yüzüne reçel sürülüp üzerine kara sıneklerın salınmasını teklıf edıyorum, kabul edenler...
rcp kabul, bızım mahallenın bakkalı da kabul dedı, sankı jerfınden de kabul sesı geldı!
[quote=Astatin;76186]2-1 :) catedral ve mersiyk kaldı oy vermeyen...astatin atıılsınmı atılmasınmı..sorumuz bu[/quote]
ooooo!!!
işimiz onlara kaldıysa!!!
kardesım astatın, aslında senı severım, daha once soylemedım mı hıc?
[quote=tuareg;76188]ooooo!!!
işimiz onlara kaldıysa!!!
kardesım astatın, aslında senı severım, daha once soylemedım mı hıc?[/quote]
oylamaya gölge düşürme..iki kişi daha oy verecek..ve orda yeni bir çağ başlayacak..bakalım nasıl olacak..mersi, kati..hadi yawww..oyy
2-1 :) catedral ve mersiyk kaldı oy vermeyen...astatin atıılsınmı atılmasınmı..sorumuz bu
[QUOTE=tuareg;76187]İkinci teklıf, eğer atılamayı ağır bulursanız, astatının yakalanıp elının kolunun bağlanmasını, yüzüne reçel sürülüp üzerine kara sıneklerın salınmasını teklıf edıyorum, kabul edenler...
rcp kabul, bızım mahallenın bakkalı da kabul dedı, sankı jerfınden de kabul sesı geldı![/QUOTE]
evet evet buna oyum kabuulllll... bize ettiği sayısız işkencenin yanında az bile ona